içimi boşaltmam gerek

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
çok özür dilerim benim derdim kabızlık. tuvalete çıkamıyorum karnım şiş şiş geziyorum ağlatacak noktaya geldi. ilaçtan kayısıdan tutun da fitile kadar hepsini denedim geçici hepsi. çok sıkıntılıyım çok :18:

Konu başlığını görünce farklı bişey sandım içeri görünce baya bi güldüm arkadaşım

sorununa gelince, bol bol salata yiyeceksin günde 1,5 lt su içeceksin kuru gıdalardan kaçın sürekli patates pilav makarna ekmek yeme. bunları yapınca geçmezse barsak problemin vardır doktorun ilaç önerir.

Evet oldukça somut bir şekilde içinizi boşaltmaya ihtiyacınız var
Bol su, bunun için faydalı olan otlar çöpler, hiç olmadı azıcık müsil yardımcı olur sanırım

konu başlığı konuyla ancak bukadar doğru olabılırdı

doktora gıttığınız haldemı devam edıyor şikayetlerınız

eğer öyleyse surekli sulu yemekler yiyin başka yolu yok tabı bolbolda su içmek lazım

banada türk kahvesı çok iyi geliyor bu arada kabızlık sorunum yok ama ne zman türk kahvesi içsem sindirirmimi hızlandırıyor

bağırsaklarımı boşaltmaya ihtiyacım var deseydin daha gerçekçi bi izlenim vermiş olurdun
doktora gittin mi? hamileler için verilen duphalac kullanıyorum tavsiye ederim

bağırsağın tembelse hiçbiri etki yapmaz canım şekil a ben
bende aynı dertten muzdaribim dr gittim ultrason çekildim kan tahlilleri yaptırdım kolon grafiği bile çekildim sonuç bağırsakların tembel böle yaşamayı öğreniceksin yapıcak bişey yok
sıvı şeyler tüketmeye çalış bol bol

ahh dogumdan sonra neler cektim nelerrrr, bi yandan bagsurlar bi yandan kabizlik

ara ara genede yasiyorum bu sorunu bende...

kuru erik 100% ise yariyor...

bir bardak ilik suyun icine bir kasik bal karistirip ic..

yesil cay ic...

yogurt bagirsaklari temizler..ama bolca yemek lazim...1-2 litre ayranda icebilirsin.

zeytinyagi icersen vucut zehir olarak algilarmis onu ve bagirsaklari bosaltirmis..

1 gun boyunca mesela sadece karpuz ye...bagirsaklarini cok rahatlatacak...

pirasa yemegi ya da kabak yemegi yiyebilirsin...

bolca su icmen lazim tabii bunlarla birlikte...

hareketsiz misin acaba? Düzenli yürüyüş yapıp suyu da bol içiyorsan kolayına kabız olmazsın.Kabak,pırasa,bamya,kuru erik,incir çok iyi gelir

Son düzenleme:

Kız Allah seniiii ben de başlığı okuyunca ay çok dolmuş yavrum ya nolmuş hisleriyle girdimdi, hay allahım:))
Ben 9lu form çayı içerken iyi gelmişti bana bu konuda valla cıvıklaştırıyo bildiğin

Ah ahh benim bu kabızlıktan çektiğimi var ya düşmanından çekemez insan herhalde..
Başlık tam oturmuş , banada hitap ediyor
Ben artık alıştım bebekliğimden beri böyleymişim zaten.
Normalde insanlar ayda yılda 1 olur heralde benım omrum kabız olarak gecıyor.
1 hafta tuvalete cıkamadıgımı bılırım.
Yapmadıgım sey kalmadı.. yesıl caylar,kayısılar,fitiller,haplar,incir,erik,bamya vs.
Sayamayacagım artık :)
Ama sabahları uyandıgımda kahvaltı yapmadan yesıl cay ıcmek bıraz olsun hızlandırıyor sındırımımı.
Bırde eczaneden saf erik suyu al, iç canım. Hemen yapmıştım ben.
Kısa surelı bır etkıde olsa..
Allah sabır versın ne dıyım

artık tüm yöntemleri deneyeceğim,yeşil çay form plus kayısı+süt+kavun denedim azıcık faydası oldu rahatlatmadı,fitil bile etkisi :2: çok bunaldım beş ay önce yine olmuştum on iki gün çıkamamıştım tuvalete kanaya kanaya zorla şimdi de bi kaç gündür çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…