- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Kız Allah seniiiiben de başlığı okuyunca ay çok dolmuş yavrum ya nolmuş hisleriyle girdimdi, hay allahım:))
Ben 9lu form çayı içerken iyi gelmişti bana bu konuda valla cıvıklaştırıyo bildiğin
Acı bi Türk kahvesi iç üzerine de en az yarım lt su gerçekten işe yarıyor.
Bende bu tip bi sıkıntı olduğunda anında yaparım.
Ya da incir ye üzerine bol su iç.
Kayısı bende etki etmiyor. Zeytin yağı da. Ben de kendim tesadüfen bulduğum çözümleri paylasayım dedim.
Canım bak şimdi Çaykur'un yeşil çayı var. Onu sabahları aç karnına bir bardak ılıkla sıcak arası suda 2 3 dakika bekleterek demliyorsun ve kahvaltıdan önce içiyorsun. Sonra kahvaltı yapıyorsun. Kahvaltıda çavdar ekmeği, kepek ekmek yiyorsun. Öğünlerinde de çorba içmeye başla tabii bol bol su da iç. Metabolizman yeşil çayla hızlanır sen merak etme günde 3 kupa falan ılık yeşil çay iç. Baktın olmuyor günde 1 tane activia yiyebilirsin çok zor durumda kalırsan. Onlar da baya etkili
çok özür dilerim benim derdim kabızlık. tuvalete çıkamıyorum karnım şiş şiş geziyorum ağlatacak noktaya geldi. ilaçtan kayısıdan tutun da fitile kadar hepsini denedim geçici hepsi. çok sıkıntılıyım çok :18:
Git aktardan acı cehre diye bir ot al.
O senin içindekilerin hepsini boşaltacak emin ol.
(dupbalac)diye bir şurup var şerbet gibi tabi kahvaltı arasında her gün bir ölçek içersen faydasını görürsün bende bir ara bu sıkıntıdan muzdariptim düzenli olarak içersen gerçekten faydasını görürsün.
Aman kola gibi gazlı içeceklerden uzak dur.. Bol bol su..aç karnına bir bardak ılık süt.. Sürekli bir çözümü bünyene göre sen bulursun.. Kuru erik ve kayısı hoşafını düzenli iç.. sebze yemekleri,pırasa iyi gelir :))
Mesela ben 2si,3ü bir arada kahvelerden 1tane içsem hemen giderim :)
Arkadaşım aç karnına türk kahvesi iç iyi geliyor..geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?