içimi boşaltmam gerek

ağlayacam vallahi artık içim şişti her anlamda soyut somut kaskatı oldu göbüş çıkacağı varsa çıkar artık inşallah

Canım bak şimdi Çaykur'un yeşil çayı var. Onu sabahları aç karnına bir bardak ılıkla sıcak arası suda 2 3 dakika bekleterek demliyorsun ve kahvaltıdan önce içiyorsun. Sonra kahvaltı yapıyorsun. Kahvaltıda çavdar ekmeği, kepek ekmek yiyorsun. Öğünlerinde de çorba içmeye başla tabii bol bol su da iç. Metabolizman yeşil çayla hızlanır sen merak etme günde 3 kupa falan ılık yeşil çay iç. Baktın olmuyor günde 1 tane activia yiyebilirsin çok zor durumda kalırsan. Onlar da baya etkili

kronik kabızlık değilse sabah aç karnına bir incir bir bardak soğuk su içince fayda görüyorum ben
bir kaç sene önce hiç fayda etmemişti
dr gitmiştim verdiği iki ilaçtan sonra hiç kabızlık sıkıntısı yaşamadım. berbat bişey geçmiş olsun.

bu arada konu başlığı oldukça düz anlam olmuş :)

Acı bi Türk kahvesi iç üzerine de en az yarım lt su gerçekten işe yarıyor.
Bende bu tip bi sıkıntı olduğunda anında yaparım.
Ya da incir ye üzerine bol su iç.
Kayısı bende etki etmiyor. Zeytin yağı da. Ben de kendim tesadüfen bulduğum çözümleri paylasayım dedim.

kahve içtim ama üzerine su içmedim hemen mutfağa gidiyorum kahve yapmaya

aç karnına dün ve bugün soğuk su içtim ondan mı etkili olmadı ki :44:

yok canım normal kucuk fincanda:) insallah sende de aynı etkiyi yaratır. Çok büyük illet bu.

(dupbalac)diye bir şurup var şerbet gibi tabi kahvaltı arasında her gün bir ölçek içersen faydasını görürsün bende bir ara bu sıkıntıdan muzdariptim düzenli olarak içersen gerçekten faydasını görürsün.

Aman kola gibi gazlı içeceklerden uzak dur.. Bol bol su..aç karnına bir bardak ılık süt.. Sürekli bir çözümü bünyene göre sen bulursun.. Kuru erik ve kayısı hoşafını düzenli iç.. sebze yemekleri,pırasa iyi gelir :))

Mesela ben 2si,3ü bir arada kahvelerden 1tane içsem hemen giderim :)

benimde malesef aileden miras kalan kronik kabızlığım var hiç bir yiyecek içecek fayda etmiyor. çok zorlandığım durumda
çareyi bir arkadaşımın tavsiyesinde buldum

bildiğimiz enjektöre az miktarda z.yağı çekiyorum. enjektörün sivri iğne tarafı çıkarıyorum. ve enjektördeki yağ makattan içeri boşaltıyorum sonra kolayca boşaltım işlemini yapabiliyorum

şu sorun başladı başlayalı asitli tüketmiyorum su çok içiyorum hemen tuvalete ama çiş için
anneanneme hoşaf yaptırayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…