İçimi dökmek istedim....

İnşallah son giriş de alırsınız bende hazırlanıyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarma sın

İlkdefa sınava girecekseniz eğer size küçük bir tavsiye, sınav saatinizden önce gidip ne yapıyorlar diye bakmayın sakın tüm modunuzu etkiler. Zamanınıza yakın saatte gidip öyle girin, elenenleri görmek çok etkiliyor tüm sınav boyunca ona takılı kalıyorsun

İnşallah canım bakalım ama maddi olarak bitiğim çalışmadan sınava nasıl girerim bilmem :/

3. kez kalan biri olarak kesinlikle doğru tespit

Beceriksiz bir insan olmanın sıkıntısını çekiyorum sürekli sen beceremedin yapamadın dedikleri için kendimi böyle hissediyorum.

Merhaba parkta ezberledim maşallah diyeyim çok sıkıntım olmuyor benim derdim akan trafikle teşekkürler yorum için.

Bende böyleyim işte...

Bizim şuan ödememiz var eşimle ben çalışmıyorum bu sınavı geçtiğim gibi iş arayacaktım ama olmadı her ay 1000 zorluyor malesef artık sonuç elde var sıfır.

Benim görümcem de kaldı 2. Kez girecek sizinle aynı duyguları paylaşıyor inşallah kazanırsınız herkes kazansın

Tam 24 senedir hergun araba kullaniyorum , tam tur direksiyonu sola cevirirseniz arabayi dondurursunuz oldugu yerde , birde frene basarsaniz etraftaki ilk dukkanin icine girersiniz
Yanlis anlamayin elestirmek icin soylemiyorum ama bilginizde bir hata var , bir sonraki sinav öncesinde ( pratik yapamayacaginizj soylediginiz icin ) bol bol youtubedan surus videolari izleyin , zihninizde canlandirin seyrettiginiz videolari

Beceriksiz bir insan olmanın sıkıntısını çekiyorum sürekli sen beceremedin yapamadın dedikleri için kendimi böyle hissediyorum.
Ya alakası yok inanın.. Bende hiç beceremiyorum ki hala daha park edemem birşey yapamam yani düz gidiyorum öyle Allaha emanet.. : ) inanın bunlar zamanla öğrenilecek şeyler ben ehliyeti 18 yaşımda aldım 27 yaşındayım üzerine son 2 senedir düştüm yani sürmeye çalıştım halen daha çok da becerebildiğimi düşünmüyorum. Genelde erkekler sanki doğuştan gelen bir becerileri var bu işe.. Ama tabi ki kadınlardan da çok iyi sürücüler var.. Kimi hemen kavrar kimi biraz daha geç.. Maalesef bu böyle sıkma canını yani herkes muhteşem araç kullanmıyor.. :) Ama araştırmak lazım biraz ilgilenmek lazım sonrası kendine güvenmek zaten..

2. sınavda komisyon benim hocama trafiğe pek yatkın değil biraz daha pratik demiş bugünde bana biraz daha pratik dediler araba olmayınca her gün 1 saat gidip geliyorum ama araba olsa bir yolu 5 defa git gel yapma şansınız var ben hemen kavrayamadığım için yetmiyor ama saat başı ücret kesiliyor.

Sol mu yazmışım sağ olacak diğer arkadaşlara kopyala yapıştır attım kalmamın nedenini. Çok pardon sağ olacak yani yokustan inerken debriyaj birazda minik frenle yavaslayıp hemen sağa çevirip durucaz. Bugün hayatımın sınavına girdim resmen o kadar kalabalıktı ki 20 dk boyunca dur kalk yapıp 1 le gittim bir kez bile stop etmedim çok şükür ama sonu hüsran bitti :/

Bende hep kenarıda bir yerde kalıcam diye korkuyordum. Yani zihnimde hep komisyon beni indiriyordu. Bugün son a o kadar yaklaştım ki hayalde gibiydim çakıldım resmen. Bir kez bile sinyal unutmadım bir kez bile stop etmedim ve en büyük şansım komisyon hocalarım aşırı iyi ve rahatlardı ama malesef içine ettim. Valla inanın bende cüzdana koymak ve bu ehliyet macerasından artık bıktığım için istiyorum almak çünkü biz yatırım yaptık arabayı sattık ve para biriktirmemiz gerek ben işe giricem ama ehliyetten giremiyorum artık çok sıkıldım yani bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…