İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Ciddiye almıyorsan neden bir şey paylaşmayacağım diyorsun? diğer konuna herkes ciddiyetle yorum yapıyor konunun yeri bdv olmadığı halde demek ki bu konu da sorun gerçekten sen de.
daha bi kaç saatlik üyeyken öğrendi bir de var gerisini sen hesap et.

Konunuzu okudum ve sizinle aynı fikirdeyim..
Bence de eltiniz sizi kıskanıyor..
Fesatlık kötü birşey bence..
Ne deseniz haklısınız bence..
Herkes haddini bilmeli.

bi solukta okudum ama bu kadar mı yani? sonunda bişey olacak diye okudum ama hiçbir şey olmadı. ha bu arada al birini vur ötekine olayı bu.

eltinle muhabbetleriniz de çok enteresanmış. tam 25 yaş altı muhabbetleri. yok benim kuzum yok ben daha güzelim yok benim işim daha iyi, şu et benim....

Bu konu konu sahibin konum kapatılsın demesine gidiyor yavaş yavaş.... Konu başlıgı değişti sıra konu kapatılsına gelecek.... Sıradan umdugunu bulamayan üye modu....

Bana antipatik ya da kendini öven bir konu sahibi gibi gelmedi ki alerjim vardır genelde o tarz konu sahiplerine, aşırı rahatsız olurum. Eltinin fazlasıyla tuhaf hareketleri var. Kuzu olayını hiç anlamadım. Kendileri almamış ki nasıl adak olsun? Üstelik sizin programınızı bir anda kendi evlerine çekmişler, sizin eti istemeseler bile ben rahatsız olurdum programınızı değiştirmelerinden sonuçta sizin davetiniz değil miydi mangal?

Soruya gelince bence kayınvalidenize gidiliyorsa siz de gitmeli, eltinize karşı mesafeli durmalısınız. Sonuçta gittiğiniz ev onların evi değil. Bir sorun çıkarırlarsa da eşiniz neden onlarla küs olduğunu hatırlamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…