İçimi Döktüm

Beatitudo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
245
739
18
50
Merhabalar,

İçim acıyor...

Bir ay sonra boşanma davam var. Anlaşmalı boşanıyoruz. Kararımdan eminim.

Fakat dava günü yaklaştıkça içimde bir şeyler kopuyor.

Bu davadan vazgeçmeyeceğim. Daha önce de bir kaç defa boşanma eşiğinden döndük. Fakat sorunlarımız hep aynı. Ve düzelmeyecek.

Eşimle evlendigimizden bu yana ortak noktalarımız yok. Cinsellik yok. Konuşma sohbet etme yok. Ortak hiçbir hayal yok. Sürekli eleştiren hakaret eden biri.

Sabahlara kadar başķa kadınlarla sohbet eden biri.

Yani evliliğimizi devam ettirmek için hiçbir neden yok.

Fakat neden bu kadar üzülüyorum.

Gelecek beni çok korkutuyor.

Zaten hiç mutlu değildim. Ama bundan sonra da çok mutsuz olacakmışım gibi geliyor.

Çok yanlızım. Kimsem yok.

Sanki hayatım hep böyle kötüydü. Ben de bir sorun var herhalde.

Sürekli ağlıyorum.

Eşim şimdi içeride uyumuş horluyor. Bu sesi bile özleyeceğim gibi geliyor.

Derdimi kimseye anlatamıyorum. Buraya anlatayım rahatlayayım dedim ama şimdi daha da kötüyüm.

Belki cevap veremem lütfen kusura bakmayın.

Yenı hayata baslamak bazen insanı korkutuyor. Yeni ve bilmediğine adım atmaktansa sabaha kadar baska kadınlarla yazısan seninle sevısmeyen, suan horlayarak uyuyan sen dert yazarken buraya, hakaret kufur eden adam evla dıyıp bosanmayan binlerce insan var.

Kendine saygın varmıs kendını seviyormuşsun, bu adımı atmıssın pısman da degılsın. Oncelıkle nacızane tebrik ederim seni.
Emin ol o pis horlamayı hıc ozlemeyeceksın. horlamayı özleyen, kadınlarla konusan adamı ozlemıs olur kı senın bunu yapacaginı sanmiyorum.

Sırtında kambur varmısta onu aldırmıssın gıbı hissedeceksin onun soyadından kurtuldugunda.

Ve bırak pis herifin horlamasını veya baska bıseyını ozlemeyi baskasına asık bile olacaksın.
Kadir kıymet bilen, duzgun, seven, saygı duyan nice adamlar var su hayatta mutlaka bırıne denk geleceksın gunun birinde.

Veya gece olunca dertlenmek yerine yarın ne giyeceğini dusuneceksın. Buna emınım.

Sen simdı kurtulmaya odaklan. Sonrası zaten huzur...

Merhabalar,

İçim acıyor...

Bu davadan vazgeçmeyeceğim. Daha önce de bir kaç defa boşanma eşiğinden döndük. Fakat sorunlarımız hep aynı. Ve düzelmeyecek.

Eşimle evlendigimizden bu yana ortak noktalarımız yok. Cinsellik yok. Konuşma sohbet etme yok. Ortak hiçbir hayal yok. Sürekli eleştiren hakaret eden biri.

Zaten hiç mutlu değildim. Ama bundan sonra da çok mutsuz olacakmışım gibi geliyor.

Sürekli ağlıyorum.

Derdimi kimseye anlatamıyorum. Buraya anlatayım rahatlayayım dedim ama şimdi daha da kötüyüm.

Kesin boşanacak olan insanlar neden aynı evde kalıyor? Siz neden bir ayının horlama sesini özleyeceğinizi düşünüyorsunuz? Böyle bir evliliği(!) özleyeceğinizi düşünecek kadar evlilik düşkünümüsünüz? Kaygılarınızı anlıyorum ama bence biraz rahatlayın. Acı veren koca hiç olmayan kocadan daha iyidir şeklindeki -1 iq lu teyzelrrdenmisiniz?

Neyini özleyeceksin ki ? Başka kadınlarla konuşan biri , senle sohbeti yok , senle hayali yok , sen yoksun .
Yeni bir hayata başlarsın, yeniden seversin , yeniden gülersin, merak etme. Kararından dönme

Size sürekli hakaret eden bir insanı özlemek mi?
Alışkanlıkları atlatmak kolay olmaz. Ama boşandıktan sonra bu psikolojiyi atlatacaktır. Böyle kararlar eşiğe kadar ağır gelir. Eşik geçildikten sonra günden güne hafifler.

Merhabalar,

İçim acıyor...

Sürekli ağlıyorum.

kuzum öyle adamla yalnızmışsın zaten sen,bunların hepsi geçecek sadece çok emeğin var yaşanmışlıkların var o kadar saygısızlığından sonra hala bir bağlılık hissediyorsan tamamen senden kaynaklı o adam bunları hak etmiyor senii hak etmiyor seni aşağıya çekmiş devamlı ,asla özlemeyeceksin canın hakaret çekerse gel ben sana edeyim,istermisin? istemezsin , böyle sey olur mu? olmaz,çünkü saçma ,ben boşanılması taraftarı değilim ama yas tutman normal eve misafir geliyor 2 gün kalıyor alışıyorsun ve koca milleti bizde öenmlidir ama malesef kıymet bilinmedikten sonra evlilikte kalmıyor ortada,bunların hepsi bir süreç elinden geleni yaptıysan dönülmez noktadaysan artık kabullenmek lazım ,benimde etrafımda boşananlar var üzülmüyorlar mı? üzülüyorlar ama nefes aldıklarını biliyorum çünkü onlarda aşağılandı ,kıymetleri bilinmedi ,10 yılım boşa gitti diyen de var çocukla ortada kalan da ,dayak yiyip canını zor kurtaran da var ,böyle birine bağlılık demek kendine saygısızlık demektir ,lütfen olayı dramatize etme kendini sürekli telkin et dua et Allaha sığın tevekkül et bak nasıl düzelecek herşey

Alışkanlıkları atlatmak kolay olmaz. Ama boşandıktan sonra bu psikolojiyi atlatacaktır. Böyle kararlar eşiğe kadar ağır gelir. Eşik geçildikten sonra günden güne hafifler.
Alışkanlıklar hepsinden önce en zararlısıdır. Hicbir sey alıskanlık kadar acı vermez iyi bilirim, alıskanlıgın gücü insanı tinsel olarak son derece etkiler ve yıpratır. Fakat konu sahibi “özlerim..” demis. Özlem ve alıskanlık ayrıdır. Zaman gectikce alıskanlıklar yavas yavas yok oluyor.

Normal bir süreçten geçiyorsunuz bence.
Bi süre inkar, karamsarlık, yalnızlık gibi duygular yaşayacaksınızdır.
İyi ya da kötü alıştığınız düzen var, toplumun bakış açısı korkutabilir, bir ihtimal sevgiyle kurulmuş bir yuva var, başaramadım galiba, sevilmedim sevilmeyeceğim de bundan sonra gibi birçok olumsuz hisle mücadele edebilirsiniz.
Kendinizi meşgul etmeyeve kendinizle mutlu olmaya çabalayarak ve bunu bir başarısızlık değil, başarı görerek kurtulmalısınız.
Yoksa negatif hislerin sonu yok.
Kendinizle düşmanlık etmeyin, aksine tebrik edin kendinizi.
Allah yardımcınız olsun.

Yenı hayata baslamak bazen insanı korkutuyor. Yeni ve bilmediğine adım atmaktansa sabaha kadar baska kadınlarla yazısan seninle sevısmeyen, suan horlayarak uyuyan sen dert yazarken buraya, hakaret kufur eden adam evla dıyıp bosanmayan binlerce insan var.

Kendine saygın varmıs kendını seviyormuşsun, bu adımı atmıssın pısman da degılsın. Oncelıkle nacızane tebrik ederim seni.
Emin ol o pis horlamayı hıc ozlemeyeceksın. horlamayı özleyen, kadınlarla konusan adamı ozlemıs olur kı senın bunu yapacaginı sanmiyorum.

Sırtında kambur varmısta onu aldırmıssın gıbı hissedeceksin onun soyadından kurtuldugunda.

Ve bırak pis herifin horlamasını veya baska bıseyını ozlemeyi baskasına asık bile olacaksın.
Kadir kıymet bilen, duzgun, seven, saygı duyan nice adamlar var su hayatta mutlaka bırıne denk geleceksın gunun birinde.

Veya gece olunca dertlenmek yerine yarın ne giyeceğini dusuneceksın. Buna emınım.

Sen simdı kurtulmaya odaklan. Sonrası zaten huzur...

Inş...

Fakat bu son zamanlarda çok zayıf düştüm.

Yani barışmak falan yok o anlamda değil.

Ama çok severek evlenmiştim. Evlendiğim günden itibaren hep hayal kırıklığı oldu.

Ama yine de mağlup gibi hissediyorum kendimi.

Bu duygudan kurtulamıyorum.

Neden yaptım ki bu evliliği...

Hiçbir zaman o hayatımda olmamış gibi olmayacak. Bir evladım var. Eski bekar ben değilim.

Sürekli bosanma sonrası yapabileceğim şeylere odaklanmak istiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Bugünler geçecek diyorum. Ama kızıma baktıkça bu yavrunun ne günahı vardi diyorum. Guzel bir aile ortamı goremeden buyudu. Bundan sonra da o ihtimal hic olamyack. Zaten guzel bir aile ortamımız yoktu.

Kesin boşanacak olan insanlar neden aynı evde kalıyor? Siz neden bir ayının horlama sesini özleyeceğinizi düşünüyorsunuz? Böyle bir evliliği(!) özleyeceğinizi düşünecek kadar evlilik düşkünümüsünüz? Kaygılarınızı anlıyorum ama bence biraz rahatlayın. Acı veren koca hiç olmayan kocadan daha iyidir şeklindeki -1 iq lu teyzelrrdenmisiniz?

Çok severek evlenmiştim de...

Halâ bir hayal alemindeyim. Gerçekleri kabul etmek zor oluyor.

Inş...

Fakat bu son zamanlarda çok zayıf düştüm.

Yani barışmak falan yok o anlamda değil.

Ama çok severek evlenmiştim. Evlendiğim günden itibaren hep hayal kırıklığı oldu.

Ama yine de mağlup gibi hissediyorum kendimi.

Bu duygudan kurtulamıyorum.

Neden yaptım ki bu evliliği...

Hiçbir zaman o hayatımda olmamış gibi olmayacak. Bir evladım var. Eski bekar ben değilim.

Sürekli bosanma sonrası yapabileceğim şeylere odaklanmak istiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Bugünler geçecek diyorum. Ama kızıma baktıkça bu yavrunun ne günahı vardi diyorum. Guzel bir aile ortamı goremeden buyudu. Bundan sonra da o ihtimal hic olamyack. Zaten guzel bir aile ortamımız yoktu.
Babasının annesini aldatıp hakaret kufur etmedıgı ortam bence gayet guzel bır aile ortamı olacak kızınıza.

Kocanıza ilgili ıcınde ozlemek gecen cumleler kurmayın lutfen. Ozlenecek ufacık bıseyı yok.
Kurtuldugunuzda zaten otomatikman hayatınıza yon vereceksiniz.

Neden aynı evdesınız hala onu anlamadım sadece?

Evlendikten sonra mi değişti eşiniz? Hayırlısı olsun hakkinizda

Cocuktan sonra onun bencil narsist tarafını gördüm ondan once farkedememiştim.

Esimi cok sevdigimden basta hep alttan aliyordum. Sonra onu kazanmak adina stil degistirdim. Ben de konuşmaya basladım. Ama onun bencil tarafı daha da ortaya çıktı böylece ...

Neyini özleyeceksin ki ? Başka kadınlarla konuşan biri , senle sohbeti yok , senle hayali yok , sen yoksun .
Yeni bir hayata başlarsın, yeniden seversin , yeniden gülersin, merak etme. Kararından dönme

Kararimdan dönmeyeceğim zaten. Fakat cok üzgünüm. Icim paramparça...

Bekara kadın boşamak kolay gelir lafı vardır.. öyle boşanmak hattta boşanmaya karar vermek kolay değil ..burada BOŞAN hemen yazanların da evliliklerinden sıkıntılar var boşanma hemen diyenlerinde.. yaşadıklarını en iyi sen biliyorsun ancak olayları şu raddeye getirebilmek de bir adimdi.. Gelecek insanı korkutabilir ama belki hayatının altı üstünden daha iyi gelir sana.

Back
X