Icimi dokuyorum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba kizlar, nedensizce icimde bir his belirdi.. Oldugunca anlatmaya calisayim, bundan birkac sene once birkac aylik bir donem yasamistim.. Nasil anlatayim bilmem, o donemde o kadar mutluydum ki anlatamam size.. Hani bazen insanlar der ya, aksilikler ustuste geliyor diye.. O donem bende de mutluluklar ustuste gelmisti.. O birkac ay boyunca ardi ardina bir suru mutluluk yasadim.. Hatta bazen dusunuyorum, o donemde bu kadar mutluluk verici olayin ustuste gelmesi tesaduf muydu acaba diye.. Ben herhalde yasadigim bu zamana kadar o donemdeki kadar hic mutlu olmadim.. O yuzden o donemi cok cok ozluyorum.. Geri gelmesi imkansiz tabi ki biliyorum ama iste insanoglu ozlemeden edemiyor.. Bu sekilde icimi dokmek istedim, hem belki benzer durumda olanlar vardir

Ne gibi mutluluklar yaşadınız hiç belirtmemissiniz bu şekilde ne yazalım ki inşallah yine olur ne diyelim.
Herkesin geçmişte yaşadığı güzel zamanlar vardır. Ama ilerisi belki daha güzel olur bunu yaşamadan bilemeyiz. Geçmiş güzel günler elbette özlenir.
Hiç detay vermediginiz konuya benim yorumum bu şekilde..

Yani her turlu alanda mutluluklar diyebilirim.. Hem aile hem sevgili hem arkadas..

açıkçası ben de geçen sene mayıs- haziran döneminde gayet mutluydum sonra sarpa sardı bişeyler. son aylarda o dönemi çok arar oldum aslında ekstra beni mutlu edecek bişeyler de olmamıştı. sadece, kafam amma rahatmış diye düşünüyorum sanırım kafa rahatlığının verdiği bir mutluluk, keyif haliydi o. hayatımda kimse yoktu, her gün işimi yapar akşam da dizi ve filmler karşısında keyif yapardım. kedimi yeni sahiplenmiştim, onunla meşguldüm. yasaklar falan vardı yasaklar bitsin diye gün sayardım vs.

genelde şey derler, o dönemlerde yaptığınız şeyleri yapıp güzel zamanlarınızı taklit edin. mesela o dönem genelde spor mu yapıyordun, yeniden spor yapacaksın. bi hobin mi vardı, yeniden o hobiye dönüp o zamanlardaki gibi yapacaksın. hoş, ben taklit etmeye çalışıyorum ama o tadı alamıyorum...

Iste taklit etmem de pek mumkun degil cunku o donem baska bir sehirdeydim.. Ayrica yanimda cok sevdigim arkadaslarim vardi onlarla koptuk, hatta bazilari yurtdisina gitti

Yani herkesin zaman zaman çook mutlu olduğu zaman zaman dibe vurduğu zaman zaman da toparlanmaya çalıştığı anlar olur. Biz buna hayat diyoruz.

Valla benim de öyle bir donemim vardı, hem aşık olduğum,içinde hiçbir kötü duygunun (henüz) barinmadigi harika bir ilişkim vardı, hem ailemde her şey yolundaydi, hem kendi evim vardı,hem arkadaşlarımla her şey yolundaydi, hem derslerim daha baslamamisti, hem parttime işler bulmaya başlamıştım, hem bir sürü seyehat planları yapmistim.hem de gelecek henüz başlamadığı için binlerce güzel,heyecan verici hayallerim vardı okul sonrasına dair...
Eylül Ekim 2012 ... Yani hayatımda dibine kadar mutlu olduğum son yıl olabilir sonradan da çok mutlu günlerim oldu,keyifli günlerim oldu ama o 2012 sonbaharı kadar her bakımdan dolu dolu mutlu olduğum hiç olmadi

Yani her turlu alanda mutluluklar diyebilirim.. Hem aile hem sevgili hem arkadas..
Peki o olaylar oluncaki yasantinla şimdiki yasantin aynı mı? Eğer öyleyse belki yine olur hepsi belli mi olur. Sonuçta o güzel zamanlar gelmeden oncesinde bilmiyordun onları yaşayacağını. Şuanda da bilmiyorsun ama belki yine olacak belki daha güzel şeyler bekliyodur hem

Keske zaman makinesi olsa di mi

Iste ayni degil, hayatimda cok sey degisti.. Mesela o zamanlar farkli bir sehirdeydim ayrica o zamanlar olan arkadas grubum artik yok.. Ama bilmiyorum yine de hayat ne gosterir

Iste taklit etmem de pek mumkun degil cunku o donem baska bir sehirdeydim.. Ayrica yanimda cok sevdigim arkadaslarim vardi onlarla koptuk, hatta bazilari yurtdisina gitti
anladım yani mutluluğu diğer insanların varlığına bağlayınca böyle oluyor maalesef. önemli olan onlarsız da mutlu olabilmek. kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutluluk denen şey genelde kendinle alakalı olsun, başka insanların bu ruh haline aşırı katkı yapmalarına pek izin verme. %70 sen ve seninle ilgili şeylerin, %30 diğer insanların payı olsun gibi düşün. bak benim mutlu diye bahsettiğim dönemimde hiç insan yoktur mesela. tabii ki arkadaş dost da var ama herkes kendi halinde, işinde gücünde. taşınmışız, düzen değişmiş aylar olmuş ben anca alışıyorum. hava ısınmış, yaz kapıda. dünya tatlısı bi kedi sahiplenmişim, peşimden ayrılmıyor. yorucu geçen mesai sonrası çayımı kahvemi alıp bişeyler izlemek beni dinlendiriyor. sevdiğim kitaplarla haşır neşirim falan. ha sonra ne oldu, hayatıma birileri girdi güya daha mutlu olayım diye girdiler ama daha mutsuz edip gittiler

Evet dogru ama insan sosyal bir varlik iste boyle oluyor sanirim o yuzden

Keske zaman makinesi olsa di mi
Yani, bugunume hamdolsun her zamanin ayrı güzelliği var, bugün daha özgür ve bence daha kendimden daha memnun biriyim, o yıllarda ilgi bağımlısı ve biraz kezbandim:) hem iyi ki o çocuktan ayrilmisim, devam etseydim ilk büyük aşkımla 22 yaşında evlenip, Türkiye'nin ucra bir dağ mezrasında 'ogretmen beyin esi' olarak hayatımı sürdürecektim :))
O zamanlar parttimedan kazandığım parayla KYK kredimle geçinirdim, bugün iyi kötü birikimim var. O zamanlar Kapadokyaya gitmek benim için "wooaaaaww ne macera ama"ydi, bugün istesem kambocyaya gidebilirim...
Ama zaman makinası olsa, okulu bırakıp bir sene çalışıp ne kazandiysam kuruşuna dokunmadan bitcoin almayı coook isterdim

Son düzenleme:
Geçmişte yaşanan her şeyi insan nedense çok mutlu olmuş gibi hatırlıyor.
Hani bir soz var ' hayatımın en mutlu aniymis, bilemedim ' diye onun gibi...

Evet dogru ama insan sosyal bir varlik iste boyle oluyor sanirim o yuzden
doğruluk payı var maalesef keşke olmasa ama şu an mesela sağlığın yerinde mi? o dönemle şu anını kıyasladığında eksik olanlar sadece insanlar mı? arkadaş ve sevgili... mesela bir ölüm, kayıp, hastalık var mı şu an? bence böyle durumlar yoksa, ailende herkes sağlıklı ve sağ ise, sen sağlıklıysan o günlerle kıyasladığında... arkadaş, sevgili gibi faktörler yüzünden mutsuz olma. çünkü hayatına daima birileri girecek, birileri de hayatından çıkacak. öğrenciyken arkadaş çevresi, farklı şehir falan çok normal hepimiz öyleydik ama mezun olunca falan herkes bir yere dağılıp hayat mücadelesi içine girdi doğal olarak. hayatından birilerinin çıkmasını doğal kabul edip şu an elindekilerden keyif almaya bak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…