Icimi dokuyorum

Her dönemin ayrı bir güzelliği var.Bunu kabul edip devam etmek lazım.
Ben 2017-2018 de hamile kalmaya calıyordum.Sanırım hayatımın en cok üzülüp ağladıgım dönemi.
Sükür 2018 aralık da hamile kaldım.Baktıgımda ozamanlarda güzel zamanlarım olmus ama ben farketmemisim.
Hayatımın en cok gezmesini,tatilini o dönemde yapmısım:)
AMa tatilleri bile kendime zehir etmisim:)İnsan yasarken farkedemiyor.
Suan hayatımın en güzel dönemi cünkü kızım var.Baktıgımızda 2 senedir pandemi,yasaklar,dogru düzgün tatil bile yapamadım ama sükür diyoruz.
Görmeye calısın elinizdeki güzellikleri,cünkü zaman geciyor bugunun tekrarı yok.
Carpe Diem

Bende evlenmeden önce hatta nisanliyken bile cok mutlu günler geçirdim şimdi o günlerin geri gelmesini istiyorum.

Ben anlayabiliyorum seni, ben de 2020 yılında bir dönem yaşamıştım, çok sevdiğim bir ülkede yaşıyordum, çok sevdiğim bir adamlaydım, güzel bir evim işim vardı, sokakta boş boş yürürken bile orda nasıl olabildiğime hayret eder sebepsizce mutlu olurdum, sonra bir şekilde hepsi gittii, ben de sürekli o hayatımı özlüyorum, hep aklımda, şuanda da mutluyum mesela, ama o seviyede değil, geri gelmeyeceğini kabul etmek en iyisi sanırım

İnsan geçmişe hep özlem duyar bu nedenle şimdiki zamanda bişey olmayınca eskiye gitmek isteriz

Anlasilabildigime sevindim

o zamanki mutlulukları siz çekmissiniz. Aynı enerji seviyesinde olursanız daha güzellerini de yaşarsınız.
Bu da mantikli gibi.. Boyle olmus olabilir mi acaba? Cunku mutlu olaylar hep ustuste geliyordu.. O donemden sonra bir sure mutsuz oldum, bu sefer de mutsuz olaylar pespese geldi

Bu da mantikli gibi.. Boyle olmus olabilir mi acaba? Cunku mutlu olaylar hep ustuste geliyordu.. O donemden sonra bir sure mutsuz oldum, bu sefer de mutsuz olaylar pespese geldi

Mutsuz olduğumuzda ruh halimiz ve düşüncelerimiz değişir. Haliyle enerjimiz de değişir. Duygularda bir enerjidir. Benzer benzeri çeker.

Haklisiniz.. Ben de tesaduf diyordum belki de budur nedeni iste

Tesadüf yoktur siz bu enerji olaylarını bir araştırın derim. Bazen çok sinirlendiğimizde deriz ya nerede problemi insan var gelir beni bulur diye olumsuz bir cümle kurarız. Sonraki dönemde hep böyle insanlarla karşılaşmaya başlarız. Mesela sizin şuan mutlu olmadığınızı söylemeniz gibi..

Bana onerebileceginiz bir kaynak var mi bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…