İçimin yağları eriyecek

Kez23

Bk:80.9 gk:78.2 boy:159 h:68 giden: 2.7
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
687
839
53
1.58 boyunda 76.3 kiloyum. Hedef kilom 60. Mayısın sonuna kadar başarmak istiyorum bu kilo verme işini.. Nefret ediyorum kilolu halimden. yıllardır uğraşıyorum olmuyor. Ama bu sefer olacak. Bir çok diyet günlüğüne yazıyorum kendime ait bir tane günlük olsun istedim .2 güne bir tartılmayi düşünüyorum.
1.hedef:75
2.hedef:73
3.hedef:70
4.hedef:68
5.hedef:65
6.hedef:63
7.hedef:60

Yarından itibaren çok düzenli buraya yazacağım. Bu arada yaş 23. 1600 kalorili diye. Uygulayacakgim. ancak ocak ayında buna başlayacağım. Şimdilik daha az yemeyi düşünüyorum bakalım. En büyük problem ekmek ve tatlı. Bunları yememeyi başarırsam olacak gibi

Yeni günlüğün hayırlı olsunnn bizi ihmal etme seni listemize ekledim çünkü

Yeni günlüğün hayırlı olsunnn bizi ihmal etme seni listemize ekledim çünkü
Sağol canım benim. İhmal etmeyeceğim şeker zaten. Sadece kendim düzenli olarak neler yaptım onu görmek için açtım burayı. . sizin desteğiniz olmadan olmaz.

Sağol canım benim. İhmal etmeyeceğim şeker zaten. Sadece kendim düzenli olarak neler yaptım onu görmek için açtım burayı. . sizin desteğiniz olmadan olmaz.
Çok güzel yapmışsın burdan da takip edicem seni bol bol gaz veririm merak etme

Hayırlı olsun günlüğün canım. İnşallah ulaşırsın hedefine. Ben de gelirim arada ziyarete. Zaten kendime grup bulamadım bir türlü.. Nereye yazsam lal oluyor herkes katılım azalıyor

Hayırlı olsun günlüğün canım. İnşallah ulaşırsın hedefine. Ben de gelirim arada ziyarete. Zaten kendime grup bulamadım bir türlü.. Nereye yazsam lal oluyor herkes katılım azalıyor
İnşallah Canım.
Belli bir süre sonra gerçekten hiç kimse yazmıyor. Garip ama dediğim gibi ocakta düzenli yazacağım.

Şu aralar kendimi çok dağıttım . moralim çok bozuktu. Kilo veremiyor olmak ve hala isteksizce birçok şey yiyor olmak da üzerine eklenince tam oldu. Neyse yarın yeni bir ben ile başlıyorum. Hayatımı bir çok yönü ile değiştirmeye karar verdim. Spora başlıyorum. Ve eğer kilo veremez isem kendimi daha kötü hissederim çünkü çocuğum ile geçirmem gereken vakti orada geçirmiş olmak sinir bozucu olur. Onun da hakkına girmek istemem. 80 gün önüme sınır koydum. Bu 80 günde kendime çok dikkat edeceğim. Gerçekten sağlıklı beslenecegim. İnsanlar ne kiloları veriyor ben. . . neyse bugün gerçekten benim için dönüm noktası birçok şey için. . . yarın tartılip başlıyorum. Belki kilom artmıştır ama. Yeniden başlama gücünü kendimde buluyorum.

Ben de kendime spor arkadaşı arıyorum... Sen salona mı gideceksin. Ben her gün evde leslie 3 mil yapacağım. Spor arkadaşı olalım mı?

Ben de kendime spor arkadaşı arıyorum... Sen salona mı gideceksin. Ben her gün evde leslie 3 mil yapacağım. Spor arkadaşı olalım mı?
Olur . Evet canım ben spor salonuna gideceğim ama bugün gidemeyecem . gitmedim günler leslie yapmayı düşünüyordum iyi oldu. bu arada sen kaç kilosun boyun yasin kaç.

Sabah 2 bardak limonlu su.
Kahvaltı. Çeyrek bazlama bir dilim ekmek yerine geçiyormus
Ve bir kk beyaz peynir

Olur . Evet canım ben spor salonuna gideceğim ama bugün gidemeyecem . gitmedim günler leslie yapmayı düşünüyordum iyi oldu. bu arada sen kaç kilosun boyun yasin kaç.
Ohh ohh çok güzel oldu bu. Bu gun kaçta yaparız.... Ben 71 kiloyum boyun 165

Ara elma ve ayran

merhaba kızlar
yıllardır kk okur her konuda fikirler için açar araştırırdım. özellikle kilo vermek için çok okudum ama hiç düşünmedim bir konu açmayı açıkçası cesaretimde yok sonra günlük açmak için üye oldum bu gün günlükte en üste sizin sayfanız vardı kiloma yakınsınız ve sporda yapacaksınız benim gibide dağıtmişsınız Kez23
eğer isterseniz bende size katılayım birlikte montive olalım

bu arada kendimi tanıtayım 34 yaşındayım evli ve çocukluyum memurum 169 boyum bu gün itibariyle 75 kiloyum

Olur canım hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…