Sağol canım benim. İhmal etmeyeceğim şeker zaten. Sadece kendim düzenli olarak neler yaptım onu görmek için açtım burayı. . sizin desteğiniz olmadan olmaz.Yeni günlüğün hayırlı olsunnnbizi ihmal etme seni listemize ekledim çünkü
Çok güzel yapmışsın burdan da takip edicem seni bol bol gaz veririm merak etmeSağol canım benim. İhmal etmeyeceğim şeker zaten. Sadece kendim düzenli olarak neler yaptım onu görmek için açtım burayı. . sizin desteğiniz olmadan olmaz.
Tamam bekliyorum beni yalnız bırakmaÇok güzel yapmışsın burdan da takip edicem seni bol bol gaz veririm merak etme
İnşallah Canım.Hayırlı olsun günlüğün canım. İnşallah ulaşırsın hedefine. Ben de gelirim arada ziyarete. Zaten kendime grup bulamadım bir türlü.. Nereye yazsam lal oluyor herkes katılım azalıyor
Olur . Evet canım ben spor salonuna gideceğim ama bugün gidemeyecem . gitmedim günler leslie yapmayı düşünüyordum iyi oldu. bu arada sen kaç kilosun boyun yasin kaç.Ben de kendime spor arkadaşı arıyorum... Sen salona mı gideceksin. Ben her gün evde leslie 3 mil yapacağım. Spor arkadaşı olalım mı?
Ohh ohh çok güzel oldu bu. Bu gun kaçta yaparız.... Ben 71 kiloyum boyun 165Olur . Evet canım ben spor salonuna gideceğim ama bugün gidemeyecem . gitmedim günler leslie yapmayı düşünüyordum iyi oldu. bu arada sen kaç kilosun boyun yasin kaç.
akşam 6 gibi olur muOhh ohh çok güzel oldu bu. Bu gun kaçta yaparız.... Ben 71 kiloyum boyun 165
Tamam canım 6 da yapalım inşallah. Ben 3 fast mil videosunu yapacağım.akşam 6 gibi olur mu
Olur canım hoşgeldin.merhaba kızlar
yıllardır kk okur her konuda fikirler için açar araştırırdım. özellikle kilo vermek için çok okudum ama hiç düşünmedim bir konu açmayı açıkçası cesaretimde yok sonra günlük açmak için üye oldum bu gün günlükte en üste sizin sayfanız vardı kiloma yakınsınız ve sporda yapacaksınız benim gibide dağıtmişsınız Kez23
eğer isterseniz bende size katılayım birlikte montive olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?