Ne kadar dakiksin maşallah. Bende yaptım ama 38 dakika devamı gelmedi.Hadi ben hazırım walk walk walk
Bende kilomu yarın yazacağım.bu arada kendimi tanıtayım 34 yaşındayım evli ve çocukluyum memurum 169 boyum bu gün itibariyle 75 kiloyum
evet kırılma noktası bu zaten1. Günün sözü: BAŞLAYACAK CESARETİN VARSA BİTİRECEK GÜCE SAHİPSİN . YARIM BIRAKMA
Sana katılıyorum gerçekten. Bende bunu yeni keşfetmiştim . uyguluyordüm.evet kırılma noktası bu zaten
hepimizin sorunu aynı bir kaç kilo verince hemen çevredekiler ne güzel kilo vermişsin deyince sanki hedefe ulaşmışız gibi birden şımarıyoruz sonra kaçamaklar sonra bi bakmışız salıverdik kendimizi.
benden de bir tavsiye gelsin birileri aaa kilo vermişsin dediğinde; yoo almışım hatta son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum deyip onun övgülerinin önünü keselim, keselim ki daha fazla devam edip bizi şımartmasın gevşetmesin ama o azıcık çümlesiyle içten içe sevinip bu gazla devam edelim tabi bu benim yaşadıklarımlarından çıkardığım nacizane fikrim
evet yaşıyoruzGünaydın. Bugün 77.6 geldim. Suna bak ya sadece 1 hafta da 1.5 kilo aldım. Çok garip. Neyse yaşıyorum çok şükür. sorunların üstesinden geleceğim. hep beraber geleceğiz.
ben yediklerimi toplu yazmak istiyorum böylelikle neler yediğimi bileyimSabah küçük peynirli börek.
Günaydın canım.Günaydın kızlar.
Aslında bende tıpkı sen gibiyim. Bazen internet bitiyor o zaman doğru düzgün giremiyorumben yediklerimi toplu yazmak istiyorum böylelikle neler yediğimi bileyim
akşamları tlf kızımda oluyor veya ben pek fırsat bulamıyorum takip etmeye ama masabaşı çalıştığım için gündüz her an takip edebilirim. haftasonları yine işlerden ve kızımdan fırsat buldukça uğrarım.
günaydınGünaydın kızlar.
yaa neyse ben ordan 21 günlük deniyeyim olmadı size katılırımEvet canım ordaydım ama yılbaşında bozdum maalesef. Şimdi o topiğin sahibi başka başlık açtı oraya geçtik. 6 gün şeker orucu 1 gün serbest beslenme yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?