İçimin yağları eriyecek

Bugün gün boyunca neler yaptım
Sabah çeyrek bazlama ve 1 kk peynir

Ara elma ve ayran

Öğlen yemek yemedim canım istemedi bir tutam ekmek ve portakal yedim

Akşam bir kase çorba azıcık salata yarım kıymalı pide

Ara portakal.
2 litre su ve leslie 3 miles.

Bugün pide yedim ama pişman değilim daha önce kendime çok sinir koydum ama hepsi hüsran ile bitti. Şimdi sağlıklı olan herşeyden yemeye karar verdim. Tatlı en büyük problem. Onu halletmek için de haftada 1 yemeye karar verdim.

Bu arada tartılmayı geciktirmemn evde olmayışıydi. Bugün aldım tekrardan ve vol karnına çıkmak istemedim.

1. Günün sözü: BAŞLAYACAK CESARETİN VARSA BİTİRECEK GÜCE SAHİPSİN . YARIM BIRAKMA

1. Günün sözü: BAŞLAYACAK CESARETİN VARSA BİTİRECEK GÜCE SAHİPSİN . YARIM BIRAKMA
evet kırılma noktası bu zaten
hepimizin sorunu aynı bir kaç kilo verince hemen çevredekiler ne güzel kilo vermişsin deyince sanki hedefe ulaşmışız gibi birden şımarıyoruz sonra kaçamaklar sonra bi bakmışız salıverdik kendimizi.
benden de bir tavsiye gelsin birileri aaa kilo vermişsin dediğinde; yoo almışım hatta son zamanlarda hiç dikkat etmiyorum deyip onun övgülerinin önünü keselim, keselim ki daha fazla devam edip bizi şımartmasın gevşetmesin ama o azıcık çümlesiyle içten içe sevinip bu gazla devam edelim tabi bu benim yaşadıklarımlarından çıkardığım nacizane fikrim

Günaydın. Bugün 77.6 geldim. Suna bak ya sadece 1 hafta da 1.5 kilo aldım. Çok garip. Neyse yaşıyorum çok şükür. sorunların üstesinden geleceğim. hep beraber geleceğiz.

2. Günün sözü: HER YENİ GÜN HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN YENİ BİR FIRSATTIR .

Sana katılıyorum gerçekten. Bende bunu yeni keşfetmiştim . uyguluyordüm.

Sabah küçük peynirli börek.

Günaydın. Bugün 77.6 geldim. Suna bak ya sadece 1 hafta da 1.5 kilo aldım. Çok garip. Neyse yaşıyorum çok şükür. sorunların üstesinden geleceğim. hep beraber geleceğiz.
evet yaşıyoruz çocuklarımızla şükürlerolsun

Sabah küçük peynirli börek.
ben yediklerimi toplu yazmak istiyorum böylelikle neler yediğimi bileyim
akşamları tlf kızımda oluyor veya ben pek fırsat bulamıyorum takip etmeye ama masabaşı çalıştığım için gündüz her an takip edebilirim. haftasonları yine işlerden ve kızımdan fırsat buldukça uğrarım.

Aslında bende tıpkı sen gibiyim. Bazen internet bitiyor o zaman doğru düzgün giremiyorum

Evet canım ordaydım ama yılbaşında bozdum maalesef. Şimdi o topiğin sahibi başka başlık açtı oraya geçtik. 6 gün şeker orucu 1 gün serbest beslenme yapacağız.

Evet canım ordaydım ama yılbaşında bozdum maalesef. Şimdi o topiğin sahibi başka başlık açtı oraya geçtik. 6 gün şeker orucu 1 gün serbest beslenme yapacağız.
yaa neyse ben ordan 21 günlük deniyeyim olmadı size katılırım
bi kere yazdık kararlı olmak lazım
bi mahsuru olmaz inşallah

Anka profiline baktım bebek var galiba Allah bağışlasın bide karatay yapıyorsun
kilon boyun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…