İçimin yağları eriyecek

yaa neyse ben ordan 21 günlük deniyeyim olmadı size katılırım
bi kere yazdık kararlı olmak lazım
bi mahsuru olmaz inşallah
Ben zaten orda kimse kalmadı diye diğerine geçmiştim. Sen yaparsan şeker orucu topiğinde kalacağım. 21 gün yapmak daha iyi tabii...

Anka profiline baktım bebek var galiba Allah bağışlasın bide karatay yapıyorsun
kilon boyun ?

Sağol canım evet 3 aylık bebeğim var. Bu gün 72.4 çıktım maalesef. Hava yutup kilo alıyorum sanki şaka bi yana ilaç kullanıyordum doğumdan sonra kanamam kesilmedi diye o kilo yaptı. Yarın ilacım bitiyor. İnşallah kilo vermeye başlarım artık. Boyum 165 bu arada

iyi durumdasın emziriyorsan karatayla kolaylıkla hedefe ulaşırsın
bide doğumdan sonra vucut değişiyor öncesi sonrası cok farklı oluyor belkide yenilendiğindendir bilmem ama sağlıklı olunuyor daha kolay kilo veriliyor

Olabilir canım bilmiyorum. Ben aslında 66.4 ile hamile kaldım 78 e çıktım. Sonra doğumdan sonra 40 ım çıkmadan 67 kiloya düşmüştüm ama işte ilaç kullanmaya başladıktan sonra bi de sütüm çoğalsın diye tabii yeniden kilo aldım. İnşallah daha fazla almam bakalım. 72. 4 bu gün. 21 gün şeker orucundan sonra 68 kilo olmak istiyorum...

Ben şimdi 3 mil yaptım bebek uyurken çıksın aradan dedim. Ama senle akşam 1 mil yaparım yeniden

3. Günün sözü: BUGÜN ÖYLE BİR KARAR VER Kİ BİR YIL SONRAKİ HALİN SANA TEŞEKKÜR ETSİN

Günaydın. Bugün dış ağrısı ile güne başladım. Hadi hayırlısı

Günaydın
Dünkü menüm
Sabah :1,5 haşlanmış yumurta ( geç kalıyordum ayakta aceleyle yaptım)
Ara 3 gün kurusu 1 incir
Öğlen koca bir kase yeşil mercimekli kırmızı pancarlı salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi
Ara avuç içi sarı leblebi 1 elma
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı ev yapımı biber turşusu 2 parça haşlanmış et
Ara 1 elma 2 gün kurusu
Gün boyunca 2 lt su içtim
Bu gün spora baslarsam benden iyisi yok
Dün meyve fazla oldu şeker orucu diye insan yasak getirince sanki gözü hep bir şeyler ariyo meyveleri saymazsak dün kaçamak siz bitti

Bence çok güzel bir menu

Sen de yap bizimle spor. Ben ilk fırsatta yapıyorum ev dağınık falan ama ben bebek uyuyunca spor yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…