Ben zaten orda kimse kalmadı diye diğerine geçmiştim. Sen yaparsan şeker orucu topiğinde kalacağım. 21 gün yapmak daha iyi tabii...yaa neyse ben ordan 21 günlük deniyeyim olmadı size katılırım
bi kere yazdık kararlı olmak lazım
bi mahsuru olmaz inşallah
iyi durumdasın emziriyorsan karatayla kolaylıkla hedefe ulaşırsınSağol canım evet 3 aylık bebeğim var. Bu gün 72.4 çıktım maalesef. Hava yutup kilo alıyorum sankişaka bi yana ilaç kullanıyordum doğumdan sonra kanamam kesilmedi diye o kilo yaptı. Yarın ilacım bitiyor. İnşallah kilo vermeye başlarım artık. Boyum 165 bu arada
iyi durumdasın emziriyorsan karatayla kolaylıkla hedefe ulaşırsın
bide doğumdan sonra vucut değişiyor öncesi sonrası cok farklı oluyor belkide yenilendiğindendir bilmem ama sağlıklı olunuyor daha kolay kilo veriliyor
Evet yapalım. Ama bu kez akşam 8 de olsun olur mu.
Kendini yormayacaksan olabilir canım.Ben şimdi 3 mil yaptım bebek uyurken çıksın aradan dedim. Ama senle akşam 1 mil yaparım yeniden
Kendini yormayacaksan olabilir canım.
Canım ben biraz geç yapacağım bebek bırakmıyor.2 dk geç kaldım hadi walk walk walk
Aman kötü olmuş hiç ihmal etme genceciksin hemen önlemini al sonra bir doğumdan sonra dış falan kalmıyor.gecmis olsunGünaydın. Bugün dış ağrısı ile güne başladım. Hadi hayırlısı
Bayıldım bu söze3. Günün sözü: BUGÜN ÖYLE BİR KARAR VER Kİ BİR YIL SONRAKİ HALİN SANA TEŞEKKÜR ETSİN
Bence çok güzel bir menuGünaydın
Dünkü menüm
Sabah :1,5 haşlanmış yumurta ( geç kalıyordum ayakta aceleyle yaptım)
Ara 3 gün kurusu 1 incir
Öğlen koca bir kase yeşil mercimekli kırmızı pancarlı salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi
Ara avuç içi sarı leblebi 1 elma
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı ev yapımı biber turşusu 2 parça haşlanmış et
Ara 1 elma 2 gün kurusu
Gün boyunca 2 lt su içtim
Bu gün spora baslarsam benden iyisi yok
Dün meyve fazla oldu şeker orucu diye insan yasak getirince sanki gözü hep bir şeyler ariyo meyveleri saymazsak dün kaçamak siz bitti
Sen de yap bizimle spor. Ben ilk fırsatta yapıyorum ev dağınık falan ama ben bebek uyuyunca spor yapıyorumGünaydın
Dünkü menüm
Sabah :1,5 haşlanmış yumurta ( geç kalıyordum ayakta aceleyle yaptım)
Ara 3 gün kurusu 1 incir
Öğlen koca bir kase yeşil mercimekli kırmızı pancarlı salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi
Ara avuç içi sarı leblebi 1 elma
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı ev yapımı biber turşusu 2 parça haşlanmış et
Ara 1 elma 2 gün kurusu
Gün boyunca 2 lt su içtim
Bu gün spora baslarsam benden iyisi yok
Dün meyve fazla oldu şeker orucu diye insan yasak getirince sanki gözü hep bir şeyler ariyo meyveleri saymazsak dün kaçamak siz bitti
Bu gün başlayacağım inşallahSen de yap bizimle spor. Ben ilk fırsatta yapıyorum ev dağınık falan ama ben bebek uyuyunca spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?