- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
KIZLAR GEBELİKTE ÇOGU ANNE ASLINDA DOĞACAK BEBEĞİN CİNSİYETİNİ HİSSEDERMİŞ DERLER.YANİ Bİ ŞEKİLDE İÇİNE DOĞARMIŞ..BEN HENÜZ ÖĞRENEMEDİM NASİPSE 15 ŞUBATTA SEVİNCİMİ SİZLERLE PAYLAŞICAM.BENİM İÇİME OĞLUM OLACAK DİYE DOĞUYOR.RÜYALARIMDADA ZATEN HAMİLE KALMAZDAN EVVEL BİLE ERKEK BEBEĞİM OLDUĞUNU GÖRÜRDÜM HEP.BAKALIM BU HİSSİYAT NE KADAR GERÇEKÇİ.BUNU TEST ETMEK İÇİN SİZLERİNDE YORUMLARINI BEKLİYORUM.CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN HAMİŞLER HİSLERİNİZDE YANILDINIZ MI YOKSA HAKLI MI ÇIKTINIZ?
bende rüyamda hep erkek bebek görüyordum. ve içimede öyle doğuyordu. doktora gitmeden bi kaç gün önce kız bebek gördüm. ikili testimde de doktorum kıza benzetti büyük ihtimalle kızım olacak yani :) aslında hislerim kuvvetlidir ama ne bilim eşim erkek diye sayıkladığı için etkilendimmi ne?
canım bende aynı senin gibiydim...rüyamda erkek bebek görüyordum, annem kendine göre bir yöntemle sürekli erkek olacak diyordu, bende kendimi erkek bebeğe çok alışırmıstım....bende doktora gimeden 3-4 gun önce rüyamda şeftali gördum..şeftali görmek kendine benzeyen kız çocugun olacak demekmiş...bide kız çocugu gördüm...doktora gittiğimde doktor bana ne bekliyorsun dedi...bende erkek dedim...prensesimiz geliyor dedi...çok şaşırdım...ilk gun inanamadım ama şimdi alışmaya basladım...
allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü vefalı evlatlar nasip etsin canım inşallah hepimize... bende erkeğe alıştırmıştım kendimi neden çünki hamileliğime çok sevinen eşimi biraz daha mutlu etmek için.. hey allahımm yaa gülüyorum kendime şimdi.. ne tatlı olucak bizim prenseslerimiz şimdi.. saçlarda tokalar yarım ağız konuşmalar ve binlerce kıyafet seçeneğisırnaşık şey.Allah tamamına erdirir inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?