Doğuma Hazırlık Içimize Ne Doğdu; Ne Oldu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana herkes senin oğlun olucak dedi ama benim içime başından beri kız diye doğuyodu ve kız cıktı :sm_cool:

Bana herkes senin oğlun olucak dedi ama benim içime başından beri kız diye doğuyodu ve kız cıktı :sm_cool:

senin gibi banada senin oglun olucak diyorlar hatta babam okadar eminki gerek yok doktora sormana erkek diyor deli ediyor beni ben ve eşimde kız hissediyoruz bakalım 2 hafta sonra ögrenicez:asigim:

senin gibi banada senin oglun olucak diyorlar hatta babam okadar eminki gerek yok doktora sormana erkek diyor deli ediyor beni ben ve eşimde kız hissediyoruz bakalım 2 hafta sonra ögrenicez:asigim:

bide böyle kendilerinden okadar emin konuşuyolarkı adamı cıldırtıyolar bana herkes yok yok %100 erkek dediler buda onlara kapak oldu :dance:

benimde içime erkek doğuyordu ve dün doktor erkek dedi ama ben yinede pek emin olamıyorum.ya sonra değişirse diye.çevremdende sonradan değişen çok kişi gördüm.

Kızlar benimde içime kız gibi doğuyor ama rüyamda erkek doğurduğumu görmüştüm. 14+2 yiz yarın doktora gidicez inş öğreniriz hayırlısıyla..

banada canım herkes erkek dio ablamlar falan ablamın 2 kızı war onlar erkek olsun istiyo benimki ultrasonda doktor erkeğe benzio dedi ama benim iç.ime hala kız doğuyor nedense eşiminde öle hayırlısı artık sağplıklı olsunda önemli olan o kız erkek hiç önemli deil geçende rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi ne demekse artık kesinleşince yazarım size ...a.s

Ben bugun öğrendim kızlar erkekmiş bebeğim %80 dedi baya emin söyledi. 15 haftam dolmuş bugün

ben kizim olacak saniyordum rüyalarimda hep kiz görüyordum icimede öyle doguyordu.. etrafimdakilerde hep kiz olacak dediler sırnaşık şey .. aslinda erkek olmamasi imkansiz gibi biseydi cünkü esimin 10 tane erkek yegeni var sırnaşık şey bi ümittir dedim ama cix oglum olacak alisana kadar baya bi zaman gecti ama insan nelere alismiyoki :roflol:

ya turkiyede her ay mi gidiyorsunuz doktora yoksa bi zaman mi verio size doktor hem ayrintili ultrason var bizim burda uc tane bir ilk baslara dogru ikincisi ortalara dogru sonuncusu da sonuna dogru ama her ay doktora kontrole gidiyoruz hem benim doktor daha cinsiyetini soylemedi dayanamiyorum artik alti ay olunca ogrencem ben ayrintili ultrasonu nasil beklicem yani ben yani 20 mart allahim cok uzun cokkkkkkk sabirrrrrrrrrrr

benim tüm belirtilerim erkek si .Herkes oğlun olucak diyordu bende erkek hissediyordum ama kısım olucakmış dün öğrendim :) 15+1 haftalık hamileyim

hayırlısı olsun kızlarr bende kesinleşmesini bekliyorum bakalım yarın gidicem doktora 3 lü test için ultrasona sokarsa kesin öğrenirim herhalde..bakalım artık...

merhaba hoşgeldin bende yeni üyeyim..bende 16 haftalk hamileyim..burdan takip etmesi ve bişeyler paylaşmak çok hoş seninde hoşuna gidecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…