Doğuma Hazırlık Içimize Ne Doğdu; Ne Oldu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim içime kız doğmuştu ama oğluşum geliyor...:1rolleyes:
aslında hayırlı sağlıklı şekilde gelsinde kız erkek önemli değil....:Saruboceq:..

ben daha ikinci çocugu yapmadan.ikincisininde kız olacagı içime doguyordu.nitekim öylede oldu...

benimde ilk öğrendiğim andan itibaren içime doğan erkekti. hatta eşim kız diye düşünmesine rağmen nasıl inanmışsam buna etkilenmiş ve erkek diye düşünmeye başladı. nitekim de bir hafta öğrence oğlanın geleceğini öğrendik. insallah sağlıkla gelir kızlarımız oğlanlarımız...

hamile oldugumu ogrendigimden beri oglum olucagini hissettim ve dün ögrendim ki bi oglusum olucakmis:teytey:

hamile olduğumu öğrendiğim andan beri benim kızım olacak diyordum, etrafımdaki herkes erkek dediği halde diretmiştim kız diye :)))) veee nitekim kızıım oluyor :)))

benim de esimin de icine hep erkek doguyordu ruyalarimda hep erkek bebegim oldugunu gordum
belirtilerim erkekti karnimin disardan gorunusu erkekti ama hepsi bizi yaniltti cunku kizimiz geliyor Allahin izniyle :hulya: :Saruboceq: ama hala bana erkekmis gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

ilkinde içime erkek doğdu kız oldu,
ikincide kız doğdu erkek oldu,
şimdi erkek doğuyor heralde kız olucak :)

Oldu bitti hep kız doğuyodu.
Bütün çin takvimleri, göbekte yüzük sallamalar, aşerilen yiyeceklere göre cinsiyet belirlemeler vs hepsinde bebeğim kız çıkıyodu..
Çok şükür doktorum da doğruladı..Kızım olcak inşallah.. opuyorumnanaktan

ilk bebeğimde hep erkek doğdu içime ve erkek oldu. şimdi ikinci bebek ve rüyamda hep erkek bebek gördüm şimdiye kadar ama ben kız hissediyordum yinede kendimi çok kaptırmak istemedim herşeyden önemlisi sağlık. çevremdeki bazı kişilerde ısrarla erkek diyordu ve doktorun dediğine göre büyük ihtimalle kızmış ama erken bir dönem ve bilemiyorum hayırlısı olsun.

kız denipte erkek doğan çok unutma...

Son düzenleme:

aynı durumdayız bir bakıma.ben birkaç yere yazmıştım burayada yazayım dedim. ısrarla en baştan beri eşim ve benim içime kız doğuyor. dediğin gibi tüm testler,aşerilen ler,vb...kız gösteriyor ama 1 dr. hariç 2'si erkek diyor ısrarla.......net değil.dün gittim gene erkek dedi. ama içim inanamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…