- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
aynı durumdayız bir bakıma.ben birkaç yere yazmıştım burayada yazayım dedim. ısrarla en baştan beri eşim ve benim içime kız doğuyor. dediğin gibi tüm testler,aşerilen ler,vb...kız gösteriyor ama 1 dr. hariç 2'si erkek diyor ısrarla.......net değil.dün gittim gene erkek dedi. ama içim inanamıyor.
ilki erkek olsun sonra kızım olsun istedim..
ilk hamile olduğumdan beri bebeğim kız diye hissettim. evet neticede kız.
erkek olsun istedim ama kız hissettim daha ilk haftada bile 6 günlük hamileydim:)
bence annenin içine doğar diye bir şey yok ki yazılan mesajlardada belli genelde hep erkek olacakmış gibi geliyor tüm annelere a.s bence içine doğmak değilde istemek bu mesala bende hep erkek bebek hayali kuruyorum ve eminim içimede erkek doğacakkaydirigubbakcemile3
benim hep oğlum olacağı içime doğuyodu rüyamda hep erkek bebek görüyodum bütün tanıdıklarım senin oğlun olacak diyodu ve öyle oldu oğlum olacak allah nasip ederse.....
bence kızın olcak sayfayı açar açmaz bunu hissettim:hulya:
gerçekten mi? ayy inşallah zemuszemus gerçi oğlum doğduktan sonra erkek-kız farketmezmiş,aynı deli aşkla seviliyormuş evlat onu anladım da,yine de ikisinin de tadına bakayım diyorum :CüvCüv: allahım hayırlısını nasip etsin
hayırlısı olsun kızlarr bende kesinleşmesini bekliyorum bakalım yarın gidicem doktora 3 lü test için ultrasona sokarsa kesin öğrenirim herhalde..bakalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?