Doğuma Hazırlık Içimize Ne Doğdu; Ne Oldu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayırlısı.. Bazen doktorlar da yanılabiliyor..
Hep anneler hisseder derler ya..

benim hep oğlum olacağı içime doğuyodu rüyamda hep erkek bebek görüyodum bütün tanıdıklarım senin oğlun olacak diyodu ve öyle oldu oğlum olacak allah nasip ederse.....

ilki erkek olsun sonra kızım olsun istedim..

ilk hamile olduğumdan beri bebeğim kız diye hissettim. evet neticede kız.
erkek olsun istedim ama kız hissettim daha ilk haftada bile 6 günlük hamileydim:)

ilki erkek olsun sonra kızım olsun istedim..

ilk hamile olduğumdan beri bebeğim kız diye hissettim. evet neticede kız.
erkek olsun istedim ama kız hissettim daha ilk haftada bile 6 günlük hamileydim:)

sende benim gibisin ya.biliyorum canım...
bende aslında içe dogmuk degildi istemekle alakalı bence.içime benimde kız doguyordu.ama ısrarla erkek çocuk istiyordum......evet kızım oldu...

Ay alemsin. kaydirigubbakcemile3 Evet dediğinde haklı olabilirsin.Kimimiz bazen isteklerimizle içimize doğanı karıştırabiliyoruz.Ben gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren kız hissettim.Doktor ilk erkek dediğinde bile değişir yanlış görmüştür kızdır diye düşündüm hep.Ama bekarken hep sanırdımki benim bir oğlum olacak.Yani hissettiğim şeyle bekarken istediğim şeyi böylelikle ayırt edebildim :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

benim hep oğlum olacağı içime doğuyodu rüyamda hep erkek bebek görüyodum bütün tanıdıklarım senin oğlun olacak diyodu ve öyle oldu oğlum olacak allah nasip ederse.....

Sizinki direkt çııkmış demekki.Yoksa benim bu hamilelikte gördüğüm erkek bebekleri saysam futbol takımı kurardım herhalde.Ama hakkını yemeyeyim şimdi 2 defa da kızımı gördüm rüyamda :)

ben hamile kalmaya karar verdiğim dönemde bir gece dua ederek yatmıştım rüyamda bebeğimin cinsiyetini göreyim diye,oysa daha hamile bile değildim.o gece rüyamda yeni doğmuş bir bebek emziriyordum,sonra altını temizlemek için yere koyduğumda bebeğim 7-8 aylıktı,bezini açınca ''aaa erkekmiş''deyip üzüldüm (çünkü feci şekilde kız çocuğu delisiydim :ecrin_bebek: ) sonra içimden pişman oldum öyle hissettiğim için,sağlıklı olsun yeter diye düşündüm,sonra benim oğlan 4-5 yaşlarında bir çocuk olup koşmaya başladı,uzun,açık kumral, dalgalı saçlı güzel bi oğlan,kolundan yakalayıp neden koşuyorsun diye kızdım ona,yüzüme bakıp çok güzel gülümsedi. ertesi sabah uyandığımda %100 emindim oğlum olacağından,o ay hamile kaldım,test sonucunu kayınvalidem duyunca,''çok güzel bir kız olur belki ''dedi,''hayır erkek olucak''dedim, cinsiyet öğrenmeye giderkende emindim,eşime ''dr ,kız derse çok şaşırıcam ''dedim. erkekmiş kaydirigubbakcemile2 19 aylık oldu bile sıpam bir tane de kız rüyası görsem,hiç beklemiycem de,göremedim henüzkaydirigubbakcemile3

bence kızın olcak sayfayı açar açmaz bunu hissettim:hulya:

gerçekten mi? ayy inşallah zemuszemus gerçi oğlum doğduktan sonra erkek-kız farketmezmiş,aynı deli aşkla seviliyormuş evlat onu anladım da,yine de ikisinin de tadına bakayım diyorum :CüvCüv: allahım hayırlısını nasip etsin

Allah gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:

hayırlısı olsun kızlarr bende kesinleşmesini bekliyorum bakalım yarın gidicem doktora 3 lü test için ultrasona sokarsa kesin öğrenirim herhalde..bakalım artık...

zinedella bende cumartesi cinsiyet ögrenmeye gidicem ama meraklamdım benım göbiş tüylendi hemde aşırı bide hiç mide bulantısı yaşamadım sence ne olabılır :uhm:

Son düzenleme:
benım suan kızım 1 yasında ıcımdeen hep kız gecıyordum sımdıkınde ıse erkek gecıyo bakalım

hep kız diyodum eşimede alıştırmıştım ama herkes erkek dedi ben yanıldım erkek geliyo hayırlısıyla ayrıca rüyalarda hep tersine çıkar.

hamile kadlığımı söylediğim anda eşimin içne erkek doğmuştu...
ben kalmadan yıllar önce erkek görmüştüm.
ama çocukluğumdan beri ileride bir kızım olsun istiyordum...
kayınpederim dahil olmak üzere tüm çevrem erkek dedi.
nihayetinde oğlumuz oluyor..
sağlıkla gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…