Doğuma Hazırlık Içimize Ne Doğdu; Ne Oldu???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hoşgeldiniz kızlar aramızaa bebişleriniz hayırlı olsun...

Ben bugun öğrendim kızlar erkekmiş bebeğim %80 dedi baya emin söyledi. 15 haftam dolmuş bugün

hayırlısı olsun canım çok sewindim öğrenmene...bu sene oğluşlar yılı sanırım birsürü oğlan gelicek...:dance:

Evet kızlar bende bugün öğrendim ama içime hep oğlum olucak diye doğardı ve öylede oldu EREN BARIŞIM geliiiyyyyyoooooo

ben yazmıştım zaten icime eşimle benim içimize diyim hep kız doguyordu etraftaki herkez erkek demesine ragmen kalbimiz temizmiş kızımız oluyorr eşimle cok mutluyuz:sm_cool::asigim:

benim içimede kıs doguyo ama bilmiyorum bakalım hayırlısı..farketmez saglıklı hayırlı olsun yeter bana...bende ayın 20 sinde öğrenicem inş.

Benim Daha Erken Fakat Bende Rüyamda Sürekli Kiz çocugu Görmüştüm Ve Içimden Kiz Die Geçio Ve Karnimi Severken Kizim Die Ağizimdan Kaçio.. Ama Kkiz Erkek Fark Etmez Sağlikli Eli Ağagi Düzgün Olsun Yeter..hayirlisi

walla ben çok şaşkınım ilk bebeğim sonuçta kız erkek farketmez ama benim içime sürekli erkek doğdu.. sadece karnım sivrildi , canım tatlı çekti , cildim bozulmadı v.s.. ama kızım olacakmış :) şakınlık ve sevinci bir arada yaşıyorum daha şimdiden bir tane daha kızım olursa evimiz cıvıl cıvıl ne güzel olur diye hayal kuruyorum.. ne diyeyim çok şükür.. Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin..

cok güzel bir duygu dimi febi :) bende cok tatlı yiyorum erkek diyodu etrafımdakiler ama kızım oluyor :)

cok güzel bir duygu dimi febi :) bende cok tatlı yiyorum erkek diyodu etrafımdakiler ama kızım oluyor :)
sorma ben o an çok hislendim gözlerim doldu.. artık çok sabırsızlanıyorum meleğimi kucağıma almak için.. sanki şimdiden bir hasret gibi doğdu içime.. bir de alış veriş için sabırsızlanıyorum.. walla kız için o kadar çok seçenek var ki.. yaşadık :))))

eşim de ben de kız istiyorduk ve içime de kız doğuyordu. hatta bir kaç hafta önce erkek gibi görünmüştü ultrasonda ama ben yine de kızım olacak diyordum ve şuanda % 90 kız görünüyor. inşallah tekrar değişmez :)))

evet bende ona seviniyorum sürekli pembe şeylere bakıyodum erkek bebekler icin cok fazla secenek yok gibi yada bana göre gözüme hep pembeler carpıyor odasını bile cinsiyetini bilmeden önce pembe lila begenmiştim onu alıcam sanırım alışverişe bende sabırsızlanıyorum ama 4 marta kadar bekliycem cünkü tarama var bebegin tüm organları falan taranıcak ve 100de 100 belli olucak ozaman kız oldugu inş. bende tam garantilensin istiyorum 3 hafta daha beklemedeyim :icecream:

ewet bazen kız deniliyor erkek olabiliyor ne olur ne olmaz.. bir de erken sevinmek odasını donatmak istemiyorum uğursuzluk olmasın diye.. ama ben de lila rengini beğeniyorum pembe aksesuarlar olabilir ama sadece pembe olmasın.. herşeyi pembe olmasın sarı, tatlı yeşil,lila.... oooooofff seçenek çok fazla var :))

canım ben baktım baktım ve çilek mobilyadan alıcam hemde büyüyebilen yatak ve büyüdünde bebek odası tarzında durmuycak bişi cok güzel cicekli ben cok begendim onu almayı düşünüyorum önce eşimede sorayım bakalım :)

benim de içime hep ilk günden beri erkek diye doğdu 17.5 haftalık hamıleyım gecen hafta öğrendim cinsiyetini doktor kesin kız dedi şaşırdım kaldım söylemesine rağmen hiç inandırıcı gelmedi neden bılmıyorum ama oysakı bellı doktorum da epey tecrübeli bi doktor,rüyalarımda da sürekli erkek çocukları göüyodum ama hiç biri tutmadı içime doğanda olmadı Allah sağlıklı bi şekılde kucağıma almayı nasip etsin de en önemlisi o tabi zemuszemus

hamile kalmadan önce bile erkek doğuyodu içime hamileyken de öyle ve oğlum olcak nasipse.......

bence annenin içine doğar diye bir şey yok ki yazılan mesajlardada belli genelde hep erkek olacakmış gibi geliyor tüm annelere a.s bence içine doğmak değilde istemek bu mesala bende hep erkek bebek hayali kuruyorum ve eminim içimede erkek doğacakkaydirigubbakcemile3

valla benimdeyilde eşimin içine doğar....ilk hamileliğimde eşim oğulumuz olacak dedi allahın izniyle oğulum oldu.şimdi ikinciye kızımız olacak diyo bende allah bilir dyorum...o daha belli deyil.banada yine oğulum olacakmış gibi geliyo kısmet rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:

benim içime sanki kız istedigim için kız doguyordu herkez oglun olur falan diyordu rüyamda hep erkek bebek görüyordum kızım oldu..

hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek bebeğe odaklandım istem dışı,yani hep öyle hissettim,eşimde aynen öyle.ablamda olan giysilerden seçerkende hep erkek bebeğe uygun olanları seçtim getirdim.ve dr. erkek dediğinde tahminimiz doğru çıktı dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…