- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
Ben bugun öğrendim kızlar erkekmiş bebeğim %80 dedi baya emin söyledi. 15 haftam dolmuş bugün
sorma ben o an çok hislendim gözlerim doldu.. artık çok sabırsızlanıyorum meleğimi kucağıma almak için.. sanki şimdiden bir hasret gibi doğdu içime.. bir de alış veriş için sabırsızlanıyorum.. walla kız için o kadar çok seçenek var ki.. yaşadık :))))cok güzel bir duygu dimi febi :) bende cok tatlı yiyorum erkek diyodu etrafımdakiler ama kızım oluyor :)
sorma ben o an çok hislendim gözlerim doldu.. artık çok sabırsızlanıyorum meleğimi kucağıma almak için.. sanki şimdiden bir hasret gibi doğdu içime.. bir de alış veriş için sabırsızlanıyorum.. walla kız için o kadar çok seçenek var ki.. yaşadık :))))
ewet bazen kız deniliyor erkek olabiliyor ne olur ne olmaz.. bir de erken sevinmek odasını donatmak istemiyorum uğursuzluk olmasın diye.. ama ben de lila rengini beğeniyorum pembe aksesuarlar olabilir ama sadece pembe olmasın.. herşeyi pembe olmasın sarı, tatlı yeşil,lila.... oooooofff seçenek çok fazla var :))evet bende ona seviniyorum sürekli pembe şeylere bakıyodum erkek bebekler icin cok fazla secenek yok gibi yada bana göre gözüme hep pembeler carpıyor odasını bile cinsiyetini bilmeden önce pembe lila begenmiştim onu alıcam sanırım alışverişe bende sabırsızlanıyorum ama 4 marta kadar bekliycem cünkü tarama var bebegin tüm organları falan taranıcak ve 100de 100 belli olucak ozaman kız oldugu inş. bende tam garantilensin istiyorum 3 hafta daha beklemedeyim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?