İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Ayrica karsi tarafin ilk iliskisi siz misiniz ki bu kadar 'kabul edici'?
Yok olmuş onun. Hatta nişanlısından ayrılan bir kadınla sevgili olmuş evliliğe kadar gidecekmiş ama ayrılmış. Beni çok seviyormuş bağlanmış.. bla bla. Resmen vijdan yaptırarak ağzımdan laf almaya çalışıyor.

Sabah bir de ne yüzle mesaj atıyorsa. Şerefsizlik yapma dediğim halde..
ya bişe diyim mi çok kötüyüm.

Ayrılmayı kafana koyduğun anda bunu ailenle paylaşman gerekirdi,nişanlınla daha fazla yüz göz olman çok anlamsız. Sanki hala ikna edilmeyi bekliyor gibisin. Şimdi sen böyle triplere girdikçe kendini haklı sanacak. Daha fazla uzatmadan ailenle konuşup bitirmelisin,söyledikleri çok yobazca,bir ömür örümcek kafalı bir adamla geçmez.

+1

bırseyler yasamıs olsan ve bunu öğrense dediği gibi takmayacak olan insanın umrunda olmaz ve bu kadar bu konuyu kurcalamaz demekki bu meseleleri önemsiyor, sende yaşadıysan öyle birşey söyle yaşamadıysan ve hala bu konuda dıretıyorsa kendı utansın ama senı sorgulaması ve guvenmemesı çok kötü olmuş güven bir ilişkide en önemli şey resmen seni yalancı yerıne koymuş bence evlılık ıcın acele etmemelisin.

Ne hissettiğini anlat ona şu anki ruh halinide böyle saçma sapan şeyler sormanin kime ne faydası varmış. İstersen biraz uzak nikah işini. Ondan öncesi onu baglamayacaginj bilememismi bu yasa kadar

Mesaj atmış şimdi Hep böyle sessiz mi kalcağız diyor.

Aradım bir daha bu konu açılmasın hala aynı kafa evet sordum diyor.
Sordum senin tepkilerin bana garip geldi diyor.
Şerefsiz köpek dedim kapattım yüzüne.

Şu işe bak güllük gülistanlık giden ilişki nikah öncesi patladı..
şaka gibi ya
bu mesajından sonra eski konularına baktım ama güllik gülistanlık gibi miymiş sence şimdiye kadar? daha kaç aylık nişanlısın zaten bir sürü derdin olmuş nişanlın ve ailesiyle alakalı şu ana kadar düğün tarihi belirleme , salonun parasını verme, mobilyaları gidip alma gibi yaptığın hareketlerle "evlilik meraklısı" imajı çizmişsin... keşke bu kadar fazla sorumluluk almasaydın üstüne. adamda korku kalmamıştır ki ayrılık konusunda. hani emek verdim çabaladım, emeğime yazık diye düşünecek bir tek durumu bile olmamış. herşeyi sen ve ailen halletmişsiniz..

genel olarak bakınca zaten sorunlu bir ilişki, sorunlu bir nişanlılık dönemi yaşamışsın. gerçekten ayrılman daha iyi gibi duruyor. ama totalde bakınca ben de tekrar barışacağınızı ve nikahı da ertelemeyeceğinizi düşündüm

Simdi kopekler gibi pisman yarin unutacak. Her kavganizda bunu onune getirecek. Ve surekli surekli soracak zamanla agzini bozacak hicbir zaman senin dogruyu anlattigina emin olmayacak ve bunu koz olarak elinde tutacak. Hayir yapmaz diyebilirsin ama siddet uygulayacagi zamanlar bile gelecek.

Karşinizda her an psikopata dönüşme potansiyeli olan bi adam var.Evlenmeyin birakin diyemiyorum ama bence nikahi biraz erteleyebilirsin.Evlilik bu sen boyle hissederken olmaz.Daha saglam olmali bi seyler olacaksa

Kız engelle şunu ya. Annene babana aynen anlat olanları onları evladı sensin senin yanında olurlar. Dangoloz her halinle kabul edecekmiş. Sanki pazardan defolu mal alıyor. Ay bi kaşık suda boğucam şimdi.

Acaba sen onu kabul edecekmisin her haliyle? Hayret bişey.

Yine aynı kafada şerefsiz köpek dedim kapattım telefonu mesaj atmış bana hakaret eden bi kadınla evlenmem die yürü git siktr olmdeidm..
Beni çıldırtttı ağlayarak..

bence sen onla yüz göz olup küfür bile etme.
ben ılk defa sizin bır konunuzu okuyorum.adama şok oldum.
diğer sevgilisidende anlayacağın gibi tam adam yüzüyor kuyruğuna gelince böyle dangalaklık yapıyor.
ailene anlat ve muhattap olma.
şuan nazlanıyor gibi duruyorsun.
mumkunsede tlf kapat.

ben gitgide konu sahibesine de şok oluyorum seviye kalmadı , çok çirkin laflar hakaret küfürler havada uçuşuyor... yakıştıramıyorum bu kadar çirkin konuşmayı kimseye... derdini küfür etmeden de anlatabilmelisin konu sahibi yaşın artık buna elverir. çocukça davranıyorsun şu anda...

Sevgili konu sahibi arkadaşım diğer konularınizi da okumuştum. Pek çok farklı sorununuz olmuş nisanliniz ve ailesiyle.Şöyle düşündüğünü saniyorum"her ilişki de sorunlar olur bizim ilişkimizde de var"aslında doğru dusunce ancak nisanliniz sanki biraz arada kalmış .Şu açıdan ne modern bir erkek olabilmiş ne klasik. İşine geldiği konuda modern işine geldiği konuda geri kafalı.
Gecmisiniz sizi ilgilendirir ancak bana göre bir ilişkide şeffaf olmak her zaman iyidir.nasıl ki biz bayanlar erkegimizin geçmişini merak ediyor ve içten içe sorguluyorsak bir erkekte bunu yapabilir.
Yaptığı şeyi karşı tarafa yansıtır ki sizin ki gibi bazısı da geçmiş gitmiş der her şekilde açmaz konuyu.
Siz deki sıkıntı şu ;madem sorgulayacaksin niye yumurta kapıya dayaninca .Madem duyunca kabul edemeyeceğin şeyler olacak en başından sor açık açık bakış açım bu de ve yoluna bak.sizin nisanliniz ne istediğini bilmiyor şu an.önceleri tek derdi sizi elde etmek sizinle mutlu olmak olan adam birden kendince namus timsali olmuş.
Şu durum da ben sizin yeriniz de olsam geçer karşısına ne yaşadı isem tüm acikligiyla anlatırım. Ve bu nisan işini bitiririm.
Yasadiklariniz onun kabul edeceği yada etmeyeceği şeyler olabilir.mesele bu değil mesele nisanliniz olacak zatın her haltı yiyip başkasının geçmişini sorgulama curetini kendin de görmesi.
Hakkınızda hayırlısi

Yine aynı kafada şerefsiz köpek dedim kapattım telefonu mesaj atmış bana hakaret eden bi kadınla evlenmem die yürü git siktr olmdeidm..
Beni çıldırtttı ağlayarak..
kimbilir daha nasıl çirkinleşecek. Sen de gerçek yüzünü görmüş oldun oh kurtuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…