İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Bence erkek arkadasinizla ciddi ciddi karşınıza alip konusun demekki bir yerde güven problemi vardır yani sizinle alakali degil önceden mesela birsey yaşamıştır güven problemi yaşıyordur simdi konusmazsaniz ilerde paranoyakca davranabilir. Mesela kendimden örnek veriyim bende kurar kurarim acabami diye hatta sorarım der bana yine ne okudun ne düşündünde soruyosun der hatta bu huyumu o hep benle konuştuğu için törpüledim biraz çok işe yarıyor alıyor karşısına uzun uzadiya anlatıyor. Ama sizin evlilikyaklasirken bunu sormasi garip

Erteledim tatlım. Diyor ben ne yaptım ki. Ne dedim ki.
Peki sin bilirsin.. yazmış dangoz kafalı elime geçse parçalayacağım. Allahtan ayrı şehirlerdeyiz.
Evlilik kararını ertele.
Zarf attığı belli.
Eee diyelim ki birliktelik oldu aynı şekilde sevmeye devam mı edicekmiş.
En çok bu kısma güldüm kusura bakma
Öyle düşünen adam bunu sorgulamaz bu kadar

Bence erkek arkadasinizla ciddi ciddi karşınıza alip konusun demekki bir yerde güven problemi vardır yani sizinle alakali degil önceden mesela birsey yaşamıştır güven problemi yaşıyordur simdi konusmazsaniz ilerde paranoyakca davranabilir. Mesela kendimden örnek veriyim bende kurar kurarim acabami diye hatta sorarım der bana yine ne okudun ne düşündünde soruyosun der hatta bu huyumu o hep benle konuştuğu için törpüledim biraz çok işe yarıyor alıyor karşısına uzun uzadiya anlatıyor. Ama sizin evlilikyaklasirken bunu sormasi garip.

Baştan sordu zaten söyledim ama evlilik evrakı hazırlanırken bunu sorması adice. İğreniyorum ondan. Diyorki benden soğudun mu Ne yaptın kes sesini dedim kapattım telefonu.
Niye bu kadar tepki veriyor Muş'um anlamamış kesin benim ona anlatmadığım bir şeyler varmış.

En güzelini yapmışsın ayrılarak. Emin ol onu etkilemeyecek olsa sormazdı . Cidden seni seven seni isteyen insan olsa Duysa bile gidip ayıbını örter senin canını sıkmadan hemde. Sen kendini çıkarsız sevecek birini bulursun merak etme o kendine yansın yaptığı ayıbı bile anlayamıyor halen ne yaptım ki diyor. Yazık halen böyle pis zihniyetli adamlar var bunu da gördük.

Bu konu hakkinda ondan ayrilmayi düşünüyormusunuz siz. Bunu sormamin sebebi eger düşünmüyorsaniz böyle yapmayin çünkü böyle dusunen biri yani neden abartiyorsun sakladigin birseymi var diyen biri bunu farkli yönlere çeker eğer bitirmiycekksejiz söyleyin dediğim gibi böyle hayatımı sirgulayamazsin böyle sorular beni senden sogutur hep böyle olacaksan bastan söyle mesela simdi söyle ilerde olucaklara karismam demeside sinir bozucu

Özrü kabahatinden büyük ne demek birde ona anlatmadığın şeyler varmış demiş şimdi telefonda....böyle adamdan koca olmaz ömrünü yer ömrünü

belli ediyor iyice bilinçaltını... ben nasıl bu kadar haddimi aştım diye düşüneceğine hala " bak attım yemi taktım oltaya, nasıl da biliyordum varmış işte bişeyler" kafasında

imzayı atmadan önce iyice düşün. zaten altı aydır tanıdığınız admala hemen nasıl nilanlanabildiniz. vallla insanlardaki deli cesaretine hayranım.

Evet canım yolu verdim dedim ya..
durum bu.

Evet canım yolu verdim dedim ya..
durum bu.
Sen ayrılamazsın bu adamdan konularını biliyorum burda herkes bu adamın ne mal olduğunu anladı sana da defalarca anlatmaya çalıştı, adam resmen sizi yoluyordu bi ton da dengesizligini çekiyordun. Ee o da haklı ne yapsa çeken biri var iyice b.kunu çıkarma hakkını kendinde buldu tabi. Kusura bakma sert olduysa lakin nikahtan önce kendine gelmen dileğiyle.

bu erkekler kadınları hala cahil sanıyorlar sonra karşısına böyle güçlü kadın çıkınca dumur oluyorlar tabi! adama bak ya "her halinle" diyor bir de ne varmış halimde? ister evlenmeden sevişirim de sen iyi hal oluyosun ben kötü öyle mi? yol ver gitsin ancak böyle böyle bazı anlayışları değiştirebiliriz.

Şimdi evlenmek istemiyorum dedim hadi paşa yolun açık olsun yazdım.
Ben ne yaptım ki diyor Ne dedim.
Tamam bende vermiyorum sözleşmeyi dedi.
Bende umrumda değilsin ki dedim
bu arada ne sözleşmesi onu anlamadim. basinizi agritacak bir sey degil.umarim.

Hayır ayrılırım. Dumur oldu hala resimleri kaldırmamış

Son düzenleme:
Hala resmî kaldırmamış ben kaldırdım gerizekalı mal. Ya varya çok sinirliyim.

Adamın her konuşmasıyla dengesiz ve olgunlaşmamış biri olduğu belli.Evlenseniz bile bu adamla ileride yine,belki de daha ciddi sorunlar yaşarsınız.Bile bile lades demeyin,herkes kendi kaderini çizer.

Adamın her konuşmasıyla dengesiz ve olgunlaşmamış biri olduğu belli.Evlenseniz bile bu adamla ileride yine,belki de daha ciddi sorunlar yaşarsınız.Bile bile lades demeyin,herkes kendi kaderini çizer.
Ben de öyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…