İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Sözleşmeyi vermiyor muymuş? Zaten bence o senin mesleğin için evleniyodu bulmuş yağlı kapıyı paralı meslekli kızı. Ama hakaret etmeseydin keşke köpek vs demeseydin ağırlığını koru sen öyle çirkinleşme. Durumdan ailene bahset zaten bhnları duyunca babanız karşı çıkacaktır bu işi bitanecik kızını elin oğlu gelsin aşağılasın kendi malı gibi hoyratça kullansın diye yetiştirmedi. Sokakta onun gibisi tonla var sen sana layığını bul arkadaşım böyle karakter mi olur?

Son düzenleme:
Arkadasin yasi buyumus ama kendisi buyuyememis anlasilan. Ne o oyle kac ay sonra bir seyleri onune surmeler falan. İcimden bi ses evlendikten sonra da bu mesele devam edecek, burada bitmeyecek/kapanmayacak diyor. Hayir bi de kocaman adam, hem ben seni her halinle kabul ederim diyor hem de seni terk etmemden korkuyorsun o yuzden soylemiyorsun diyor. Madem her halinle kabul ediyor, ne demeye didikliyor?? Hadi didikledin ama dugune nihaka az kalmis, bu zaman mi yapilir bu? İliskinin basinda sorarsin, defteri kapatirsin. Olmasi gereken bu. Ama simdi bir seyleri karistirdigina gore aklinda soru isaretleri var ve sanirim senden emin degil. Ben boyle dusundum sahsen. Sanki nihaki biraz ertelemek su surecte mantikli olur gibi geldi bana.

nasıl el ele tutuşmak normalse, sevişmekte normaldir. bunu kabul edemeyen örümcek beyinliler lütfen artık ülkemizden koşarak uzaklaşsın da bi seviyemiz yükselsin.
Evlilik öncesi ilişki yaşamamak bireyin tercihidir; prensipleri doğruları ya da inanışı onu "örümcek beyinli" yapmaz. İki tarafta bu hassasiyetteyse karşılıklı böyle bir beklenti de gayet normaldir herkes bu anlayışa da saygı duymalı. Bu olaydaki çirkinlik erkeğin rezil tavrı, her türlü kabulümsün seni koluma takar gezerim vari ataerkil söylemleri ve ikiyüzlülüğü. Bu zihniyete karşıysanız aynı yerdeyiz ama evlilik öncesi ilişkiyi normal bulmayanları ötekileştirerek yaftalayarak ülkeden kovarak yani düşüncesine saygı duymayarak hiçbir yerin hiçbir kimsenin seviyesini yükseltemezsiniz. karşılıklı saygı ve tahammül diliyorum her birimize.

senin geçmişini sorgulayan adamla neden evlenmek istiyorsun?
senin geçmişinden ona ne? yaşamişsa yaşamiş oda yaşamiş o anlatiyor mu naptiği..
o adamda kaç kişiyle yatmiştir sana söledi mi?
herşeyi sorgulayan kişiden tabiki sogursun senin hayatindan şüphe bile etmiş.
seven insana sorgulamaz hertürlüsünü kabul eder be.

32 yaşina kadar kim bilir neler yaşamiş konu sahibinin hala haberi yoktur. ve konu sahibinin hayatini sorguluyor 26 yaşinda hayatin baharinda , evlenme arifesinde olan bir genç kızın geçmişini anlatmak zorundada degil. blöf yapıyo gibi geldi.

Yüzsüzlük pişkinlik orada zaten adam herbir şeyi yaşamış bunları kızcağıza güyaaa tek tek anlatmış. Sen sordun ben anlattım, ben sordum sen neden böyle tepki veriyosun çok şüpheli davranıyosun, her halinle kabulümsün seni koluma takarım arkandayım falan diyo ya salak herif.

evet sorada bi sorun olmasin demek istiyor hemde her halinde kabulumsun diyo nasıl bir çelişki bilemedim:)
konu sahibinin sinir krizi geçirmesi gayet çok normal. geçmişini de anlatmak zorunda degil sora hesap sorar yada konu sahibiyi kullanir böle olup da kaç kişinin başina geldi ki BDV de ne ararsan var okuyorum neler neler.. artık bdv uzmani oldum galiba.

Benim eşimden önce 9 yıllık ilşkim vardı da eşim bir tek soru bile sormadı bu durumla ilgili. Ortadaki durum hiç hoş değil yalnız, ileride yaşayacağın şeylerin sinyalleri bunlar.

Küstaha bak bide seni bırakmamdan korkuyosun diyo. Valla canım yerinde olsam ben onu bırakırım, hem onsuzluktan korkmadığımı görür hem de fazla ileri gitme cüretinde bulunduğunu anlar. Ama o benim tabi...

Annesi aradı açmadım

Ailenize söylemediniz mi hala
Babama söyledim evlenmek istemiyorum diye anneme de mesaj attım tabi içeriğini söylemedim.. ne deyim ne kadar aşağılayıcı benden emin değil birisiyle yattığımı düşünüyor mu diyim kan çıkar babam vurur onu.

baba geçmişimi sorguluyo birinden bişeyler duymuş gibi yapıp de. bırak hesap sorulsun da bi kızarsın yüzü. akşama kadar fanteziden beyinleri yanar evlenmeye geldi mi fanusta büyüyen kız ararlar. reziller.

benimkinden daha mı iyiydi mi. kusucam........ evliler mi hala?

Şimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.

bak belli etmiş... eee daha ne istiyorsun konu sahibi..
ben bile sinir oldum.
annesi mi aramiş açma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…