Evlilik öncesi ilişki yaşamamak bireyin tercihidir; prensipleri doğruları ya da inanışı onu "örümcek beyinli" yapmaz. İki tarafta bu hassasiyetteyse karşılıklı böyle bir beklenti de gayet normaldir herkes bu anlayışa da saygı duymalı. Bu olaydaki çirkinlik erkeğin rezil tavrı, her türlü kabulümsün seni koluma takar gezerim vari ataerkil söylemleri ve ikiyüzlülüğü. Bu zihniyete karşıysanız aynı yerdeyiz ama evlilik öncesi ilişkiyi normal bulmayanları ötekileştirerek yaftalayarak ülkeden kovarak yani düşüncesine saygı duymayarak hiçbir yerin hiçbir kimsenin seviyesini yükseltemezsiniz. karşılıklı saygı ve tahammül diliyorum her birimize.nasıl el ele tutuşmak normalse, sevişmekte normaldir. bunu kabul edemeyen örümcek beyinliler lütfen artık ülkemizden koşarak uzaklaşsın da bi seviyemiz yükselsin.
senin geçmişini sorgulayan adamla neden evlenmek istiyorsun?kızlar 9 aylık bir ilişkim var bunun 3 ayı nişanlılık süreci. Şuan nişanlılık sürecindeyim.Evlilik olacak nikah kıyılacak. Önceden kıyacağız benim tayinden dolayı.
Nişanlım evvelki gün sana bişe soracağım bana neden yalan söyledin senin benden önce bir ilişkin varmış. dedi.
Bende evet vardı anlatmıştım 1 ay sürdü bitti dedim.
Sonra başka ne oldu anlat bana diye mesajlar çekti. Yok birisinden duymuş yok ona anlatmadığım eksik şeyler varmış. (O bana yediği her haltı anlatmış)
Bende yemin ederim sakladığım bir şey Yok dedim neyse onu anlattım. Yumurta bir yere dayandı nikah Arefe'sinde mi soruyorsun dedim.
Hayır ben seni deli gibi seviyorum senden kopamam çok bağlandım dedi. (Ben sert çıkınca)
Yok öpüştün mü Yok cinsellik oldu mu.. diye sorup durdu akabinde.
Tabi ben sinir krizleri geçirdim.
Bunu bana şimdi anlat sonradan olursa olacaklardan ben mesul değilim dedi. Bak sana yemin ediyorum ben seni her halinle seviyorum seveceğim her şeyinle kabulumsün dedi.
Bende yürü git evlenme istemiyorum defol git sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim.
Kapattım teli.
Mesajlar yağdırmış.. Yok abartıyor muşum. Yok abartmışım. Ne varmış bunda sordum diyor.
Biliyorum bana anlatmıyorsun seni bırakırım diye diyor.
Ne yeminler ettim.. Senden önce oldu ama ileri olmadı diye.
Bana anlatacağın bir şeyler varsa anlat diye sürekli baskı yaptı bugünde.
Barıştık ama kızlar ben çok kötüyüm. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Düğüne az kaldı 2 ay sonra..
Bu ayın sonuna da resmî nikah kıyılacak. Ama ben emin değilim ve soğudum. Böyle hadsizce beni sorgulayan adam.. Bilemiyorum.
Ben senin eşin olacağım bana dürüst ol diyor. (Sanki bir şey saklıyorum..) dedim bir hatamı mı gördün açık konuş. Alnım açık temiz dedim.
Ayrıca ben yaşasam bile geçmiş geçmişte kaldı bu ne geri kafalılık ya.. İlişkimizin ili zamanı sordu anlatmıştım zaten. Şimdi bu amaç ne ?
Diyor kaç ay sevgili oldun yok bu kısmı bana anlatmamıştın bla bla..kızlar çok kötüyüm şuan düzeldik yaptığına köpekler kadar pişman ama benim içimi kusura bakmayın boka çevirdi..
Sizce nasıl davranmalıyım ?
Ben 26 o 32 yaşında.
Çok kötüyüm kızlar mesajlaşmak bile istemiyorum :'(
Lütfen sağlam temeller için bana akıl verin.. Oturup her şeyi anlatmam mı lazım yoksa blöf mü yapıyor ? Bana sevgisinden eminim ama smacını anlamadımne olur bana yardımcı olun ..
(Birisinden duymamış bana öylesine zarf atmış bunuda bugün söyledi. Ben ağzıma geleni söyleyip bitti bu ilişki diyince)
32 yaşina kadar kim bilir neler yaşamiş konu sahibinin hala haberi yoktur. ve konu sahibinin hayatini sorguluyor 26 yaşinda hayatin baharinda , evlenme arifesinde olan bir genç kızın geçmişini anlatmak zorundada degil. blöf yapıyo gibi geldi.Kaç yaşında adam ne ayıp yahu... kendisi 32 yaşına kadar bakir kalmış mı ki senin cinsel anlamda bi şeyler yaşadığını sorguluyor ???
Blöf yapıyor bir şey varsa da anlatma bence... öyle şeylere takılmasaydı sorma gereği duymazdı hemde bu kadar az zaman kalmışken.
Yüzsüzlük pişkinlik orada zaten adam herbir şeyi yaşamış bunları kızcağıza güyaaa tek tek anlatmış. Sen sordun ben anlattım, ben sordum sen neden böyle tepki veriyosun çok şüpheli davranıyosun, her halinle kabulümsün seni koluma takarım arkandayım falan diyo ya salak herif.32 yaşina kadar kim bilir neler yaşamiş konu sahibinin hala haberi yoktur. ve konu sahibinin hayatini sorguluyor 26 yaşinda hayatin baharinda , evlenme arifesinde olan bir genç kızın geçmişini anlatmak zorundada degil. blöf yapıyo gibi geldi.
evet sorada bi sorun olmasin demek istiyor hemde her halinde kabulumsun diyo nasıl bir çelişki bilemedim:)Yüzsüzlük pişkinlik orada zaten adam herbir şeyi yaşamış bunları kızcağıza güyaaa tek tek anlatmış. Sen sordun ben anlattım, ben sordum sen neden böyle tepki veriyosun çok şüpheli davranıyosun, her halinle kabulümsün seni koluma takarım arkandayım falan diyo ya salak herif.
Annesi aradı açmadımevet sorada bi sorun olmasin demek istiyor hemde her halinde kabulumsun diyo nasıl bir çelişki bilemedim:)
konu sahibinin sinir krizi geçirmesi gayet çok normal. geçmişini de anlatmak zorunda degil sora hesap sorar yada konu sahibiyi kullanir böle olup da kaç kişinin başina geldi ki BDV de ne ararsan var okuyorum neler neler.. artık bdv uzmani oldum galiba.
çok sinir bozucu olmuş . peşini kolayla bırakmaz ama söyleyeyim
Babama söyledim evlenmek istemiyorum diye anneme de mesaj attım tabi içeriğini söylemedim.. ne deyim ne kadar aşağılayıcı benden emin değil birisiyle yattığımı düşünüyor mu diyim kan çıkar babam vurur onu.Ailenize söylemediniz mi hala
amin de.Şimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.
baba geçmişimi sorguluyo birinden bişeyler duymuş gibi yapıp de. bırak hesap sorulsun da bi kızarsın yüzü. akşama kadar fanteziden beyinleri yanar evlenmeye geldi mi fanusta büyüyen kız ararlar. reziller.Babama söyledim evlenmek istemiyorum diye anneme de mesaj attım tabi içeriğini söylemedim.. ne deyim ne kadar aşağılayıcı benden emin değil birisiyle yattığımı düşünüyor mu diyim kan çıkar babam vurur onu.
benimkinden daha mı iyiydi mi. kusucam........ evliler mi hala?Arkadasimin eside evlenmeden once bunlari sorgulamisti. Kiz bana anlatti, rahatsiz olduğunu, tepki verdigini, sonuc okarak nisanlisinin ozur dilediğini soyledi vs vs. Neyse bunlar evlendi. Bu sefer adam iyice igrenclesti, benimkinden daha mi iyiydi, o daha mi cekiciydi, sen zaten tadini almissin falan diyordu her tartismada. Sonuc olarak Bu ozurler kopruyu gecene kadar
AçmadımŞimdide diyor ki cinselliği öpüşmek anlamında sordum ne dedim sanki Allah Benim belamı versin inşallah diyor.
bak belli etmiş... eee daha ne istiyorsun konu sahibi..
ben bile sinir oldum.
annesi mi aramiş açma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?