İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Kızlar nato kafa NATO mermer.. şuan da da olayı çektiği yer sen beni ve ailemi yerlere vurdun. Diyor.
Bu sefer artık cevap bile vermeyeceğim eziğe. Bu iş ciddi anlamda bitti kızlar.
Ne saniyordun ayrilik icin seni suclayacak aileme laf söyledi ben buna izin vermem diyecek

Cinselligi yasayip yasamadini onu kandirarak sordum bunu kafama takiyorum demeyecek tabi ki

Iyi aile cocugu moduna aldi kendini

Kimseye ayrıl diyemem. Bunun en doğru kararını verecek olan kişi sensin. Herşeyin hakkınızda hayırlı olmasını dilerim ama şunu da unutma şuan ne durumda olursanız olun ilişkinizde kesinlikle tek yapman gereken bir duruş sergilemen. Kesinlikle kendinden ödün verme. Bırak ne düşünürse düşünsün, ne yaparsa yapsın işin sonunda. Geçmişte yaptığın bütün hatalar, yanlışlar seni ilgilendirir. Hesabını da yalnızca Allah'a vereceğiz günahlarımızın, yanlışlarımızın, hatalarımızın.

Kimseye geçmişinden bahsetmek zorunda değilsin. Ne geçmişinle ilgili ona yalan söyle ne de geçmişini o istedi diye en ince ayrıntısına kadar anlat. Seni kendinden emin ve kararlı görürse, net bir tavır içinde olduğunu anlarsa bir daha bu tarz bir sorgulamayı kendinde bulamaz, buna kesinlikle cüret edemez.

Hatta şuan geçmişinle ilgili seni sorgulayıp bunu da zarf attım gibi saçma bir bahaneyle önüne sunuyorsa asıl bu sebeple ona gönül koyacak, onu eleştirecek olan kişi sensin..

Tekrardan hakkınızda hayırlısını dilerim.

Bu kadar üstünüze düştüğüne göre siz her şeyi anlatırsanız ileride bir bir yüzünüze vuracak yapıda biri..
Siz ayrılmak istemiyorsunuz ki , konuşmalarınız bana itici geldi küfürle cevap vermeler falan . Kararınız kesinse bitirirsiniz. Bu kafada ki biri düzelmez.
Evlendiğiniz de ilk gece beklediği gibi olmazsa bu yobazın halini düşünemiyorum.

Ne saniyordun ayrilik icin seni suclayacak aileme laf söyledi ben buna izin vermem diyecek

Cinselligi yasayip yasamadini onu kandirarak sordum bunu kafama takiyorum demeyecek tabi ki

Iyi aile cocugu moduna aldi kendini
Lafı ona çekti şuan "aile" bende dedim o konu içimde saklı unutamıyorum oda kapat tekrarlama dedi.
O konuyu silmiş.

Bence kesinlikle iyi düşünün hata yapmak çok kötü bişey ve pişman olmak içiniz de zerre kadar kuşku varsa asla evlenmeyin kimse kimsenin hayalleriyle oynamamalı ve onu mutsuzluğa itmemeli, kimse kimsenın yaşama sevincini öldurmemelı daha yırmı altı yaşındaymışsınız kırk bile olsa geriye kalan zamanını kimsenin yok etmesine iZin vermeyin bu çok ağır bişey şuan anlamıyorsunuz ama başa gelmesin ayrılın demiyorum iyi düşünün

O konunun lafını pedini ettirmiyor şuan şuan aileye çekti konuyu.
Aile diyor aileme ve bana hakaret ettin.

O konunun lafını pedini ettirmiyor şuan şuan aileye çekti konuyu.
Aile diyor aileme ve bana hakaret ettin.

Bosver simdi onun dediklerini.
Sen kendini seviliyor hissediyor musun?
Sana istedigim doyumluklta deger ve saygi gosteriyor mu? Mutlu musun?
Ayni dilde konusuyor musunuz? Hayata bakis aciniz ayni mi? Degilse yine de ortak noktada bulusuyor anlasiyor musunuz?
Bu gibi seyleri kendine sor ve cevapla..
Ona gore kararini ver.

Aynennn

evlilik yaklaştıkça erkeklere böyle bi haller oluyor. aslında emin ol geçici ben de aynısını yaşadım ama sen bi kere ondan soğuduysan uzak dur derim.. yani bilmiyorum benim eşim şimdi düzeldi şükürler olsun ama herkes farklıdır adam psikopatça bu olaya takabilir. bununla ilgili duyduğum çok olay var çünkü senn ailenle paylaş bence bu durumu ve içini ferah tutmaya çalış onu en iyi tanıyan sensin sonuçta

Sen hala neden konuşuyorsun ki bu adamla bırak ailen muhattab olsun bu saatten sonra.hala onu konusturup fırsat veriyorsun..siz evlenirsiniz yaa iyisimi boşver .insanoğluna ne desen boş illaki yaşayıp görecek .hakkinda hayırlısı olsun

Şimdi o konuyu açmıyor şunun üstünlüğünü güdüyor bana hakaret ettin aileme hakaret ettin papağan gibi bu lafı kullanıyor besbelli o haltı yediği için benim saydıklarımdan pişman.

yok artık yaaaa delı oldum sevgılınıze .. Benım erkek arkadasm kendısınden once cok uzun ılskım vardı sadece neden ayrıldnz dıye sordu onun dısında bıse ogrenmek ıstemedı ve hıc sormadı .. Hele boyle ozel sorular fln ıykkk yanı ya

kusura bakmayın asıl yaftalayan ötekileştiren bu ''örümcek beyinli'' dediğim insanlardır. bu insanlar genelde evlenmeden sevişenleri o***** gibi kelimelerle damgalarlar. kendileri yapmıyor diye, kendi doğruları bu diye, kendileri gibi düşünmeyenlere onlar o****, f**** gibi sözlerle hitap edebiliyorlarsa, ben de onlara ''örümcek beyinli'' derim. benimki çok daha hafif emin olun.

cımbızla laflarımı çekip farklı farklı yerlerden beni bozmaya çalışmanıza lüzum yok. şimdi ben burda uzun uzun yazar, uzun uzun kendimi anlatırdım da bugün hiç havamda değilim, benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz zaten, iyi forumlar size.

Arkadaşlar herkesin yaşam tarzı kendine.. asıl önemli olan kendimiz gibi düşünmeyene saygı duymamızdır. Lütfen genelleme yapmayalım. . Polemik çıkacak yorumlar yapmayalım. Konu farklı yerlere gidiyor.

o zaman ben düşüncemi konu sahibine yazmışım bitmiş gitmiş, benim yorumumu alıntılayıp polemik çıkarmaya çalışan kişiye yapılması lazım bu uyarının bence :) ama hiç cevap yazmamalıydım haklısınız o konuda.

Ya bişe diyeceğim evlilik kavramı nedir ? Önce bunu bilmek lazım.
(Tabi ben acele ettim farkındayım)
Evlilik hastalıkta sağlıkta diye klasik bi söz var o tanımın modernize hali.
İster o.... olsun ister bakire ister sevişmiş ister ordan oraya..
Ne olursa olsun erkeğin bunu veya kızın bunu karşı cinse sorup deşmeye gerek olmadan yola çıkması demektir. Ben ve benden sonrası sen ve senden sonrası gibi..
Evlilik başka bir şeydir diye düşünüyorum. Evlilik bir tercihtir. (Zaten evlilik kavramını bilmeyen bekar kalsın eğer aldatacaksa)
Bazen eşinle; anne, baba bazen arkadaş bazen cinsel birliktelik bazen eş bazen yuva her şey yani.. Yüce bir şey.
Belli bir olgunluğa gelmiş çiftler geçmişi sorsa bile irdelememeli bence.
Herkesin günahı sevabı kendine.
(Bu arada evlilik öncesi bir şey yaşamadım)
Ama düşüncem bu.
Bu bir hata değil tercihtir.
Günah boyutu Allah ile senin aranda kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…