- 9 Ocak 2017
- 44
- 37
- 3
- 43
Ne saniyordun ayrilik icin seni suclayacak aileme laf söyledi ben buna izin vermem diyecekKızlar nato kafa NATO mermer.. şuan da da olayı çektiği yer sen beni ve ailemi yerlere vurdun. Diyor.
Bu sefer artık cevap bile vermeyeceğim eziğe. Bu iş ciddi anlamda bitti kızlar.
Lafı ona çekti şuan "aile" bende dedim o konu içimde saklı unutamıyorum oda kapat tekrarlama dedi.Ne saniyordun ayrilik icin seni suclayacak aileme laf söyledi ben buna izin vermem diyecek
Cinselligi yasayip yasamadini onu kandirarak sordum bunu kafama takiyorum demeyecek tabi ki
Iyi aile cocugu moduna aldi kendini
O konunun lafını pedini ettirmiyor şuan şuan aileye çekti konuyu.Kimseye ayrıl diyemem. Bunun en doğru kararını verecek olan kişi sensin. Herşeyin hakkınızda hayırlı olmasını dilerim ama şunu da unutma şuan ne durumda olursanız olun ilişkinizde kesinlikle tek yapman gereken bir duruş sergilemen. Kesinlikle kendinden ödün verme. Bırak ne düşünürse düşünsün, ne yaparsa yapsın işin sonunda. Geçmişte yaptığın bütün hatalar, yanlışlar seni ilgilendirir. Hesabını da yalnızca Allah'a vereceğiz günahlarımızın, yanlışlarımızın, hatalarımızın.
Kimseye geçmişinden bahsetmek zorunda değilsin. Ne geçmişinle ilgili ona yalan söyle ne de geçmişini o istedi diye en ince ayrıntısına kadar anlat. Seni kendinden emin ve kararlı görürse, net bir tavır içinde olduğunu anlarsa bir daha bu tarz bir sorgulamayı kendinde bulamaz, buna kesinlikle cüret edemez.
Hatta şuan geçmişinle ilgili seni sorgulayıp bunu da zarf attım gibi saçma bir bahaneyle önüne sunuyorsa asıl bu sebeple ona gönül koyacak, onu eleştirecek olan kişi sensin..
Tekrardan hakkınızda hayırlısını dilerim.
O konunun lafını pedini ettirmiyor şuan şuan aileye çekti konuyu.
Aile diyor aileme ve bana hakaret ettin.
AynennnBosver simdi onun dediklerini.
Sen kendini seviliyor hissediyor musun?
Sana istedigim doyumluklta deger ve saygi gosteriyor mu? Mutlu musun?
Ayni dilde konusuyor musunuz? Hayata bakis aciniz ayni mi? Degilse yine de ortak noktada bulusuyor anlasiyor musunuz?
Bu gibi seyleri kendine sor ve cevapla..
Ona gore kararini ver.
Şimdi o konuyu açmıyor şunun üstünlüğünü güdüyor bana hakaret ettin aileme hakaret ettin papağan gibi bu lafı kullanıyor besbelli o haltı yediği için benim saydıklarımdan pişman.evlilik yaklaştıkça erkeklere böyle bi haller oluyor. aslında emin ol geçici ben de aynısını yaşadım ama sen bi kere ondan soğuduysan uzak dur derim.. yani bilmiyorum benim eşim şimdi düzeldi şükürler olsun ama herkes farklıdır adam psikopatça bu olaya takabilir. bununla ilgili duyduğum çok olay var çünkü senn ailenle paylaş bence bu durumu ve içini ferah tutmaya çalış onu en iyi tanıyan sensin sonuçta
üste çıkmaya çalışıyor di mi? ahh ulan ahh hep aynı sen kendinden sakııın taviz vermeŞimdi o konuyu açmıyor şunun üstünlüğünü güdüyor bana hakaret ettin aileme hakaret ettin papağan gibi bu lafı kullanıyor besbelli o haltı yediği için benim saydıklarımdan pişman.
Evlilik öncesi ilişki yaşamamak bireyin tercihidir; prensipleri doğruları ya da inanışı onu "örümcek beyinli" yapmaz. İki tarafta bu hassasiyetteyse karşılıklı böyle bir beklenti de gayet normaldir herkes bu anlayışa da saygı duymalı. Bu olaydaki çirkinlik erkeğin rezil tavrı, her türlü kabulümsün seni koluma takar gezerim vari ataerkil söylemleri ve ikiyüzlülüğü. Bu zihniyete karşıysanız aynı yerdeyiz ama evlilik öncesi ilişkiyi normal bulmayanları ötekileştirerek yaftalayarak ülkeden kovarak yani düşüncesine saygı duymayarak hiçbir yerin hiçbir kimsenin seviyesini yükseltemezsiniz. karşılıklı saygı ve tahammül diliyorum her birimize.
Arkadaşlar herkesin yaşam tarzı kendine.. asıl önemli olan kendimiz gibi düşünmeyene saygı duymamızdır. Lütfen genelleme yapmayalım. . Polemik çıkacak yorumlar yapmayalım. Konu farklı yerlere gidiyor.kusura bakmayın asıl yaftalayan ötekileştiren bu ''örümcek beyinli'' dediğim insanlardır. bu insanlar genelde evlenmeden sevişenleri o***** gibi kelimelerle damgalarlar. kendileri yapmıyor diye, kendi doğruları bu diye, kendileri gibi düşünmeyenlere onlar o****, f**** gibi sözlerle hitap edebiliyorlarsa, ben de onlara ''örümcek beyinli'' derim. benimki çok daha hafif emin olun.
cımbızla laflarımı çekip farklı farklı yerlerden beni bozmaya çalışmanıza lüzum yok. şimdi ben burda uzun uzun yazar, uzun uzun kendimi anlatırdım da bugün hiç havamda değilim, benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz zaten, iyi forumlar size.
o zaman ben düşüncemi konu sahibine yazmışım bitmiş gitmiş, benim yorumumu alıntılayıp polemik çıkarmaya çalışan kişiye yapılması lazım bu uyarının bence :) ama hiç cevap yazmamalıydım haklısınız o konuda.Arkadaşlar herkesin yaşam tarzı kendine.. asıl önemli olan kendimiz gibi düşünmeyene saygı duymamızdır. Lütfen genelleme yapmayalım. . Polemik çıkacak yorumlar yapmayalım. Konu farklı yerlere gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?