İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Bu fikirlerin bak ne güzel. Bu güzel düşünce yapını o sorunlu adamla heba etme lütfen.
Bak ben bakire evlenmedim. Eşim ne sevgiliyken ne evlendikten sonra bir gün olsun soru bile sormadı.
Evlilik sevgi kadar saygının da olduğu bir birleşme aslında. Ve bu mevzular açılınca o saygı gidiyor ne yazık ki. Bu nedenle ben hayır gelmez evlensen de diyorum. Ki bakış açınız da oldukça farklı.
Ben daha rahatım haliyle kocamı da rahat seçtim. Ama kalkıp ilk gece bıdı bıdısı yapan bir adam olsa hayata bakışımız farklı olacağından anlaşamazdık zaten. Sizin dünyaya bakışınız da farklı ki.
Bırak kendi kafasında birini bulsun.

Diyoki anan o gün namus iki bacak arasında değil ben sadece evlenmeden bilmek istedim.
Sana yemin ederim ben ona bakmiyorun diyor.

nasıl bir bilinçaltı işletmesiyse bu erkeklerin bize yaptığı şurada sanal alemde bile parantez açtırıyor insana..

Amman güzel kardesim sakın belliki sorunlu bir tip hiç uzatmanın espirisi yok . Bırak gitsin çünkü evlendikten sonra bırakmakta zorlanacaksin en iyisi şimdi bırak düğüne aylar kala böyle zarf atan bir adama güvenip nasıl evleneceksin kimbilir daha neler çıkacak ...

Aynen onuda burda farklı düşünen hanımlar olabilir diye yazmak istedim :)

:)) anladım zaten . senin gibi düşünmeyenler senin hakkında kötü düşünmesin toplum baskısı işte bu da..
kendi bedeni hakkında kendi tasarrufunu kullanmayı bırak yazmaktan bile imtina eden kadınlar kadınlarımız..
kadının kadına ettiğini de kimse etmiyor ha..

Ahahahahah aynen ya

Kendisinin alnı açık temiz mi? Değildir. O zaman size de böyle davranamaz.

Nişanlınız size ve kendine tam anlamıyla güveniyor mu sizce?

Bence bekaret takıntısının en büyük sebebi özgüvensizlik. İlerde de böyle şeyler yapar mı acaba?

Bence bu ilişkiyi bir düşünün. Bu adamla evliliği biraz erteleyin.

Hala "kesin bana anlatmadığın bir şey var" diyorsa süründürmeye bile uğraşma.

Allahın sevgili kuluymuşsun valla. Şükret.

Evliliği erteledim arkadaşlar son durum bu. Özür diledi defalarca çok sevdiğini söyledi art niyet aramamam gerektiğini söyledi. Son durum bu. Evliliği ertelemek istediğini söyledim neden diye soruyor üzülmüş. Mart olsun dedim geçtim kenara :)

Noldu ayrılamazsın bu adamdan dediğimizde ayrıldım anlamıyor musunuz diye yirtiniyordun. Başına iş alacaksin ama al tabi almadan anlamazsın. Hayat herkesin kendi yolculuğu illa yaşayıp anlayacaksın.

Noldu ayrılamazsın bu adamdan dediğimizde ayrıldım anlamıyor musunuz diye yirtiniyordun. Başına iş alacaksin ama al tabi almadan anlamazsın. Hayat herkesin kendi yolculuğu illa yaşayıp anlayacaksın.
Ayrıldım ben ama defalarca pişman olduğunu uzağız diye sinirle söylediğini söyledi. Ayrıca çok emek var ilişkimizde. Düğün tarihini erteledim bence bu ona yetti :)

Kızlar kimse daha fazla yazmasın bence konu sahibesine...biz burda yardım etmeye çalışıyoruz ona. Evlen bacım hemende çocuk yap ama bir da ha konu açarsan artık tanıyan kimse cevap yazmaz haberin olsun

Saflığına doyma sakın,evlendikten kaç gün sonra burada aynı dertten şikayet etmezsen gör..
Üzülen sen olacaksın yine...

Ayrıldım ben ama defalarca pişman olduğunu uzağız diye sinirle söylediğini söyledi. Ayrıca çok emek var ilişkimizde. Düğün tarihini erteledim bence bu ona yetti :)

Altı ayda hangi emek?
Her ilişkide emek vardır ama emekten daha önemli şeyler de vardır ilişkilerde mesela güven.
Ama size güvenmemiş, güvenmediği için yalanla sizi oltaya takıp geçmişinizi didiklemek istemiş bir adam var.
İnanın bana kendi yaşadığım ve gözlemlediklerimle söylüyorum. Takmayan adam sormaz. Soruyorsa geçmiş onun için önemlidir ve evlendikten sonra daha çok canını sıkacak demektir.
Şimdi emek için diye vazgeçemediğiniz bu ilişki ileride sürekli geçmişin açılıp can sıkacağı bir evlilik olacak.
Üzgünüm ama böyle.
Ben o geçmişimi didikleyen manyaktan kurtulduğuma hep şükrettim mesela. İyi ki cesur davrandım dedim.
Çünkü o gün sizin gibi emekleri bahane edip, söz bir daha konuyu açmayacağım dediğinde güvenip bir yola yürüseydim şu an çok mutsuz bir kadındım. Geçmişimi tartışmaya açan adamla bir yola girmem dediğim için bana kaç sevgilin oldu ne yaptın yok öpüştün mü seviştin mi diye bir kere bile soru sormayan biriyle evlendim.
Bazen cesur olmak gerekir çünkü çarşambanın gelişi salıdan bellidir. Bu adamın içinde bu sorular bu şüpheler varsa her zaman olacaktır. Şimdi nişan atılmasın diye geri adım attı diye seviniyorsunuz ama ne yazık ki evlenince değişmediğini anlayacaksınız

onca edilen hakaretler de yutuldu.o sana sen ona..

süper ötesi bi evlilik bekliyor sizi hayırlı olsun.

Edilen onca hakaret? Madem barisacan ki belliydi. Valla akıl vermeye çalıştım durdum zamanıma yazık oldu.evlilik böyle bir şey değil sen de evlendiginde göreceksin! Hadi mutluluklar

Ne kadar ertelemişsin maşallah.. mart ya mart.. 2 ay var. .

Ya bilemedim ki canımlı cicimli konuşmuyorum bir daha böyle bir konuyu açarsa evli de olsam boşarım seni dedim. Net bir şekilde durum bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…