İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)
O konuya girmedim. (İğrenç olan mevzuya)
Size çok teşekkür ederim aslında ama içim yanıyor..
Ben bunu hak etmedim diyorum.
Bugün nikah tarihi uzasın demiştim ya başta kabul etmişti. Şimdide demişki kabul etmiyorum bu kararı neye istinaden aldın ?
Eğer uzayacaksa istemiyorum olmasın düğün bitsin bu iş dedi. Peki sen bilirsin dedim bende.
Mücadele etmekten yoruldum kızlar..
Babamlara bu mesajları gösterdim ve şu kararı aldı ararsa açmıyorsun mesaj atarsa cevap vermiyorsun. Bırak o derdine düşsün dedi.
Pazartesine kadar sesin çıkmasın bakalım gelecek mi ? Dediler.
Durum bu az önce resmimi beğenmiş instada..
Ben ne yapmalıyım annemlerin dediğini yapayım mı sizce ?
Bakalım mücadele ediyor mu seni seviyor mu göreceğiz dedi.
İçim yanıyor abla

İçim acıyor çok ağlıyorum :,( bana yardım eder misiniz

Bencede ayrılmalısın tatlım. Sorgu sual nedeni kendine güveni olmamasıdır

C
Kızlar lütfen bana yardım edin
canım bak bende sorunlu bir nişanlılık dönemi geçirdim ayrılmam en doğru olanıydı ayrılamadım.duygularıma kapıldım aynı güvensizlik vardı 1 yıl 3 ay evli kalabildik şuan boşanma aşamasındayım. Keşke nişanlı olsam hemen ayrılırdım.boşanmak öyle ağır bir yükki hergün tekrar ölüyorum.senin iyiliğini istiyoruz hepimiz.kalabalıkta evlenip yalnız boşanıyorsun.ailen herşeyi bilmiyor bilse onlarda ayrılmanı ister. Ben kendime yazım ettim sen etme olur mu.anlatması uzun aynı güven sorunları yaşandı gelinen nokta bu

Şuna pişman defalarca özür diledi kapat o konuyu dedi.
Şimdiki durum nikahı ertelemek istedim tamam dedi 1 saat sonra mesaj atmış.
Bu kararı nasıl aldın diye.
Bende aldım evet herkesim önünde evet demek istiyorum dedim.
Oda ben istemiyorum bu iş uzarsa dedi peki sen bilirsin dedim bende.
sonra bu mesajları anneme gösterdim bu senşn kararın kızım dediler sonra dur bakalım mesajlarına cevap verme ararsa açma pazartesiye kadar dedi.
Bakalım gelecek mi beni arayacak mı nişanlıma ulaşamıyorum diye dedi.

düğün parası nedir ?

düğün parası nedir ?
Anlatayım.
Düğün salonu tutuldu.
Nişanlım şehir dışından geldi tutmak için. Onun babası köyde hasta filan herhalde bilmiyorum.
Babama dedi beraber gidelim ben bilmiyorum baba sen pazarlığı iyi yaparsın dedi.
Neyse babamla gittiler.
Sonra babam düpün sahibine şu fiyata ver ben sana keş şu kadar vereyim dedi. (Babam bir kısmını verdi gerisini nişanlımın üzerine senet yapıldı)
Adamda gayet indirimli verdi babam keş parayı verdi.
Nişanlım bunu babasına iletti ve parasını en kısa zamanda vereceğini şimdi köyde olduklarını babama iletti nişanlımın babası.
Aradan 1 buçuk ay geçti. Hala Yok ortada bişe. Cebimizde para var diyorlar (tabi biz gündeme getirmedik görgüsüz değiliz)
Şehirde evleri var hayvanları satıp gelecekler adam sattı hala gelemedi.
Geleceğim de geleceğim.
Bu arada dipnot: evin eşyasını yatak odası oturma odası yemek odası ve koltuk takımını babam aldı.
Annesi ağız ucuyla bir hayırlı olsun.. onuda beni aramadı nişanlıma söyledim tuhafıma gitti diye. Oda haklısın ben bi sorayım dedi öyle aradı kadın ve ablaları..
Hatta birisi 2 hafta sonra aradı hayırlı olsuna.
Neyse nişanlım yarısını ben ödeyeyim dedi. Telefon etti ben Yok dedim. (Çünkü biliyorum elinde parası Yok kredi çekecek ve ben istemiyorum)
Durum bu aslında.
Nişanlım ve ailesi arasındaki kaos.
Bulunduğu şehirden yanıma geldi 2 sefer köye anne ve babasının yanına hiç uğramadı. Sebebini bilmiyorum..

Son düzenleme:
Peki korktuğun kişi için sence değer mi canım.
Bak senin korktuğunu bildiği için rest çekebilmiş.
Bu adam evlilik için doğru mu sence
Sen ve beni seviyor mu ? Biz çok güzel şeyler yaşadık bunlar yalan olamaz inanamıyorum ..

Canım bak azıcık kendini seviyorsan kurtulduğuna şükret.
Sevse nolucak.
Seven insan bu soruları bu sıkıntıları yaşatır mı.
Bilmiyorum.. ilk ilişkimde severek ayrıldım. Ailem istemedi filan sonra bitti işte.
Bundada öyle olursa yıkılacağım

hımm ailecek görgüsüzler demek ki..
ve sen hala içim yanıyor diyorsun.
aşık olabilirsin ama insan soğur yahu hele son yaptığından sonra ..
kimbilir eski konularına baksam neler var daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…