İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

bakış açın ne kadar yanlış.
adam senden emin değil ama başkasıyla seviştiğini düşündüğü için değil senin başkasıyla sevişip kendisiyle hiç sevişmemiş biri olarak evleneceğini düşündüğü için soruyor bu soruları yani sana aslında yalancı üçkağıtçı ve beni kandırmaya çalışacak kadar aciz bir kadınsın diyor.. ama sen yapmadığın birşey için haksızlığa uğradığını düşünüyorsun sadece.
evliliği erteleyip adama ders verdiğini düşünüyorsun ama asıl sorun senin evlilikle ispatlamış olacağından çok daha fazla..

ne emeği, ne sevgisi pardon?
birbirinize attığınız iftiralar, küfürler, hakaretler ne olacak?

ne kadar yüzsüz, geniş mezheplisiniz böyle. aslında tam tencere kapaksınız.

evlenince de yedi ceddine küfreder. yine de olduğunu iddia ettiğin "emek ve sevgi" için devam eder, çocuk da yaparsınız.

arkadaşın sana namussuz, şerefsiz vs dese suratına tükürür, bir daha muhatap olmazsın. ama erkek görünümlü hayvana yapışıyorsunuz.

Allah Allah ayrilmadi diye kizi linc edicekler nerdeyse.Bence bir kiriz yasamissin ve bu durumu istedigin gibi yonetip cozdugune inaniyorsan(yani adami yaptigi okuzuluge bin pisman ettiysen ki oyle gorunuyor) tabiki hemen ayrilmak yerine sevgiyle baslayan iliskiye devam et.

Ya tamamı kendimi hakkı bulmuyorum çocuğa şerefsiz köpek dedim neler ettim valla ben haksız bile olsam ayrılırım. Onun gururu daha beter yerde ve farkında :) yorumunuza katılıyorum kesinlikle

İlişkilerde 3 klişe vardır. Sevgi saygı güven.
Sie güvenmeyen bir nişanlı güven olmadığı için saygisizliklar baş göstermiş ilişki. Valla seni sevse ne olur ki zaten böyle devam ederse o da bitecek.
İler de birgün sana iftira atmayacaginin garantisi var mı. Yada seni cezalandırmak için aldatmayacagi. .ve sen neden diye sorunca senin geçmişini unutamadim bir bosluktaydim o yüzden aldattim derse ne cevap vereceksin. Bence illa devam diyorsan uzatabildigin kadar uzat işi bak gör daha neler goreceksin

Daha evlenmeden bu kadar ağır hakaretler edebildiğin biriyle devam etmek çok mantıklı değil. Adam size güvenmiyor. Siz ona hakaretler ediyorsunuz. Daha sevgililik-nişan döneminde böyleyseniz işiniz var. Evlilik filmlerdeki gibi mumlarla-romantikliklerle aşkla meşkle geçmiyor. Daha ne sıkıntılarınız olacak. Neler yaşayacaksınız. Bir bilsen. iyice ölç tart biç. Yazık etmeyin kendinize.

Konu almis yurumus de ben sana daha once soylemistim. Nisanlini ve ailesini cok tuhaf buluyorum. Senin de simdiye kadar nasil birisi oldugunu gormus olman lazim. Ilk arizasi degil devamli zarf atiyorlar ailece. Ama evlilik arifesindeki nisanlinin cinsel deneyimi hakkinda bilgi edinmek icin "birisinden bir seyler duydum anlat" diye zarf atmak cok ciddi bir karakter defosudur. Ben yapamazdim sahsen ama ben onemli degilim burada. Sen bu kisiyle evleneceksin ne denirse densin. Uzucu.

Hayat kendi hayati istemezse ayrilmaz yapacak bir sey yok da bu ilk krizleri degil. Her seferinde nisanli ve ailesi kopek gibi pisman oluyor ama alavere dalavereden geri duramiyorlar. Bence omur boyu birliktelik kurmak icin dogru bir aile degil. Sadece son yaptigi sey dahi cok cirkin. 32 yasina gelmis insan evlenecegi nisanlisina boyle cirkin bir zarf atar mi ya?

Bu adam nikahtan sonra da ilişkin olmuş diyebilir , şimdiden böyleyse

kafasında çok şey kurmuş böyle olayın blöf kabul edilemez
namusunuza laf etmiş bence ayrılın
bir yapan bin yapar

Sen çok değerlisin kızım
Hayatın çok değerli
Olacak çocukların çok değerli
Belki 3 ay 5 ay 1 yıl çok üzüleceksin
Zaman zaman keşke ayrılmasaydım da diyeceksin yalnız kaldığında..
Ama bitirme cesaretini göster lütfen çünkü bu yolda kat ve katıyla üzülüp kat ve katıyla pişman olacağını ben ve çoğumuz görüyoruz.
Gençliğine zamanına emeğine asıl o vakit eşşekler gibi pişman olacaksın.
Olmaman temennisiyle..

Biz niye linç edelim ve bizi ne etkiler acaba ayrılması yada ayrılmaması?

Emek dediği 6 ay ve bu 6 ayda karşılıklı edilen hakaretler hariç bin tane sorun yaşanan bir ilişki.

Onun hayatı onun kararı. bak mesela ben kahvemi cikolatami aldım konuyu okuyup bu kızcağıza yazık olacak diye bir an üzüldüm.

Bu topikten çıktığım an benim üzüntüm bitecek.çabamız linç etmek değil yanlış yapmasını engellemekti.

Bakış açısını geniş tutmak her zaman iyidir.

Bugün babamla annemle konuştum çok sinirlendiler. (Ailesel onun mevzularını anlattım.)
O konuya girmedim. (İğrenç olan mevzuya)
Size çok teşekkür ederim aslında ama içim yanıyor..
Ben bunu hak etmedim diyorum.
Bugün nikah tarihi uzasın demiştim ya başta kabul etmişti. Şimdide demişki kabul etmiyorum bu kararı neye istinaden aldın ?
Eğer uzayacaksa istemiyorum olmasın düğün bitsin bu iş dedi. Peki sen bilirsin dedim bende.
Mücadele etmekten yoruldum kızlar..
Babamlara bu mesajları gösterdim ve şu kararı aldı ararsa açmıyorsun mesaj atarsa cevap vermiyorsun. Bırak o derdine düşsün dedi.
Pazartesine kadar sesin çıkmasın bakalım gelecek mi ? Dediler.
Durum bu az önce resmimi beğenmiş instada..
Ben ne yapmalıyım annemlerin dediğini yapayım mı sizce ?
Bakalım mücadele ediyor mu seni seviyor mu göreceğiz dedi.

Bence ayrilmalisin.yapacağın en doğru şey bu olur.

İçim yanıyor çok mutluyduk nasıl bu hale geldik..
Kime söylesem ayrıl diyor o çocukla senin ailen uymaz.
Heleki o söylediği şey hadsizce diyorlar.
Çocuğun ayağına takılmış bir şey var annesi bir şeyler söylüyor dediler. O kadar gurur olsa o ve ailesinde düğün parasını bir şekilde nişanlın aracılığıyla ulaştırır dediler..
Sen altınsın sen çok güzel bir kızsın iyi niyetlisin gözünü aç dediler Allah'ım yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…