Üzerime çok geldi çünkü. Seninle ileri boyutta olmasa da bir şeyler yaşadım diye bunu yüzüme mi vuruyorsun dedim. Dik duracağım eğilmeyeceğim.
Çileden çıkardı ama abla dayanamıyorum temcit pilavı gibi sunup duruyor aynen bide bişe yaşasam yani..Yahu yaşadığınız şeyi o tek mi yaşadı? Sen de istedin ve yaşadınız kim neyi yüzüne vuracak? Bak kelimelerini nişanlınla konuşurken iyi seç lütfen. Nişanlının ataerkil düşüncelerine destek olur bu sözler. Sen beni gözden çıkarmışsın dediğinde "herkesten herşeyden önce kendi mutluluğum kendi huzurum " diye düşünerek cevap ver. Hiçkimse için ezilmene değmez. Geçmişte bişey yaşamadığın için oturmuş açıklama yapıyorsun, yaşasaydın suçlu mu olacaktın? Nişanlın hayatında yoktu, de ki ona sen hayatıma girdikten sonrası seni ilgilendirir. Öncesi için merakın varsa açıklama yapmayacağım, bişeyler yaşadığım yada yaşamadığım için değil seni ilgilendirmediği için.. hakaret küfür sadece seviyeyi düşürür. Nişanlın olgun davranmıyor, sen olgun olmaya çalış, seviyeyi düşürmeyin
Bak sen bu gece, o adamı boşver, otur kendi ruh halinin analizini yap. Öfkeni bir kenara bırak ve kendi kendine, kimi niye sevebileceğini, önceliklerini, ruh halini ve hayattan ne istediğini iyice bir düşün. Sabaha kendini çok daha net hissedebilirsin duyguların konusunda... Evliliğe karar vermek için böyle bir süreçten geçmek şart.Ne bileyim sevdim işte..
Tamamm..Bak sen bu gece, o adamı boşver, otur kendi ruh halinin analizini yap. Öfkeni bir kenara bırak ve kendi kendine, kimi niye sevebileceğini, önceliklerini, ruh halini ve hayattan ne istediğini iyice bir düşün. Sabaha kendini çok daha net hissedebilirsin duyguların konusunda... Evliliğe karar vermek için böyle bir süreçten geçmek şart.
bir sey degicem ama anladigim kadariyla evlenmeden once cinsellik yasamadin yani bakiresin. allah korusun ilk gece bir aksilik cikarsa ..... gelmezse bu adam senin hayatini cehenneme cevirir. bakire degilsin diye ortaliga ayaga kaldirir. seni rezil eder normal degil paranoyak cunkuKendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.
Geçmiş önemlidir... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Ne olursa olsun, yaptıklarından ders bile alsa geçmişte yaptığı hatayı tekrarlama olasılığı çok yüksektir kişinin.. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye bir söz var, çoğu kişi kabullenemese de oldukça realist ve kıstas alınabilinecek bir sözdür.
bir sey degicem ama anladigim kadariyla evlenmeden once cinsellik yasamadin yani bakiresin. allah korusun ilk gece bir aksilik cikarsa ..... gelmezse bu adam senin hayatini cehenneme cevirir. bakire degilsin diye ortaliga ayaga kaldirir. seni rezil eder normal degil paranoyak cunku
NOT:
Kimse yanlis anlamasin KIMSENIN YASAM TARZINI SORGULAMIYORUM benim boyle bir seyi sorgulamak haddim degil. sonra bana kizmayin kizlar.
+1bakire olsa bile kan gelmeyebilir, zarın yapısına bağlı bi durum bu. yapı olarak esnekse, isterse eline erkek eli değmemiş olsun yine kan gelmez. amma velakin bu kadar dar kafalı, vizyonsuz bir adamın bunları bildiğini hiç sanmıyorum...
Mesaj atmış bize ne oluyor böyle günaydın diye.Aaa çok ayıp etmiş...Aslında çok afedersin ama sana resmen bakiremisin diye sormaya getirmiş bence. Yani tabi ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama kurduğu cümleler direkt aklıma bunu getirdi... Bide ortada bişey yokken bana biri söyledi diye uydurması tam olmuş.. 32 yaşındaki bi adam insanların hayatlarında daha önce sevgilileri olabileceğinden neden bu kadar rahatzız olabilir ki? Valla benim en nefret ettiğim erkek tipi kadının geçmişini sorgulayan... Hakkında hayırlısı olsun.
Mesaj atmış bize ne oluyor böyle günaydın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?