İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Yarın ararsa sürekli bunların aynısını açıp söyleyeceğim.

Mesajlara cevap vermemek kısır bir çözüm. Konuşmalısın ama ezilerek değil dik konuş. Ortada hata yok. Sanki 26 yaşındaki sen 32 yaşındaki ben gibi davranıyosun de evlilik ciddi bi iş liseli muhabbetine dönüştüremem erteleyelim gibisinden birşeyler derdim ben olsam.

Çünkü ilk ilişkimden severek ailemin zoruyla ayrıldım ve çocuk gitti başkası ile nişanlanıp evlendi. Aslında 4 yıl önce gördüm ben acıyı.
Duruma gelecek olursak bu durumu biliyor zaten ondan sonra hayatıma 2 kişi girdi ama öylesine sevgili bile olmadı ben istemedim. Diyor bu nasıl iş görüşmüşsün işte sevgili oluyor o diyor.

Yarın ararsa sürekli bunların aynısını açıp söyleyeceğim.
Bunlar çok güzel cümleler ve bunun yanında, kendi adıma, hakaret ve küfür kullanmandan yana değilim. Evet yanlış bir zihniyet, evet hakareti hak etmiş; ama bazı tavırların geri dönüşü olmaz.. Kendinden emin, öfkeli ve sert bir duruşu hakaret etmeden sergilemen taraftarıyım ben. Çünkü, gün gelir sana hakaret eder ve gerekçe olarak senin bu konudaki rahatlığını gösterebilir.

Canım zaten sıkıntı bu. Bunları senle adam gibi oturup tartışabilir de. Ama çıkıp yok bana şu söyledi bu söyledi. Direkt sen de cevabını veremedin mi ne biçim erkeksin yani. Ne demek kız arkadaşının namusunu dillendirmek başkasıyla. Blöfse bile blöf için böyle bi konuyu kullanmak? Bilemiyorum sadece iyi düşün acıyı görmüşsün. Acıyı bi kere çekince bu konuda daha gözüne gelmez insanın göze alır bazı şeyleri daha kolay çıkarabilir hayatından. İyiliğin için söylüyorum inan ki.

Üzerime çok geldi çünkü. Seninle ileri boyutta olmasa da bir şeyler yaşadım diye bunu yüzüme mi vuruyorsun dedim. Dik duracağım eğilmeyeceğim.

Biliyorum canım benim sağolasın. Sonra dedim işte ne biçim erkeksin bırak ya diyor ben saf değilim Emin'im sen bişeyler oldu. Sonra diyor beni gözden çıkarmışsın baksana hangi kafada çözemedim artık.

İyi yapmamış geçmişin geçmişte kaldı hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık o 32 sine gelmişte 2 kişiylemi çıkmış sanki? Eşelesen yediği ne naneler çıkar karşısına bide hangi devirde yaşıyor senin nişanlın uzaydanmı inmiş ya? Çok sinir oldum memur kız bulmuşta geçmişini sorguluyo haspa. Evlendıkten sonrada iyice kıskanclık yapar bu gibiler bide kişi kendinden bilir işi bence kendi özgüven eksikliği yaşıyor sen bunla ileri gidip bişey yasamadın ama o konuda hani anlarsın ya bi eksikliği olmasın ? Kusura bkma nolur ama aklıma o geldi.

Biliyorum canım benim sağolasın. Sonra dedim işte ne biçim erkeksin bırak ya diyor ben saf değilim Emin'im sen bişeyler oldu. Sonra diyor beni gözden çıkarmışsın baksana hangi kafada çözemedim artık.

Karşısında eğilip bükülüp özür diler tavra girmeni bekledi belli ki. Sitem etmesi bu yüzden. Beklediği pohpohlanmayı alamamış olabilir. Geri adım atmamalısın. Bu köhne zihniyet çürüdüğünde kırgınlıklardan başka bişey kalmaz geriye çünkü.

Nasıl mesela ayyy yok öyle değildir ama şöyle söyliyim ben onun üstü konumundayım iş olarak.
Bu arada güzellik alım çalım on numara bir kızım diyorum ya peşimde çok kişi var bunun farkında.
Aslında istesem parmağımda oynatacağım. Ya ben bunu nasıl yola getiririm ki..

Aynen alamadı. Bide üstüne hakaret ettim.

Adam sana yalan söylemiş. Ağzından laf almak için blöf yapmış. Hem yalan söylüyor hem sana güvenmiyor. Çocukça şeyler yapıyor. Bi de 32 yaşında olacak. 6 ayda bir insanı tanımak İMKANSIZ.

Benim ilişkim 4. Yılını dolduracak daha dün sevgilimin değişik bi huyunu gördüm. Tamam tanımak bir ömür sürer ama 6 ayda en fazla ne kadar şey paylaşabilirsiniz ki? Çok erken verilmiş bi evlilik kararı. Adam daha yeni yeni kendini göstermeye başlıyor baksana. Ben olsam 1 yıl daha nişanlı kalırdım. Çok uzun mümkün değil diyorsan bi 6 ay daha ver en aZından, ertele evliliği. Evlenip boşanmak çok daha zor çünkü.

Farzet ki bakire değilsin ne olacak geri boşayacak o zaman.. Ya da allah verdi elastik çıktı kan gelmedi O gece . Yandın sen kızım bunlar çarşaf beklicek senden en azjndan bu adam yapıp hani kan nerde diye gözlerini pörtletecek. Sonra ben el değmemiş bakir kız aldım diye kendini adamdan sanacak namus bekçileri 32 sine kadar 31 cekti demekki hep yazık

Kesinlikle.

Sen tayin olmak için mi hemen evleniyosun böyle alel acele? Buda önemli bide bu işin dönüşü yok yarın bi gün boşanmak istesen burnundan getirir bu adam senin. Bide karta kaçmış anında bi çocuk patlatcak sana hem iş hem çocuk hem yeni bi şehir daha adama adapte olmadan kucagında cocuk işe uykusuz gitcen gelcen adam yardımcı olmucak belki ne biliyosun tanımıyosun bile adamı nasıl güveniyosunuz hemen ya pes valla memur kızı bulmuş üstünde hüküm sürcek senin evlendıkten sonra nasılsa benim malım klasık erkek mantıgı vuracak semeri vuracak kırbaçı :)) bak iyi düşün ben sevmedim he bunun düşünce yapısını beyin geri kalmış geri. Cehaletten korkacaksın

Son düzenleme:
Yılın yorumu diyorum ve susuyorum.. Ama şöyle söyliyim cinsel hayatı olmuş. (Anlattığına bakılırsa)
Diyo sen benim yanımda olacaksın sana çok bağlandım bunlar öyle söz değil sadece merak ettim sordum Sende bana sormuştun diyor.
İyi de ben ilişkinin başında sordum nikah Arefe'lerinde mi sordum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…