- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aslında nişanlınla ilgili empati yapabilir hatta onu anlayabilirdim bile.. ama o da kendi için böyle şeylere dikkat etmiş olsaydı.Evet tam da bu aslında.
Yarın ararsa sürekli bunların aynısını açıp söyleyeceğim.Cidden empati yapıyorum ben olsam şunu derdim, bana bir daha sen hayatımda olmadığın dönemle alakalı tek soru soracaksan bu iş burda bitsin. Senden önce hayatıma girmiş kişiler seni zerre kadar ilgilendirmez, sana hayatımda olmadığın dönemle ilgili tek cümle kurmak zorunda değilim. Ben geçmişten biri ile olmak istesem olurdum hiç kuşkun olmasın. Ben seni sevdim , seninle mutlu oldum ve seni seçtim. Eğer geçmişe saplanıp kalacak mutluluğumuzu saçma sapan insanlar için lekeleyeceksen, ilişkimizi geçmişi konuşarak yıpratacaksan yolun açık olsun...
Bunları söylerken dimdik ol, sakın hata yapmış da telafi konuşması yapıyor gibi olma. Tlfla değil yüzyüze konuş. Devamında da uygun yerde bu konuşmalardan sonra seni aslında ne kadar az tanıdığımı anladım, nikah için çok erken davranmışız. Ben ertelemek istiyorum diye devam et...
Çünkü ilk ilişkimden severek ailemin zoruyla ayrıldım ve çocuk gitti başkası ile nişanlanıp evlendi. Aslında 4 yıl önce gördüm ben acıyı.İnanamazsın öyle adamlar var ki, sen bunları evlendiğinin ertesi günü balayında da duyup yıkılabilirdin. Durumun rehavetinden anlayamayabiliyor içinde bulunan kişi. Ben dışardan gözle söylüyorum. Üç şey çözülmez, cimri erkek, anneci erkek, geçmişe takılan erkek.
Böyle bir fırsat çıkmış, tanıman iyi düşünüp karar vermen için. Sevgililik değil ki bu tanıyım olmazsa ayrılayım. Hayata bi kez geliyoruz çok iyi düşün dünyada inan mükemmel erkekler de var. En basitinden benimki bak aynı yaştalar diye örnek veriyorum, 32 yaşında. Belki benden azdır geçmişi, kıskançtır da gevşek de değildir. Buna rağmen bir kere eskileri ağzına almadı kıskançlığı da geçmişe değil bugüne bundan sonrasına. ben de düşe kalka buldum doğru erkeği bir anda değil. Bazıları sever acı çekeyim edeyim ama sende bunu görmedim ben sende durumun farkındalığını gördüm. Lütfen çook ince düşün.
Bunlar çok güzel cümleler ve bunun yanında, kendi adıma, hakaret ve küfür kullanmandan yana değilim. Evet yanlış bir zihniyet, evet hakareti hak etmiş; ama bazı tavırların geri dönüşü olmaz.. Kendinden emin, öfkeli ve sert bir duruşu hakaret etmeden sergilemen taraftarıyım ben. Çünkü, gün gelir sana hakaret eder ve gerekçe olarak senin bu konudaki rahatlığını gösterebilir.Yarın ararsa sürekli bunların aynısını açıp söyleyeceğim.
Çünkü ilk ilişkimden severek ailemin zoruyla ayrıldım ve çocuk gitti başkası ile nişanlanıp evlendi. Aslında 4 yıl önce gördüm ben acıyı.
Duruma gelecek olursak bu durumu biliyor zaten ondan sonra hayatıma 2 kişi girdi ama öylesine sevgili bile olmadı ben istemedim. Diyor bu nasıl iş görüşmüşsün işte sevgili oluyor o diyor.
Üzerime çok geldi çünkü. Seninle ileri boyutta olmasa da bir şeyler yaşadım diye bunu yüzüme mi vuruyorsun dedim. Dik duracağım eğilmeyeceğim.Bunlar çok güzel cümleler ve bunun yanında, kendi adıma, hakaret ve küfür kullanmandan yana değilim. Evet yanlış bir zihniyet, evet hakareti hak etmiş; ama bazı tavırların geri dönüşü olmaz.. Kendinden emin, öfkeli ve sert bir duruşu hakaret etmeden sergilemen taraftarıyım ben. Çünkü, gün gelir sana hakaret eder ve gerekçe olarak senin bu konudaki rahatlığını gösterebilir.
Biliyorum canım benim sağolasın. Sonra dedim işte ne biçim erkeksin bırak ya diyor ben saf değilim Emin'im sen bişeyler oldu. Sonra diyor beni gözden çıkarmışsın baksana hangi kafada çözemedim artık.Canım zaten sıkıntı bu. Bunları senle adam gibi oturup tartışabilir de. Ama çıkıp yok bana şu söyledi bu söyledi. Direkt sen de cevabını veremedin mi ne biçim erkeksin yani. Ne demek kız arkadaşının namusunu dillendirmek başkasıyla. Blöfse bile blöf için böyle bi konuyu kullanmak? Bilemiyorum sadece iyi düşün acıyı görmüşsün. Acıyı bi kere çekince bu konuda daha gözüne gelmez göze alır bazı şeyleri daha kolay çıkarabilir hayatından. İyiliğin için söylüyorum inan ki.
Biliyorum canım benim sağolasın. Sonra dedim işte ne biçim erkeksin bırak ya diyor ben saf değilim Emin'im sen bişeyler oldu. Sonra diyor beni gözden çıkarmışsın baksana hangi kafada çözemedim artık.
Nasıl mesela ayyy yok öyle değildir ama şöyle söyliyim ben onun üstü konumundayım iş olarak.İyi yapmamış geçmişin geçmişte kaldı hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık o 32 sine gelmişte 2 kişiylemi çıkmış sanki? Eşelesen yediği ne naneler çıkar karşısına bide hangi devirde yaşıyor senin nişanlın uzaydanmı inmiş ya? Çok sinir oldum memur kız bulmuşta geçmişini sorguluyo haspa. Evlendıkten sonrada iyice kıskanclık yapar bu gibiler bide kişi kendinden bilir işi bence kendi özgüven eksikliği yaşıyor sen bunla ileri gidip bişey yasamadın ama o konuda hani anlarsın ya bi eksikliği olmasın ? Kusura bkma nolur ama aklıma o geldi.
Aynen alamadı. Bide üstüne hakaret ettim.Karşısında eğilip bükülüp özür diler tavra girmeni bekledi belli ki. Sitem etmesi bu yüzden. Beklediği pohpohlanmayı alamamış olabilir. Geri adım atmamalısın. Bu köhne zihniyet çürüdüğünde kırgınlıklardan başka bişey kalmaz geriye çünkü.
Kesinlikle.Adam sana yalan söylemiş. Ağzından laf almak için blöf yapmış. Hem yalan söylüyor hem sana güvenmiyor. Çocukça şeyler yapıyor. Bi de 32 yaşında olacak. 6 ayda bir insanı tanımak İMKANSIZ.
Benim ilişkim 4. Yılını dolduracak daha dün sevgilimin değişik bi huyunu gördüm. Tamam tanımak bir ömür sürer ama 6 ayda en fazla ne kadar şey paylaşabilirsiniz ki? Çok erken verilmiş bi evlilik kararı. Adam daha yeni yeni kendini göstermeye başlıyor baksana. Ben olsam 1 yıl daha nişanlı kalırdım. Çok uzun mümkün değil diyorsan bi 6 ay daha ver en aZından, ertele evliliği. Evlenip boşanmak çok daha zor çünkü.
Yılın yorumu diyorum ve susuyorum.. Ama şöyle söyliyim cinsel hayatı olmuş. (Anlattığına bakılırsa)Farzet ki bakire değilsin ne olacak geri boşayacak o zaman.. Ya da allah verdi elastik çıktı kan gelmedi O gece . Yandın sen kızım bunlar çarşaf beklicek senden en azjndan bu adam yapıp hani kan nerde diye gözlerini pörtletecek. Sonra ben el değmemiş bakir kız aldım diye kendini adamdan sanacak namus bekçileri 32 sine kadar 31 cekti demekki hep yazık
Ne bileyim sevdim işte..Sen nasıl sevip de nişanlandın ki? Bana zaten fazla acele etmişsin gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?