İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Şimdi evlenmek istemiyorum dedim hadi paşa yolun açık olsun yazdım.
Ben ne yaptım ki diyor Ne dedim.
Tamam bende vermiyorum sözleşmeyi dedi.
Bende umrumda değilsin ki dedim

böyle dik duran ımı ını siviyirim diye saçmalamayan genç kızlar artsın dilerim :)

durduk yere senin geçmişini sorgulayan sen bir şey yok dedikçe ısrar eden hatta ileri gidip her halinle kabulümsün diyen adam

1-sana güvenmiyordur hatta kendine hiç güvenmiyordur

2-kıskançlık ötesi bir tavırla evlendikten sonra hayatını zehir edebilir

3-ilk gece kan gelmezse ki gelmek zorunda değil evliliğinizin içine eder şimdiden sinyallerini vermiş

4-bu liste uzar gider...

Aynen siviyirim demedim siktr ol git dedim :)

Tatlım bir kere hiç bir şey yaşamadım diye yemin etmen bana göre çok yanlış. Sen aciz değilsin. Hatta istediğini de yaşarsın ona ne !
Senden öncesi onu ilgilendirmez. Sen hayatıma girdikten sonraki şeylere bak diye ağzının payını vermeliydin.
Burdaki yorumlara katılıyorum. Bu adamı bitir canım. Şimdi bunları başına kakan evlendikten sonra her zaman her fırsatta başına kakar. Çevremde örneğini gördüm. Balık baştan kokar. Iyi düşün.

Şimdi geri tepiyor sabah günaydın bize ne oluyor böyle yazmış.
Bende evlilik istemiyorum 2018 mi olur kaç olursa olsun ya da olmasın bana mesaj da atma hadi paşa günün aydın olsun yazdım.
Sonra ben ne yaptım ki diyor.
Sonra ergenler gibi iyi de ben ne yaptım peki.. sen bilirsin yazmış.
Cevap bile vermedim.

Inşallah hayatına adam gibi adam biri çıkar da mutlu vee huzurlu olursun canım. Kendini erdirmek yerine güçlü dur her zaman.

Kusura bakma da nişanlın bildiğin ezik karakter de birisi.
Şimdi hayatında o var, geçmişe takılıp kalmanın alemi yok.
KAbulümsün nedir ya?
Ortada kalmışsın da alan eden yok o evlenmese evlenemeyeceksin sanki.
Sen kendini biliyorsan kimseye yeminler etmene gerek yok arkadaşım.
Nişanlın o yüzüğü takmadan önce güvenmiş takmış olması gerekiyordu.
Karar senin oturup bir daha düşün derim ben.

Bak canım kariyeri olan etrafında çok kişi olan bir kızım bu bunhn farkında.
Dün bir canavara dönüştü ve soğudum ben bu adamla evlenmek istemiyorum ki yüzüne söyledim. Sabah mesaj atmış bize ne oluyor.. günaydın yazmış.
Dün Emin'im benden saklıyorsun Sende bir şey var diyen adam.
Hadi paşa sanada günaydın olsun yazdım. Bu arada ben evlenmek istemiyorum dedim. Oda ben be yaptım ki tmm piki yazmış. Densiz hadsiz.
Bok gibi süründüreceğim onu.

Süründürme direkt bitir.
Ben o kıskanç geçmişe takık adamdan son dakikada kurtulmuş şanslılardanım. Şimdi yatıyorum kalkıyorum da şükrediyorum iyi ki ne olursa olsun seviyorum diye devam etmemişim diye.
Sen de kurtulduğuna şükredeceksin.
Cidden şükredeceksin.
Kurtar kendini.
Ömrünü yer o.
Her kavgada temcit pilavı gibi önüne gelir.
Yolda yürürken biri baksa eskiden biri mi yoksa der.
Yakma kendini.

Öyle kıskanç bir adam değil kıyafetime karışmaz yolda yürürken hiç öyle şeyler yapmadı. Ama dün bir canavara döndü. İnanamadım..

Canım benim seni o kadar iyi benden başkası anlayamaz son aya kadar seninle aynı şeyleri yaşadım eskiler hep önüme sürüldü dürüst olmama rağmen söylesen de bitmiyo yani
sonra ne oldu evlendim iki ay sonra aynı nedenlerden kavga ben naptım boşandım mutlumuyum evet bunu bugun soran sorun yapan ilerde de yapıyor bizzat yaşadım

Evlenincede bunları sürekli sorup tamamen bıktırır sizi bence kaçın birisinden de duymamış kendisi zarf atmış evlenince neler neler yapar. Neler der durur.Olan size olur.

Öyle kıskanç bir adam değil kıyafetime karışmaz yolda yürürken hiç öyle şeyler yapmadı. Ama dün bir canavara döndü. İnanamadım..
bence erkeklerin genelinde var bu huy
bizde de tam tersidir benimki bana hiç geçmişi sormadı
ama ben idik didik
bu hep özgüvene filan bağlanıyor ama aslında öyle de değil yani tabi herkes aynı düşünmez ama
işte bizim aşkımız özel olsun arayışıydı bendeki -aşk bir şey yaşamakla özel de olmuyormuş insan öğreniyor tabi zamanla-
seninkindeki kafa ne bilmiyorum çünkü kendisi zaten her boku yapmış
yine de bu kadar hır gürden önce neden bu kadar sorguladığını anlayıp cevabını ister verip istersem vermeyip duruma göre -sorgulama sebebine göre- öyle ayrılırdım ben açıkçası...

Baştan birkaç sayfa okudum tamamını okuyamadım belki arkadaşlar da yazmıştır ama...

İmzayı attırınca aynı eve 4 duvar arasına girince dünyanı başına yıkacak canım çok belli nerden anladın deme lütfen.. şuan ayrılma diye tabi ki pişmanım diyecek ama belli bu konuyu ömür boyu uzatıp uzatıp psikolojini alt üst edecek..

Ayrıl kurtar kendini

O kadar laf saydım hala resmî kaldırmamış affetmeyeceğim onu

O kadar laf saydım hala resmî kaldırmamış affetmeyeceğim onu
Şimdi güncellemelerini okuyordum tam "yolu verdim" kısmındaydım. Ne kadar doğru bir karar vermişsin. Zaten şu dk. dan sonra affedersen o bunları asla unutmaz ki misliyle hıncını alır senden evlendiğinde. Asla unutmaz.

Çok doğru yoldasın seni tebrik ederim, dimdiksin.

Evlilik kararını ertele.
Zarf attığı belli.
Eee diyelim ki birliktelik oldu aynı şekilde sevmeye devam mı edicekmiş.
En çok bu kısma güldüm kusura bakma
Öyle düşünen adam bunu sorgulamaz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…