Çok haklısınız ben istekli değildim bu bi gerçek ve bitirmek istemesi normal ama bu yine onun tutumuna dayanıyordu. Ben geri çevirdikçe devam etti ve resmen bu olaya kitlenmiş gibi davrandı oldu bitti. Belki biraz daha sabırlı davransa bana zaman verse böyle olmayacaktı. Bu arada bence haklısınız tarzı böyleydi. Karşısındakini mutlu etmeyi düşünmeyen, önemsemeyen, kendine odaklı bencil birisi bu konuda bunu anladım. Oysa İlk öpüşmemiz dahi o kadar güzel geçmişti o kadar heyecanlanmıştım ki bu olayda zerre duygu yoktu hiç böyle hayal etmemiştim. Sonrasında o da böyle olacağını hayal etmediğini bu yüzden sürdürmenin anlamsız olduğunu söyledi. Niye böyle oldu anlamıyorum.Yani bu konu biraz hassas aslında. Ben de son sevgilimle ilk sevişmemizden sonra bir daha sevişmek istemedim çünkü düşündüğüm gibi olmadı. O ten uyumunu, isteği hissetmedim. Zaten ilişkiyi bitirmemdeki en büyük sebeplerden biri buydu. Başka nedenler de var tabii ama bunun payı da büyük.
Tarzı kötüymüş, sizin çok zevk almamanız, hevesli olmamanız normal. Sen naptın ki karşılığında ne görmeyi bekliyorsun derler adama. Muhtemelen adamın seks anlayışı bu şekilde. Size uymuyorsa zaten aşkım cicimli bir ilişkide de sürdüremezdiniz.
Her anlamda bitmesi isabet olmuş.
Onun ne düşündüğünü bir kenara bırakmaya çalışın lütfen. Doğru bakış açısı bu değil. Ne düşündüğünün ne önemi var, düzgün insanların düşüncelerini önemseyin böyle karaktersiz birisininkileri değil. Hem herkesin ötesinde sizin kendinizle ilgili düşüncelerinizdir önemli olan. Siz de geç de olsa doğru olanı yapabildim diyin kendinize.İnanın ağladım da, yalvardım da ısrar da ettim ama o pislik o olaydan önce bambaşka biriyken sonrasında bambaşka birine dönüştü. Benden iğrendi mi acaba diye düşündüm. Bedenimi mi beğenmedi diye bile sorguladım. Kafamdan geçmeyen düşünce kalmadı. En nihayetinde çıkardım hayatımdan mesajlarına yanıt vermedim iletişim kurmadım umarım dediğiniz gibi durumu toparlayabilmişimdir umarım hala benim aciz ve ezik olduğumu düşünmüyordur çünkü eminim böyle düşündü hakkımda.
Yapabilirsin.Sizce öfkemi kusup ondan sonra her yerden engellesem yanlış bi davranış mı olur? Bazen kendimi zor zaptediyorum çünkü içim içimi yiyor.
Aslında haklısınız ama olay yaşanırken herhangi bi tepki göstermedim hem o hem ben olsun bitsin ister gibiydik o yüzden rıza dışı da diyemiyorum. Oraya da ne olabileceğini bilerek gittim bu yüzden tamamiyle mağdurum da diyemiyorum. Beni kandırıp götürmedi o gün beraber kalacaktık planlı bi şekilde oradaydım."Aslında sürekli kendimi geri çektim öpmesine dahi karşılık vermedim ve ön sevişme dahi olmadan ilişki yaşandı." demişsiniz.
Rızanız dışında gerçekleşmiş gibi durmuyor mu?
Tipik bir beyni çükünde olan erkek davranışı. Hiç üstünüze alınmayın. Siz ilişki için beklettikçe zor dayanmış, sonra da tamamen kendi beş dakikalık zevkine odaklanmış. Siz de memnun kalmadığınızı belli edince egosu zedelenmiş. Hiç umrunuzda bile olmasın. Yolun başından dönmüşsünz.Çok haklısınız ben istekli değildim bu bi gerçek ve bitirmek istemesi normal ama bu yine onun tutumuna dayanıyordu. Ben geri çevirdikçe devam etti ve resmen bu olaya kitlenmiş gibi davrandı oldu bitti. Belki biraz daha sabırlı davransa bana zaman verse böyle olmayacaktı. Bu arada bence haklısınız tarzı böyleydi. Karşısındakini mutlu etmeyi düşünmeyen, önemsemeyen, kendine odaklı bencil birisi bu konuda bunu anladım. Oysa İlk öpüşmemiz dahi o kadar güzel geçmişti o kadar heyecanlanmıştım ki bu olayda zerre duygu yoktu hiç böyle hayal etmemiştim. Sonrasında o da böyle olacağını hayal etmediğini bu yüzden sürdürmenin anlamsız olduğunu söyledi. Niye böyle oldu anlamıyorum.
Kesinlikle öyle düşünmeyin. Aynı yatağa bile girseniz, sırf oraya gittiniz diye sevişmek zorunda değilsiniz. Hayır hayırdır, isterse sabaha kadar eli şeyinde beklesin. O an bir şeyden hoşlanmayabilirsiniz, moda giremeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. Hayır dediğiniz an durmak zorunda.Aslında haklısınız ama olay yaşanırken herhangi bi tepki göstermedim hem o hem ben olsun bitsin ister gibiydik o yüzden rıza dışı da diyemiyorum. Oraya da ne olabileceğini bilerek gittim bu yüzden tamamiyle mağdurum da diyemiyorum. Beni kandırıp götürmedi o gün beraber kalacaktık planlı bi şekilde oradaydım.
Hayır onunla ilkti ama benim ilk cinsel birlikteliğim değil.İlk ilişkiniz miydi ?
Yani sizin ilkiniz miydi
Peki bu onu biliyor muydu hani farklı beklentide olup onu mu bahane etti kendince . Öbür türlü biliyorduysa sakın kendını kötü hissetme sende bi problem olduğundan değil kendi karaktersizliğinden gitmişHayır onunla ilkti ama benim ilk cinsel birlikteliğim değil.
Şuan kendimi çok iyi hissettirdiniz teşekkür ederim. Ben sürekli beni beğenmediğine, bende umduğunu bulamadığına vs yoruyorum ama evet belki de benim ağlamam, memnun kalmamam, ona tepki göstermem egosunu zedeledi.Tipik bir beyni çükünde olan erkek davranışı. Hiç üstünüze alınmayın. Siz ilişki için beklettikçe zor dayanmış, sonra da tamamen kendi beş dakikalık zevkine odaklanmış. Siz de memnun kalmadığınızı belli edince egosu zedelenmiş. Hiç umrunuzda bile olmasın. Yolun başından dönmüşsünz.
Evet biliyordu bakire olmadığımı. Böyle düşünmek daha yaralayıcı zaten. Bi arkadaşım kolay lokmaydın onun için gibi bi yorum yapmıştı. Hala içimden çıkmıyor. Ama böyle bi zihniyetten beklerim evet böyle bi düşünce yapısını.Peki bu onu biliyor muydu hani farklı beklentide olup onu mu bahane etti kendince . Öbür türlü biliyorduysa sakın kendını kötü hissetme sende bi problem olduğundan değil kendi karaktersizliğinden gitmiş
Onun sizi beğenmediğini, sizde umduğunu bulamadığını düşünüyorsunuz, peki siz onu beğendiniz mi, umduğunuzu buldunuz mu? Hayır. Karşı tarafın sizin hakkındaki düşüncelerine odaklanmaktansa kendi hislerinize odaklanın. O aşkınızdan ölse bitse bile böyle bir adamla devam etmek ister miydiniz? Hayır. O yüzden aslında o sizin değerlendirmenizi geçemedi. Bu açıdan düşünün.Şuan kendimi çok iyi hissettirdiniz teşekkür ederim. Ben sürekli beni beğenmediğine, bende umduğunu bulamadığına vs yoruyorum ama evet belki de benim ağlamam, memnun kalmamam, ona tepki göstermem egosunu zedeledi.
Aslında çok yazık bu olayı hiç böyle hayal etmemiştim. Ben beni seviyor, bana saygı duyuyor diye beklediğini sandım. Ama dediğiniz gibi o bekledikçe tamamen kendi zevkine odaklanıp 5 dk da hevesini alıp bitirdi işi. Karaktersiz insan tanıdım ama böylesini hiç görmemiştim.
Hayır ya arkadaşınız sacmalamıs öyle düşünmeyin bencil herifin tekiymiş hırs yapmış oldu bittiye getirmişEvet biliyordu bakire olmadığımı. Böyle düşünmek daha yaralayıcı zaten. Bi arkadaşım kolay lokmaydın onun için gibi bi yorum yapmıştı. Hala içimden çıkmıyor. Ama böyle bi zihniyetten beklerim evet böyle bi düşünce yapısını.
Keşke hırs yapmaya devam etseydi hevesini kursağında bıraksaydım. Çünkü gerçekten çok uğraştı çabaladı onca çaba bi gecede bitti. Umarım bi nebze kursağında kalmıştır .Hayır ya arkadaşınız sacmalamıs öyle düşünmeyin bencil herifin tekiymiş hırs yapmış oldu bittiye getirmiş
Çok doğru söylüyorsunuz. Aslında şimdi düşününce sen bu adama aşık mıydın diyorum? Kesinlikle hayır. Benim çok aşık olduğum bi adam geçti ondan önce hayatımdan ve hiç onunla yaşadığım gibi bişey değildi bu yaşanan. E bu karaktersiz zaten bana aşık değilmiş. Bu bi yerde patlak verecekti bugün olmasa yarın bitecekti. Ona duyduğum his aslında en çok bağlılıkmış çok alışmıştım bir de hani normalde cinsellikten yana kırmızı ışık yaktığınızda, amaçta buysa koşarak uzaklaşıyorlar ama bu öyle değildi, öyle olunca da bu farklı heralde diye düşündüm.Onun sizi beğenmediğini, sizde umduğunu bulamadığını düşünüyorsunuz, peki siz onu beğendiniz mi, umduğunuzu buldunuz mu? Hayır. Karşı tarafın sizin hakkındaki düşüncelerine odaklanmaktansa kendi hislerinize odaklanın. O aşkınızdan ölse bitse bile böyle bir adamla devam etmek ister miydiniz? Hayır. O yüzden aslında o sizin değerlendirmenizi geçemedi. Bu açıdan düşünün.
Velev ki sizi beğenmediği için bitirdi. Bu kontrol edebileceğiniz, değiştirebileceğiniz bir şey değil. Bu adam değil ama başka adam beğenmeyebilir de. Biz de herkesi beğenmiyoruz sonuçta. Önemli olan bu süreci insan gibi yönetmek, ki sizin öküzde o asla yokmuş.
Siz kendınızı kötü hissetmeyin de ona ne halt olursa olsunKeşke hırs yapmaya devam etseydi hevesini kursağında bıraksaydım. Çünkü gerçekten çok uğraştı çabaladı onca çaba bi gecede bitti. Umarım bi nebze kursağında kalmıştır .
İnanın bir gün toparlıyorum iyiyim desem ertesi gün kötüyüm. Annem az önce soruyor senin niye gözlerin şiş diye. Hiçbişeyden haberi yok. Kendi kendime içim içimi yiyor düşünmekten ağlarken buluyorum kendimi. Hazmedemiyorum çünkü hâlâ. İnsanların aman boşver bu kadar kafana takma yaşandı bitti önüne bak gibi yorumlar yaptıkları şeyi ben çok büyük bi gurur meselesi haline getirdim kendi içimde. Bende mi sorun var anlamıyorum. Dün arkadaşımla dertleşiyorum sence fazla büyütmedin mi bu meseleyi yerinde olsam çoktan unutmuştum hatta yeni birini bulmuştum diyor bilmiyorum ben mi saplantılı takıntılı bi insanım..Siz kendınızı kötü hissetmeyin de ona ne halt olursa olsun
Aslında evet dışardan olayı çözümlemek bu kadar basit ama bunu sindirebilmek o kadar zor ki. Sanki bi pisliğin masasına meze olmuşum gibi bir his. Size kendinizi basit hissettiren bi his. Bunu aşmak için çırpınıyorum ama aşamıyorum..KOnu o kadar basit li aslında istediğini almış ve gitmiş.Boyle adam için hiç üzülmeyin önünüze bakın iyiki şimdiden göstermiş yüzünü
Guvendıgınız için bu denli yıkılmış olmalısınız ama güçlü durmanız gerekiyor kendınız için tekrar toparlanınİnanın bir gün toparlıyorum iyiyim desem ertesi gün kötüyüm. Annem az önce soruyor senin niye gözlerin şiş diye. Hiçbişeyden haberi yok. Kendi kendime içim içimi yiyor düşünmekten ağlarken buluyorum kendimi. Hazmedemiyorum çünkü hâlâ. İnsanların aman boşver bu kadar kafana takma yaşandı bitti önüne bak gibi yorumlar yaptıkları şeyi ben çok büyük bi gurur meselesi haline getirdim kendi içimde. Bende mi sorun var anlamıyorum. Dün arkadaşımla dertleşiyorum sence fazla büyütmedin mi bu meseleyi yerinde olsam çoktan unutmuştum hatta yeni birini bulmuştum diyor bilmiyorum ben mi saplantılı takıntılı bi insanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?