İçinden çıkamadığım durum

Çok geçmiş olsun. Bu anlattığında kendimi gördüm. Bende nişan öncesi terkedildim. Adamın bahanelerini gerçek sandım kendimi suçladım çok sonradan anladım bahane olduğunu.
Evet insan ilk etapta konduramıyor bir de suçluluk harekete geçiriyor.. Suçlandıkça çırpınıyoruz insan zaman geçince anlıyor görüyor gerçekleri malesef.

Aman 2 kuruşluk insan, o değer Verse ne olur vermese ne olur, siz kendinize değer verin, sevin. Allah zaten vurmuş onu, beceriksiz karaktersizin tekiymiş.

Zor bir durum yaşadığınız, atlatılması da zor, yani geçirdiğiniz hisler normal, ama bu günler geçip gidecek, 3 sene sonra hatırlayınca üzülmeyeceğiniz şeyler için bu gün de çok üzülmemeye çalışın ki çabuk toparlanasınız. Cinsellik de boş verin artık çoğunluk takmıyor zaten bu konuyu takan erkekle evlenmeseniz daha iyi.

Az önce bi arkadaşımızın yazdığı gibi resmen not edilip tekrar tekrar okunacak şeyler bunlar tekrar tekrar okudum ve kendimi analiz etmeye çalıştım yaşadıklarınızdan verdiğiniz örneklerden kendi davranışlarımı kendimce yorumlamaya çalıştım.

Sanırım benim bu olaydan öğrenmem gereken şey yalnızlıktan korkmamak. Aslında onun yerinde olabilecek başka insanlar da vardı belki kimisi doğru insandı ama ben gittim onu seçtim. Nasıl biri olduğunu zamanla anlamama rağmen orda saplandım kaldım. Önce ki ilişkimde karşı tarafın ilgisizliğinden şikayet ederdim hep. Evet 7/24 bana vakit ayırmıyordu ama beni gerçekten seviyordu. Ki ben sevgisizliğinden ötürü ilgisiz sanıyordum. Şuan onda olmayan şeyi bunda buldum ve bunu gerçek sevgi sandım. Hiç yalnız kalma şansı tanımadım kendime hayatta. Hiç kendimle bir ilişki kurmaya sıcak bakmadım. Kendi halimle kalmadım. Hep bi boşluk içindeydim hep insanlarla bunu doldurmaya çalıştım. Beni çok iyi tanıyan ablam gibi gördüğüm birisi bana bi keresinde demişti ki canım bak senin bu hayatta yalnızlıkla baş edebilmeyi öğrenmen gerek. Kendinle ilişki kurabilmen gerek. Kendi kendinle olmaktan sıkılmaman gerek.

Cinsellik yaşanmadan önce, yaşayacağım şeyi isteyip istemeyeceğimden emin olmamama rağmen resmen deli cesaretiyle atladım. Aslında düşününce saçma sapan bi minnet duygusu da varmış ona karşı. Bunca zaman yanımda oldu yeri geldi kahrımı çekti işe sinirlendim güce sinirlendim hıncımı çıkardım katlandı e bu kadarını da haketti gibi bi düşünce vardı bilinç altımda bence. Çünkü ben aslında katlanılması zor biri olduğumu düşünüyorum. Ki doğrusunu söylemek gerekirse kolay biri değilimdir çevrem hep söyler zorsun sen diye. O zoru başarmıştı sanki ve ödülü haketmişti.

Şuan hayatta böyle bi deneyim yaşadım ve hiç hissetmediğim kadar berbat hissediyorum ki. Aklımdan bu aralar geçen tek şey şu ki sırf yalnız hissetmemek için birini aldın hayatıma, ben onu seçtim hırpalanmaya susamışcasına, ki kaos içinde geçen bi hayatım oldu aslında bakarsanız. İçten içe beni üzebilecek bi tip olduğunu bilmeme rağmen devam ettim ve üzüldüm. Aman öyle biriyse de üzülmem ben neler atlattım bu mu beni üzecek diye Kandırdım kendimi çoğu zaman:) ama evet yine üzülen biz oluyoruz onlara birşey olmuyor. Bu kıza çok çektirdim kendi ellerimle. Artık biraz soluklanma vakti. Kendimi sevmeyi, kendime yetebilmeyi öğrenmem gerekiyor. Ben çoğu zaman kendi kendini dahi mutlu edemeyen bi insanım malesef ki. Hadi bu yanlış biriydi ama bu şekilde doğru insan geldiğinde ona da birşey katamayacağım. Ben insanlara birşey katabilecek bi noktaya gelmek istiyorum hayatta. Sanırım o noktadan sonra düzgün bişeyler yaşamaya başlayabileceğim. Çünkü şuan ve uzun zamandır üstüme yapışan duygu durumum “ben yetersizim, ben değersizim, birileri beni mutlu etsin, birileri bana bişeyler katsın, biri bana değerli hissettirsin ki değerli olduğuma inanayım” . Bu şekilde insanlara muhtaç hale gelip sonunda yalvarıp yakaran ben oluyorum gitmesinler diye.

İki güzel yalan söz olmadan da sevilmeye layık olduğumu, değerli olduğumu anlamam gerekiyor. Kendi değerimi insanların belirlememesi gerekiyor. Bu insanlara bu kadar kolay kaptırmamam gerekiyor kendimi artık. Ve kendi kendime duygusal olarak yetebilmeyi öğrenmem gerekiyor. Gerçekten bunları başarmak istiyorum artık.

Allah zaten vurmuş onu, beceriksiz karaktersizin tekiymiş.

Gerçekten gülüyorum falan ama aşırı kötüydü. Allahım kendimi resmen bi dağ ayısıyla beraber gibi hissettim. İnanın böyle birşey hiç beklemiyordum . Yani avucumun içini bile öpen bi insan o gün resmen bi şişme bebekmişim gibi davrandı. Hatta ona bile daha iyi muamele ederdi eminim. Bi insanın bi insana bu duygusuzluğu yaşatabilmesi için ancak ondan nefret ediyor olması lazım. Bir de şeyi hiç unutmuyorum. Buluştuk ertesi günü ben yalvar yakar ikna etmeye çalışırken ona sarılırken ayrılmayalım diye ağlarken yüzünde öyle bi ifade vardı ki. Resmen benden tiksiniyor gibiydi. Bir an önce kaçıp kurtulmak istiyor gibi. Bi insan ancak bu kadar ş….z olabilir. Benden tiksinebileceği bi durum yoktu inanın kişisel temizliğine hijyenine çok dikkat eden biriyim ki zaten sevişme dahi olmadı neyden tiksinsin. Bu pisliğin ki manevi bi tiksintiydi ama o bakışları gerçekten unutamıyorum. Hayatımda hiç o kadar küçük hissetmemiştim. İşini bitirmiş olmnın rahatlığı vardı onda. Halbuki daha bir gün önce köpek gibiydi kapımda karaktersiz.

nerden bakılsa mantıksız yani. İlişkiyi sürdürüp cinsellik yaşamaya devam edebilirdi. Bence performansı o kadar kötü olmuş ki kendinden tiksinmiş,sizi görünce de hatırladığı için uzaklaşmış. Öyle öküz gibi yapanları da hiç anlamıyorum, yani insan kendisi ister ön sevişmeyi, zevk vermeyi geçtim zevk almasını bile bilmiyorlar. Böyle aktör pislik herkesin karşısına çıkabilir, kendinize yüklenmeyin, iyi ki kurtulmuşsunuz. Sorun kesinlikle sizde değil hiçbir konuda bundan emin olun.

Merhaba kendinizi daha fazla üzmeyin, aksine daha fazla zarar görmeden kurtulduğunuz için şükür edin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Her insan hata yapar, önemli olan bir daha tekrar etmemek. Siz bundan sonrakı hayatınıza bakın, eminim gelecekte sizi gerçekten seven bir insan ile karşılaşacaksınız. Allah'tan ümit kesilmez. Kendinizi lütfen daha fazla yıpratmayın. Geçmişi geri getiremeyiz, ama gelecek için güzel şeyler yapa biliriz. Sevdiğiniz, mutlu olduğunuz şeyleri yapmaya çalışın, yaşadıklarınız çok zor, ancak hayatınıza yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi. Daha umutlu, daha mutlu olun. Allah'a güvenin, duanızda ısrarcı olun, kendiniz için her işinizde daha hayırlısını, daha güzelini isteyin. Hayat bu zorluklardan ibaret, önemli olan aydınlığı bulmak için gayret etmek. Hayırlı ve güzel günler dilerim, umarım bir an önce eskisinden daha mutlu, daha huzurlu olursunuz

Bence niyeti buydu zaten. İlişkiyi sürdürüp cinsellik yaşamak. Ama baktı ben ilk olaydan sonra uyandım devam edemedi. Çünkü ertesi gün ben ayrılmak istediğimi söyledim. Aramızda bi duygu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini hissedemedim dedim. Bence evet haklısınız kendince küçük düştü üstüne ben ayrılmaya kalkınca iyice nefret etti benden. Bilmiyorum gerçekten daha önce ki yakınlaşmalarımızda o kadar içten ve samimiydi ki cinselliğin böyle geçeceğini ummuyordum. Son zamanlar da biraz da fazla tartışıyorduk kendince kafasında bitirip oynamaya devam etmiş demek ki o noktada da artık sadece o işe kilitlenip gerisini umursamadı. Ama karşısındakinin bi insan olduğunu unuttu. Sevilmeye mi layık değildim desem çok sevdiğim aşık olduğum biri geçti hayatımdan bana dokunurken bile içi titrerdi ki hala beni sevdiğini biliyorum. Yine de günlerce sorguladım doğru düzgün öpmedi dokunmadı bile sadece o işe odaklandı bu kadar basit miydim diye. Karşımdaki öküz sevgisiz sadece dürtüleriyle yola çıkmış biriydi bunu idrak etmem lazım artık kendi değerimi sorgulamaktan vazgeçmem lazım.

İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Keşke daha önce yazsaydım ve siz güzel insanlarla daha önce karşılaşsaydım onca zaman üzüldüm yıprandım iyiki buraya geldim de sizlerle karşılaştım ne kadar teşekkür etsem az. Dualarınızın, güzel temennilerinizin bin misli sizi bulsun umarım, iyiki varsınız.

Adam karaktersiz mi sapık mı ahlaksız mı allah belasını mı verir ne yapar bilmiyorum
Sevişirken gösterdiği tutum berbat ötesi.
Ve evet bencil, incelikten uzak orası kesin.

Amaaa sağlıklı ilişkiler de böyle yürümez. Sağlıklı bir insan şu cümleleri duyunca zaten direkt hayatından çıkarır bu cümleleri kuran kişiyi. Aksi ısrardır, tacizdir.

Beni seviyorsa ayrılmak istesem de beni bırakmamalı, duygumuz yok desem de ısrar etmeli, peşimde koşup durmalı, aksi taktirde sevmiyordur diye düşünüyorsanız bu düşünceler çok çok sağlıksız.

Bu konularda özeleştiri yapmazsanız bundan sonraki ilişkilerinizde de benzer senaryoları görürsünüz.
Çünkü hiçbir sağlıklı insan şu lafları çekmez. Aşkından ölse çekmez yani.

Ya çok teşekkür ederim sizi mutlu etdiysem ne mutlu bana Sizde hep mutlu olun, sizde iyi ki varsınız Kadınlar her zaman değerlidir, önemli olan kıymet bilmek. Kimse o değeri vermese bile siz kendinize o değeri verin. Her zaman güçlü olun, siz daha güzel kalpli bir insana layıksınız Dediğim gibi kendinizi yıpratmayın, umutlu olun, güzel günler umutlu yarınları ister Bazen çok zor ola bilir, ama ne olursa olsun karanlığın sizi kendine çekmesine izin vermeyin. Bir insanın en zayıf olduğu an umudunu yitirdiği andır. Sabır ve şükürle Allah'tan yardım isteyin, her şey çok güzel olacak

Evet çok haklısınız. İlk mesajda o yüzden yazdım benim de hatalarım vardır elbet diye. Ben bitirme teklifini daha önce bir iki kez daha yapmıştım. Konu iş hayatımın çok yoğun olması ve ona vakit ayıramamamdı. Çok sinirlenmişti, hiç istememişti bitirmeyi ve bi şekilde tatlıya bağlanmıştı. Ama sanırım cinselliğin üzerine hele de böyle kötü geçmiş bi cinselliğin üzerine bu teklif bardağı doldurdu taşırdı. Son damla oldu resmen. O gün benim ağlamamdan sızlamamdan kendimi banyoya kapatmamdan sonra modu çok düşmüştü zaten. Üzerine ayrılık teklifi gururuna dokundu muhtemelen ki kabul etti. Çok haklısınız bende yaptığımı savunmuyorum ama o olay üzerine o kadar değersiz hissettikten sonra ancak beni bırakmama çabası beni toparlayabilirdi sanırım, onu da yapmadı. Yine de sağlıksız bi düşünce yapısı biliyorum size hak veriyorum. Bunu önce ki ilişkilerimde de sıkça yapardım olgun bi davranış değil bana yapılsa dediğiniz gibi orda bi dakika durmam.

Yani bazen istemeden yaptığımız bazı şeyler çok çok hayrımıza oluyor. Bu yönden bakın.
Bu ilişkinin bitmesi çok hayırlı olmuş bu cepte zaten.
Ben genel olarak ilişkide bu hataları yapmamanızı tavsiye etmek istiyorum.
Yarın bigün karşınıza düzgün efendi bi adam çıkar, bu tarz sözlerden kaçının. Böyle test etmeyin sevgisini.

Ben de çok sorunlu, çok kaprisli, çok çok zor bi kadındım eski ilişkilerimde. Bok ettim hepsini.
He, karşıma da ak süt adamlar çıkmamış o ayrı ama ben de toksikmişim, çekmişim işte kendim gibileri.
Biz bizden sorumluyuz boşverelim.
Her ilişki bizi büyütüyor , hiçbiri boşuna yaşanmıyor.
Dışarda da düzgün, sağlıklı adamlar var.
Biz kendi içimizdeki taşları böyle böyle ayıklıyoruz ve inanın, kendimiz iyileştikçe hayatımıza giren insan kalitesi de değişiyor. Hem arkadaş hem sevgili.

İnanın bazen düşününce içimde hep bi kurt vardı da bilinçsizce bi şekilde sürekli sorun yaratıp uzaklaştırmak istedim sanki onu. Yani bi şekilde benim için yanlış insan olduğunu biliyordum, hissediyordum fakat bırakamıyordum da ama onun benden soğuması beni bırakması için elimden geleni yapıyordum. Doğrusu son zamanlarda çok sık tartışıyorduk çoğunda da hatasızdı. Canından bezdirmiştim artık. Kalmaya devam ettikçe dozu arttırdım olayları bu noktaya getirdim resmen. İyi mi yapmışım evet karşımdaki zaten adam değilmiş ama dediğiniz gibi yarın bir gün doğru insan geldiğinde ellerimle kaybetmek istemem. Bende dediğiniz gibi hep b*k ettim eski ilşkilerimi. İyisi de oldu karaktersizi de yine de günün sonunda ben kalitemi korusaydım keşke pişman olacağım şeyler yapmasaydım hissiyatıyla baş başa kalıyorsunuz. Hep kaybedilmemeye değer bi kadın olmaya kafayı taktım hayatım boyunca. Ama hep böyle bi tutum sergileyerekte kurtulduklarına şükrettirdim adamları resmen.

Her ilişkide kendimizi daha iyi tanıyoruz aslında. Bi de insan adını koyamadığı şeyler hissediyor. Bi huzursuzluk varsa orda bi sıkıntı vardır işte. Biz bazen içimizdeki sesi dinlemek yerine duygularımıza kapılıyoruz.
Şu saatten sonra hayatımıza giren herkesi bi figür olarak düşünüp kendimizle ilgilenmemiz en doğrusu.
Onlar niye öyle yaptı niye öyle oldu niye böyle oldu hiçbir önemi yok.
Allah bilir ne travmaları var, ne yaraları var, bilemeyiz ki.
Ama kendimizi daha iyi tanımak için fırsat bunların hepsi.

Hep kaybedilmemeye değer bi kadın olmaya kafayı taktım hayatım boyunca.

Bazen yıllarca beraber olduğun adam seni 5 dk da harcar.
Bazen göklere çıkarır sonra pat diye bırakırlar.
Bazen ihanete uğrarsın.
Bazen hiçbir çaban karşılık görmez...
Bunların hiçbirinin senle alakası yok, yok ,yok.
Herkes kendi duygusundan ve davranışlarından sorumlu
Biz kendimiz olduğumuz bu halimizle çok çok kıymetliyiz. Bi taneyiz. Eşimiz yok.
Bize nasıl davrandıkları neler yaptıkları onların sorunu.

Şöyleki. Daha önce cinsel deneyiminiz oldumu bilmiyorum ama ilk kez kendisiyle olacağınızı düşünmüş olabilir. Bu sebepten sizinle görüşmeyi kesmişte olabilir.
Neticede şerefsizin tekiymiş malesef kullanılmış gibi olmuşsunuz. Engellemekle de en doğrusunu yapmışsınız.

Kesinlikle haklısınız. Ben biten her ilişkide dönüp kendimi sorguladım, kendimde hatalar aradım elbet arayacağız hatasız değiliz ama yaşadığım herşeyin benden birşeyler alıp götürmesine izin verdim. Sonunda da hep benden bişeyler eksildi. Oysa dediğiniz gibi kimbilir insanların ne travmaları, yaşanmışlıkları var. Hepimizin olduğu gibi. Madem bu yaşa geldim artık ve bişeylerden ders çıkarma vakti, kendi kendimle iyi anlaşabilmeyi, kendi kendimle mutlu olabilmeyi, kendime yetebilmeyi öğrenmeliyim artık. Hep bi boşluk duygusuyla ordan oraya atladım, hep sevilmeyi bekledim, kendimi sevmeye hiç zaman ayırmamışım. Bu yüzden de insanlara bişey katamadığıma, onlar olmazsa yapamayacağıma, eksik kalacağıma inandırmışım kendimi. Bunu aşabilmeyi istiyorum artık.

Evet daha önce cinsel deneyimim olduğunu biliyordu söylemiştim. Başıma kalır korkusu yoktu ama yine de bi sebepten topukladı. Belki de bu olayı bu kadar ciddiye alacağımı düşünmedi, daha rahat davranacağımı düşündü bilemiyorum.

Ne güzel anlatmışsınız. İnsanlar böyle. Asıl kendime şaşırmam lazım insanlar beni yarı yolda bıraktı diye yaralanıyorum, kızıyorum, güceniyorum. Yeri geliyor en yakınlarımız yapıyor bunu. Şaşırmamam lazım ama her seferinde ısrarla şaşkınlığa uğrayıp bi çukurda debeleniyorum.

En büyük tecrübeler en acı olaylardan ediniliyor maalesef.Olaya böyle bakın.Pisligin tekiymiş ve kendini bu kadar saklayabilmiş.Size gercekten değer verse kıyamaz el üstünde tutardı.Ön şevişme bile yaşamadan direk icraate geçen bi salaktan kurtulmuşsunuz üzülmeyin.Bir dahakine daha seçici ve dikkatli olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…