- 20 Kasım 2018
- 11.996
- 43.177
- 598
- 35
Kimse hikayenin kötü karakteri olmak istemez. Suçu size atacak, sorumluluğu size atacak, kararı siz vermişsiniz gibi gösterecek ki kendisi temize çıksın. Eskiden ben de laf anlatmaya çalışıyordum, şimdi he canım he gülüm deyip geçiyorum. Aman varsın siz suçlu olun, siz bitirin, çok da fifi. Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz, önemli olan kendinize karşı olan sorumluluğunuz.Çok doğru söylüyorsunuz. Aslında şimdi düşününce sen bu adama aşık mıydın diyorum? Kesinlikle hayır. Benim çok aşık olduğum bi adam geçti ondan önce hayatımdan ve hiç onunla yaşadığım gibi bişey değildi bu yaşanan. E bu karaktersiz zaten bana aşık değilmiş. Bu bi yerde patlak verecekti bugün olmasa yarın bitecekti. Ona duyduğum his aslında en çok bağlılıkmış çok alışmıştım bir de hani normalde cinsellikten yana kırmızı ışık yaktığınızda, amaçta buysa koşarak uzaklaşıyorlar ama bu öyle değildi, öyle olunca da bu farklı heralde diye düşündüm.
Dediğiniz gibi öküzün önde gideniymiş. Kalbimi bu kadar kırmadan bitirebilirdi. Gerçi o bitmesi konusunda da beni suçluyor sen her zaman ki gibi tartışma çıkardın, sen bitirmek istedin, benim farklı olarak yaptığım tek şey bu sefer bunu kabul etmek oldu diyor. Olayın cinselliğin artık yaşanmış olmasıyla alakası yok demişti. Yersek tabi:)
Farklı açıdan bakın olaya. Adam kendini belli etmiş ve siz artık bunu gördünüz şükredin önünuze bakın.Ya gerçek yüzünü gormeseydinizAslında evet dışardan olayı çözümlemek bu kadar basit ama bunu sindirebilmek o kadar zor ki. Sanki bi pisliğin masasına meze olmuşum gibi bir his. Size kendinizi basit hissettiren bi his. Bunu aşmak için çırpınıyorum ama aşamıyorum..
Gerçek yüzünü görmeseydim görünen o ki sadece kullanıldığım bir ilişki olacaktı. Sevilmediğim yerde kullanılıp kullanılıp atılacaktım bir süre sonra . Aslında pisliğin daha çok planı vardı benimle. Yazın tatile gidelim falan diyordu. Ben he diyip geçiştirmiştim. Beraber yaşama fikrinden, evlilikten vs bahsediyordu. Muhtemelen bu vaatlerle cinselliği dibine kadar yaşayacaktı benimle ama ben bi yerde farkında bile olmadan ters köşe yaptım ona. Ve farkında olmadan kendi kendimi en az zararla kurtardım. Ama sadece bir kere yaşanan şey bile içime dert oldu. Madem bi kullanımlıktım keşke hiç yaşanmasaydı diye.. Ben bu insanları gerçekten anlamıyorum. Bi gecede heveslerini alacakları insana nasıl aylarca dil döküp peşinde koşabiliyorlar? Ruh hastası bunlar. Kendimi onun yerine koyuyorum aylarca peşinde süründüğüm insan benim için değerlidir e değerliyse de bi gecede bitemez bilmiyorum anlaması zor.Farklı açıdan bakın olaya. Adam kendini belli etmiş ve siz artık bunu gördünüz şükredin önünuze bakın.Ya gerçek yüzünü gormeseydiniz
Üzgünüm ama zaten değerli görse zorla o işin devamını getirmez incinmenden korkardı. Aynı evde yaşamak tatiller vs planları hiç iyi niyetli gelmedi. Erkek milleti elde edene kadar dilde döker her şeyde yapar sorgulama yani.bundan sonra çok güzel insanlar çıkar inşallah karşına. Tecrübe de ve yoluna bakGerçek yüzünü görmeseydim görünen o ki sadece kullanıldığım bir ilişki olacaktı. Sevilmediğim yerde kullanılıp kullanılıp atılacaktım bir süre sonra . Aslında pisliğin daha çok planı vardı benimle. Yazın tatile gidelim falan diyordu. Ben he diyip geçiştirmiştim. Beraber yaşama fikrinden, evlilikten vs bahsediyordu. Muhtemelen bu vaatlerle cinselliği dibine kadar yaşayacaktı benimle ama ben bi yerde farkında bile olmadan ters köşe yaptım ona. Ve farkında olmadan kendi kendimi en az zararla kurtardım. Ama sadece bir kere yaşanan şey bile içime dert oldu. Madem bi kullanımlıktım keşke hiç yaşanmasaydı diye.. Ben bu insanları gerçekten anlamıyorum. Bi gecede heveslerini alacakları insana nasıl aylarca dil döküp peşinde koşabiliyorlar? Ruh hastası bunlar. Kendimi onun yerine koyuyorum aylarca peşinde süründüğüm insan benim için değerlidir e değerliyse de bi gecede bitemez bilmiyorum anlaması zor.
Haklısınız herşey tecrübe. Yaşım 30 olmasına rağmen hiç böyle bi tecrübe yaşamamıştım hayatta. Hiç öyle beni kandırmaya çalışan biriyle karşılaşmadım. Hayatıma girenler çıkanlar oldu ama ya oldu ya olmadı kimseden böyle büyük bi zarar görmemiştim. Bahsettiğim gibi zaten cinsellik konusunda tutucu biriyimdir o yüzden böyle bi olay alabileceğim en büyük zarar oldu malesef. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum belki daha beteriyle karşılaşacaktın, belki bu gelecekte yaşanacak olan daha kötü bişey için bi derstir diye. İnanın sevdim, sevildim diyebilsem gram pişmanlık duymayacağım. Bu kullanılmışlık hissi sevgisiz ruhsuz bişey yaşadığım için zaten. O kadar kötüydü ki hatırlamak bile istemiyorum. Dediğiniz gibi varsın suçu bize atsınlar. Kendimi toparlayıp bir gün eğer geri gelirse “sen kimsin be öküz, sevişmekten acizsin, kadın ruhundan anlamaktan acizsin, adamlıktan bi habersin” gibi bi tavırla karşılamak istiyorum onu. Yalvar yakar hallerim onun totosunu tavan yaptırmıştı çünkü. Bir an önce toparlamalı ve böyle bi odun için değmeyeceğine ikna etmeliyim kendimi artık. Onu gözümde büyüten benmişim çünkü. Hepimizin gördüğü gibi malzeme buymuş aslında, ben birşey zannetmişim. Hayatımın aşkını bulduğuma falan inanmıştım, insanlar gerçekten çok tehlikeli:) herhalde biraz başka şeyler de korkutuyor beni. Yaşadığımız yer küçük bi şehir adımı çıkarmasından falan endişeleniyorum heralde biraz da. Bir de size itiraf edeceğim madem bu kadar güvenilmez biriydi ya gizli kamera falan vardıysa evde. Bu düşünce de ara ara aklıma gelip beni çok rahatsız ediyor. Umarım evham yapıyorumdur. Herşeyin en kötüsünü düşünmekte bir numarayımdır .Kimse hikayenin kötü karakteri olmak istemez. Suçu size atacak, sorumluluğu size atacak, kararı siz vermişsiniz gibi gösterecek ki kendisi temize çıksın. Eskiden ben de laf anlatmaya çalışıyordum, şimdi he canım he gülüm deyip geçiyorum. Aman varsın siz suçlu olun, siz bitirin, çok da fifi. Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz, önemli olan kendinize karşı olan sorumluluğunuz.
Geçenlerde taa kaç ay önce bir iki kez görüştüğümüz, aylardır konuşmadığımız, bir-iki görüşme planı girişimimi de boşa çıkaran adamı sessiz sedasız sildim. Bir süre sonra fark etmiş, neden sildin beni dedi. Dedim görüşmüyoruz, konuşmuyoruz, herhangi bir çaban yok; iletişimim olmayan biri niye listemde olsun? Verdiği cevap ne, biliyor musunuz? "Buluşamadığın insanları çıkarıyorsan gariplik sendedir." He dedim evet, hayatımda olduğunu düşünmediğim insanları çıkarmakta sorun görmüyorum, bu gariplikse sıkıntı yok garip olurum.
Demem o ki hayatta bir noktadan sonra kendinizi açıklama gereği hissetmiyorsunuz. He ok deyip geçiyorsunuz. Bu olaydan da bunu çıkarın bence. Tecrübedir işte.
Bir kere beraber oldukları kadına artık elde ettim gözüyle bakmaları çok alçakça değil mi? Bu erkek kafasından gerçekten nefret ediyorum . Bence çok salakça. Ama bunlarda mantık aramak başlı başına hata zaten.Üzgünüm ama zaten değerli görse zorla o işin devamını getirmez incinmenden korkardı. Aynı evde yaşamak tatiller vs planları hiç iyi niyetli gelmedi. Erkek milleti elde edene kadar dilde döker her şeyde yapar sorgulama yani.bundan sonra çok güzel insanlar çıkar inşallah karşına. Tecrübe de ve yoluna bak
Benim uzun süredir aktif bir cinsel hayatım var. Bu tip şeyler olabiliyor maalesef. Kimi zaman karşıdaki devam etmek istemiyor, kimi zaman siz devam etmek istemiyorsunuz. Buraya kadar normal. Öyle kullanılmışlık hissiniz falan hiç olmasın. Kötü bir tecrübeydi, yaşanması gerekiyormuş deyin geçin. Keşke siz de zevk alsaymışsınız da "e siz de adamı kullanmışsınız" diyebilseydim.Haklısınız herşey tecrübe. Yaşım 30 olmasına rağmen hiç böyle bi tecrübe yaşamamıştım hayatta. Hiç öyle beni kandırmaya çalışan biriyle karşılaşmadım. Hayatıma girenler çıkanlar oldu ama ya oldu ya olmadı kimseden böyle büyük bi zarar görmemiştim. Bahsettiğim gibi zaten cinsellik konusunda tutucu biriyimdir o yüzden böyle bi olay alabileceğim en büyük zarar oldu malesef. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum belki daha beteriyle karşılaşacaktın, belki bu gelecekte yaşanacak olan daha kötü bişey için bi derstir diye. İnanın sevdim, sevildim diyebilsem gram pişmanlık duymayacağım. Bu kullanılmışlık hissi sevgisiz ruhsuz bişey yaşadığım için zaten. O kadar kötüydü ki hatırlamak bile istemiyorum. Dediğiniz gibi varsın suçu bize atsınlar. Kendimi toparlayıp bir gün eğer geri gelirse “sen kimsin be öküz, sevişmekten acizsin, kadın ruhundan anlamaktan acizsin, adamlıktan bi habersin” gibi bi tavırla karşılamak istiyorum onu. Yalvar yakar hallerim onun totosunu tavan yaptırmıştı çünkü. Bir an önce toparlamalı ve böyle bi odun için değmeyeceğine ikna etmeliyim kendimi artık. Onu gözümde büyüten benmişim çünkü. Hepimizin gördüğü gibi malzeme buymuş aslında, ben birşey zannetmişim. Hayatımın aşkını bulduğuma falan inanmıştım, insanlar gerçekten çok tehlikeli:) herhalde biraz başka şeyler de korkutuyor beni. Yaşadığımız yer küçük bi şehir adımı çıkarmasından falan endişeleniyorum heralde biraz da. Bir de size itiraf edeceğim madem bu kadar güvenilmez biriydi ya gizli kamera falan vardıysa evde. Bu düşünce de ara ara aklıma gelip beni çok rahatsız ediyor. Umarım evham yapıyorumdur. Herşeyin en kötüsünü düşünmekte bir numarayımdır .
O kadar tatlısınız ki nasıl da modumu yükselttiniz bir anda:) uzun bi zamandır hiç bu kadar hafif hissetmemiştim:) yazdıklarınızı okuduktan sonra kuş gibi hafifledim. İyiki buraya yazdım da sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım geç bile kalmışım. o kadar depresyona girip üzüleceğime burda alsaydım soluğu keşke o zaman şuan baya yol kat etmiş olurdum:)Benim uzun süredir aktif bir cinsel hayatım var. Bu tip şeyler olabiliyor maalesef. Kimi zaman karşıdaki devam etmek istemiyor, kimi zaman siz devam etmek istemiyorsunuz. Buraya kadar normal. Öyle kullanılmışlık hissiniz falan hiç olmasın. Kötü bir tecrübeydi, yaşanması gerekiyormuş deyin geçin. Keşke siz de zevk alsaymışsınız da "e siz de adamı kullanmışsınız" diyebilseydim.
Ben artık yaşanılan her şeyde bir şey öğrenip, kendimizi bir adım daha geliştiriyoruz diye düşünüyorum. Siz de hayatın bu yüzüyle, neyse ki ucuz kurtularak, tanışmış oldunuz. Yalvar yakar halin bir işe yaramadığını gördünüz. Eminim bir daha kendinizi bu konuma düşürmezsiniz.
Ben de küçük yerde yaşıyorum ama öyle tutucu şehirlerin birinde değilseniz adınız falan çıkmaz. Artık seçenek o kadar bol ki kimse kimsenin adını çıkarmaya çalışmıyor özel bir garezi yoksa.
Kamera da yoktur içiniz rahat olsun. Ben de uzun süre otellerdeki kameralara taktım kafayı. Sonra amaaan dedim, en kötü namın yürür yani napayımHerkesi, her şeyi kontrol edemem. Milletin nikahlı kocası gizli fotoğraflarını atıyor twittera, hiç kimse yeteri kadar güvenilir değil ona bakarsanız.
Cinsellik aslında kendimi bildim bileli bende bi tabu. Sanırım ailelerimiz tarafından bu tabularla büyütüldüğümüzden. Babam bu konuda daha yorumsuz bi insandı ki ben babasız büyümüş bi insanım çok küçük yaşlardan beri o yüzden anne hakimdi evde ve annem çok tutucudur bu konuda. Yanlış anlamayın kimsenin çocuğuna karışmaz, kimsenin yaşadığı hayata yorum yapmaz, kimseyi yargılamazdı ama konu çocuklarına gelince aman kendinizi sakının, aman değersiz olmayın, kendinize dokundurmayın gibi tabularla büyüttü bizi. Belki tek başına çocuk büyüten bi anne korumacılığıydı bu. Ben bu yüzden hep bu konuda çekimser kaldım hatta hayatım boyunca aşırı cinsel istek duyan biri de olmadım açıkçası. Çok aşık olduğum, çok sevip sevildiğim, uzun yıllar süren bir ilişkim oldu ve karşı tarafla en büyük sorunlarımızdan biri de buydu mesela, hep benim isteksizliğimden yakınırdı. Tabiki seviyordum, tabiki arzuluyordum ama konu cinsellik yaşamaya gelince hep bi çekimserlik, erteleme isteği.. Şu yaşadığım son olaydan sonra ciddi anlamda benim cinsel isteğim yok oldu. Son zamanlarda bir de bunu sorgulamaya başladım:) yaşlı teyze gibi hissediyorum kendimi daha 30 yaşındayım ama hayatımın en geri planında olan şey gibi insanın hiç mi bi içi kıpırdamaz, ne bileyim hayal kurmaz, yeniden güzel duygular yaşamayı istemez. İstiyorum ama içim ölü gibi inanın. Ama haklısınız sevginin olduğu yerde cinselliğin yaşanıp yaşanmaması bişeyi değiştirmiyor eski ilişkimden biliyorum bunu. Karşıma böyle biri çıktı diye herkes böyle değil seven yine seviyor.fikrinizi değiştirmeye çalışmıyorum ama ben hayattan kendi öğrendiğimi söyleyeyim size.
mesele karşınızdaki insanın size gelirken taşıdığı niyet. adamın niyeti sizi sevmekse, tanımaksa, değer vermekse, hayatınızda olmaksa, isterseniz daha yeni tanışmışken cinsellik yaşayın, size tavırlarında hiçbir şey değişmiyor. yine el üstünde tutuluyor ve sevilebiliyorsunuz. ayrıca o ilişki içinde cinsellik için kimse kimseyi asla zorlamıyor da, sizin de istediğiniz zamanda karşılıklı yaşanıyor. çünkü birbirini bedenen de keşfetmek için oluyor o iş, ihtiyacını görmek için değil. zaten zaman geçtikçe de o insanı sevdiğin için istiyorsun, seni çok iyi tanıdığı ve yanında güvende hissettiğin için. onun için cinsellik yaşamadan önce şu kadar beklemek doğrudur diyemeyiz, böyle bir formül asla yok. mesele sizin o insanla olan bağınız, inşa ettiğiniz ilişki, bunu yaparken dürüst olmanız ki ancak o zaman karşınızdakinin dürüst olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. insanların bize davranışlarını bize kendimizi gösteren aynalar gibi düşünün. onun taktığı maske sizin içinizdeki hangi maskeye karşılık vermiş?
karşımızdaki insanı hangi kriterlere göre değerlendirip de onu tanıdığımıza ikna oluyoruz? biz kendimizi hangi kriterlerle tanıtıyoruz ve ne kadar dürüstüz asıl benliğimizi göstermekte? bunlara bakmak lazım. ilişki yürüsün diye yalnızca "doğru" gözüken şeyleri mi yapıyoruz, karşımızdakinin beğenebileceğini düşündüğümüz kişi mi oluyoruz, yoksa o an asıl benliğimizi özgürce gösterip yaşayabiliyor muyuz? bir kere insan karakterinin olumlu-olumsuz yönleriyle, istekleriyle, hayalleriyle, gerçeğiyle ilgili önce kendine dürüst olmazsa başkalarını da olduğu gibi göremiyor çünkü dediğim gibi dışarısı bize aynadır. biz maskeler takıyorsak başkalarında da yalnızca görmek istediklerimizi görürüz. ya da bizim gibi maskeli insanlar gelirler ve işler karmaşıklaşır.
şimdi bu tarz olaylarda bazı sorgulamalar yapılması lazım. bizim içimizde bir duygusal boşluk mu var ki o adamla aramızda gerçek bir bağ hissetmemiş olmamıza rağmen veya onun amacının ne olduğunu hissetmemize rağmen bunları görmezden gelip onu hayatımıza kabul ediyoruz? amacını gerçekleştirmesini de içten içe bilerek izliyoruz öylece ve üzülüyoruz sonrasında? e ama baştan hissetmiştik yine de bunun yaşanmasına izin verdik. acaba biz de cinsellik yaşamak istiyoruz ama bunu istemeyi yanlış olarak kodladığımızdan dolayı aslında bizim de sevmiyor olduğumuz bir adamdan ciddi ilişki beklentisine mi bekliyoruz? gibi gibi sorgulamalar, bunlar çeşitlendirilebilir yalnızca insan psişesi üzerine uzun uzun düşünmüş ve analiz etmiş olmayı gerektiriyor. ben sizde bunlar bunlar var demiyorum yanlış anlamayın veya çok partnerli bir insan değilim. sadece insanın başına kötü bir şey geldiğinde, kendi psikolojisi ve aldığı kararlar üzerine iç sorgulamaya gitmesi gerekiyor. ben de "kullanıldım" geçmişte ama geçip gidiyor, siz o psikolojiden çıkarsanız unutuluyor gerçekten. zaten durumun aslında kullanılmak olmadığını anlatmaya çalıştım buraya kadar.
yaşadığınız deneyim için üzgünüm, geçmiş olsun. keşke yalvarmasaydınız hiç ama neden öyle oldu? bunun üzerine de düşünün mesela. neden ilk etapta zaten siz onu test etmeye çalışmış olmanıza rağmen daha sonra uç duygulara girip onun peşinden koştunuz? bunun sebebi duygusal boşluktan ötürü aslında o insanın hayallerimizdeki tabloya asla uymadığını bilmemize, ona karşı samimi hislerimiz hiç olmamasına, bir şeyler hep eksik kalmasına rağmen, onu zorla hayallerimizdeki tabloya oturtmamız ve beklentiye girmemiz olabilir mi? o kişi doğal olarak beklentiyi karşılamayınca da onun peşinden koşuyor olabilir miyiz istemsizce? dürtüsel olarak? e ama zaten onu gerçekten de sevmemiştik, uyumsuzdu bize, hayalimizdeki tabloda bir insanlık boşluk vardı ve oraya zorla onu uydurmaya çalışıyorduk? yani bu kendi kendine yalan söylemek. gibi gibi sorgulamalar işte... siz de onu sevmediğinizi söylemişsiniz ki onu engelleyebilmişsiniz her yerden zaten ilk duygusal tepkilerinizden sonra. o zaman neden şimdi kullanıldım diye düşünüp üzülüyorsunuz? belki üzülünecek tek şey giden zamandır ama bu insan 8 aydan sonra tam şuan aslında kendi kendinizi kandırmamanız gerektiğini göstermiş olabilir mi size? bazen görünmez bir el ipleri eline alıp bize böyle tokatlar vuruyor, kendi kendimize kalınca göremeyebiliyoruz çünkü. bunun sebebi de kendimizle yüzleşmiyor olmak, hiç kendimiz hakkında düşünmüyor olmak. sadece duygu bedenimize bağımlı halde yaşamak, gölgelerimiz (maskelerimiz) tarafından yönetilmek yani.
şuan siz kendinize dair de bir ders aldınız o yüzden kendinize acımaya, giden zamana ya da pişmanlığa gerçekten hiç lüzum yok. olaylara böyle bakarsanız çok güçlü hissedeceksiniz.
uzattım baya üzgünüm daha kısası olmazdı, sevgilerr
bu mesele bence biraz hissettirene de bağlı :) yani karşınıza gerçek bir bağ kuracağınız biri çıkmasıyla da ilgili ama o bağı kurabilmek için önce kendimizle ilgilenmeliyiz. yoksa o insanlar yanımızdan geçip giderler ve biz onların farkına bile varamayız.hayatımın en geri planında olan şey gibi insanın hiç mi bi içi kıpırdamaz, ne bileyim hayal kurmaz, yeniden güzel duygular yaşamayı istemez. İstiyorum ama içim ölü gibi inanın
işte sizi buradan kancalamış aslında beyefendi aklınca. kadınların çoğunun yumuşak karnı ilgi bence. ben de babasız büyüdüm bu konuda bizim gibi kadınların çok daha fazla açlığı olduğunu da düşünüyorum açıkçası. hayatınızdaki insan elbette ilgi göstersin yani öyle şey mi olurBidaha bana ilgi göstermeyecek.
Forumda bazı mesajları kaydetme olmalı bence, not defteri gibiuzattım baya üzgünüm daha kısası olmazdı, sevgilerr
Yaa çok tatlısınızO kadar tatlısınız ki nasıl da modumu yükselttiniz bir anda:) uzun bi zamandır hiç bu kadar hafif hissetmemiştim:) yazdıklarınızı okuduktan sonra kuş gibi hafifledim. İyiki buraya yazdım da sizin gibi güzel insanlarla karşılaştım geç bile kalmışım. o kadar depresyona girip üzüleceğime burda alsaydım soluğu keşke o zaman şuan baya yol kat etmiş olurdum:)
Bundan sonra artık kararlıyım aşmaya çalışacağım:) aşmak için elimden geleni yapacağım, fazla bile üzüldüm yıprandım. En kötü namımız yürür yorumunuza kahkahayı patlattımhayattaki mottom bu bundan sonra o kadar iyi geldiniz ki o kadar içimi ferahlattınız ki hissettirdiğiniz güzel duygular fazlasıyla sizde karşılık bulsun dilerim, sevgilerimi gönderiyorum size
Forumda bazı mesajları kaydetme olmalı bence, not defteri gibi
Çok geçmiş olsun. Bu anlattığında kendimi gördüm. Bende nişan öncesi terkedildim. Adamın bahanelerini gerçek sandım kendimi suçladım çok sonradan anladım bahane olduğunu.İnanır mısınız günlerce kabullenemedim böyle bi pislik olduğunu. Arkadaşlarım hep kalbimi kırmadan uygun bir dille gözümü açmaya çalıştı bak bu böyle biriymiş amacı buymuş diye. Günlerce kendimi suçladım hayır ben onu kaybettim, ben bıktırdım, ben soğuttum diye. Buraya konu dahi açamadım beni suçlarlarsa çok kötü hissederim diye. Şuan yeni yeni anlıyorum gerçekleri hazmetmeye çalışıyorum. Hep düşündüm sevilmeye layık değil miydim niye beni sevmedi niye kullandı attı diye ki hissettiğim tamamiyle bu kullanılmışlık duygusu çünkü. Ama konu ben değilim biliyorum, ben değil bi başkası da olsa pislik pisliğini yapacaktı. O yüzden kurtulmalıyım bu değersizlik hissinden bir an önce ama o kadar zor ki. Bazen çok sinirleniyorum öfkeleniyorum açıp telefonu ağzıma geleni saymak istiyorum. Ama muhattap alınacak adam yok karşımda.
Hayır sizin üzülmeniz çok normal. Asıl üzülmeseydiniz anormal olurduİnanın bir gün toparlıyorum iyiyim desem ertesi gün kötüyüm. Annem az önce soruyor senin niye gözlerin şiş diye. Hiçbişeyden haberi yok. Kendi kendime içim içimi yiyor düşünmekten ağlarken buluyorum kendimi. Hazmedemiyorum çünkü hâlâ. İnsanların aman boşver bu kadar kafana takma yaşandı bitti önüne bak gibi yorumlar yaptıkları şeyi ben çok büyük bi gurur meselesi haline getirdim kendi içimde. Bende mi sorun var anlamıyorum. Dün arkadaşımla dertleşiyorum sence fazla büyütmedin mi bu meseleyi yerinde olsam çoktan unutmuştum hatta yeni birini bulmuştum diyor bilmiyorum ben mi saplantılı takıntılı bi insanım..
Kardeşim gibi gördüğüm bi erkek arkadaşım var. Ona da anlattım durumu. Çok sinirlendi ve sizin yaptığınız yorumu yaptı aynen. Bi erkek olarak söylüyorum dedi pislik yaşadıklarının daha iyisini yaşamak için ulaşacak sana ama sen buna izin vermeyeceksin dedi. 1 aydır ortada yok. Arkadaşım yine yazacak o sana birşeyi bahane edip dedi sende madem içinde kaldı say söv bidaha da arkana bakma dedi. Zaten böyle bi yapım yok. Bitmiş bitmiştir benim için asla dönmem. Başta da bu yüzden uğraştım zaten. Bir kere biterse bidaha güvenipte geri dönmeyeceğimi biliyordum. Nitekim de öyle oldu. Ama adi varlık avucunun içinde sandı beni ne zaman isterse dönebileceğini düşündü. Ayrıldığımız günün ertesi ne kadar kız takip etti haddi hesabı yok bunları görünce iyice mahvolmuştum zaten. Şuan bu anlamda da paydos etti herhangi bi hareketlilik, takip, ses seda yok 1 aydır. Hangi cehennemde ne yapıyor bilmiyorum:) pişman olsun istiyorum ama pişmanlık gerektirecek bi duygu hiç bi zaman olmamış ki bu da uzak bir ihtimal. İnsan işte insan olarak dahi olsa bi anlamı olmuş olsun istiyor biraz olsun kaybedilmemeye değer olduğunu hissetmek istiyor ama nafile.Pislik herifin teki, iyi ki böyle olmuş da bununla evlenmemişsiniz. Hem karakteri yokmuş hem de sevişmeyi bile bilmiyormuş. Ömrünüz boyunca zevk alamadığınız cinsellik yaşatırdı size. Sevilmeme konusuna gelince maalesef bu durumda olan ne ilk ne de son kadınsınız, maalesef böyle çok pislik var piyasada. O yüzden takmamaya çalışın, yazarsa da cevap bile vermeyin, yeniden yapamadığı cinsellik için yazıyordur. İyi ki böyle olmuş da tüm hayatınızı mahv etmemiş diye düşünün.
Hem üzülüyorum hem de çok kötü şeyler geçiriyorum içimden. Yine de kendimi tutmaya çalışıyorum ama yaptığı yanına kalmaz umarım. Daha geçen sene bu zamanlar yaz geliyor diye yerimde durmazdım gezerdim, tozardım, spora giderdim inanın hiçbirine enerjim yok. Geçen sene ki ben değilim. Açıp bi sayfa kitap okuyayım kendime yararlı bişey yapayım diyorum onu dahi yapamıyorum.Hayır sizin üzülmeniz çok normal. Asıl üzülmeseydiniz anormal olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?