Yani istedigin kadar iste canim. Her seyin bir vakti zamani var. Normal degil pek durumun. Olacagi varsa da olmaz bu panikle benden soylemesi. Tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Bence bir destek al.Kizlar iyi hoşta ne kadar çok anne olmak istediğimi bir bilseniz.
Bende herkes gibi aynı şeyi söylicem. Daha çok gençsin acele etme evliliğinin tadını çıkar. Eşinle gez toz. Çocuktan sonra evlilik ve hayat çok değişiyor zorlaşıyor. Bol bol uyu kendine ve eşine vakit ayır. En önemlisi stres yapma rahat ol. Vaktinden önce açmaz hiç bir çiçek.Merhaba kizlar
Eşimle severek birçok zorluğun ardından evlendik. 21 yaşında bir buçuk yillik evliyim,baştan beri bebek istiyoruz eşimle, erkenden anne bana olmak istiyoruz... gelelim problemlere geçen yaz artık bir türlü korunmadigimiz halde bebis olmayınca doktora gittim tahliller vs herşey yapıldı problemimiz yok eşimin sperm morfolojisi 2 çıktı bir o düşüktü ama doktorlar bu sekildede normal gebe kalinabilir diyince rahatladık... Bir yıl dolmadan tedavi oneremem dedi doktor bir yilimiz dolunca gittik,rahim filmi cekildim. O ay hamile kaldım,ama sonuç hüsran oldu. 6 haftalık dusuk yaptim... 4 ayimi ağlama krizleri psikolojik sorunlar derken böylece atlattim ama bir ay bekledikten sonra korunmadik hala birşey yok üstelik dusukten sonra bile düzenli olan reglim 55 gündür gelmiyor. Ilaç verdi doktor ilacim bitti yarin on gun olacak hala birşey yok... sizce ne yapmalıyım? Doktorum buralarda çok beğeniliyor bende seviyorum ama artık birşeyler yapması gerekmezmi yoruldum artık sizce doktormu değiştirseem ?
Ne gibi bir destek ?Yani istedigin kadar iste canim. Her seyin bir vakti zamani var. Normal degil pek durumun. Olacagi varsa da olmaz bu panikle benden soylemesi. Tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Bence bir destek al.
Çok komik....Menopoza gireceksiniz acele edin:)))
haklisinizBende herkes gibi aynı şeyi söylicem. Daha çok gençsin acele etme evliliğinin tadını çıkar. Eşinle gez toz. Çocuktan sonra evlilik ve hayat çok değişiyor zorlaşıyor. Bol bol uyu kendine ve eşine vakit ayır. En önemlisi stres yapma rahat ol. Vaktinden önce açmaz hiç bir çiçek.
Psikolojik destek tabi ki de canim. Hamile kalmak icin engel teskil eden fiziksel bir durumun yokmus zaten.Ne gibi bir destek ?
Teşekkür ederim canım sen daha komiksinÇok komik....
+1Tüp bebek mi yapsın istiyorsun?
İkinizde de problem yok, doğal yolla hamile kalabiliyorsun, yaşlar çok genç ne yapsın doktor?
Düşükten sonra bir ayda tekrar çalışmalara başlarsan olacağı varsa da olmaz, olursa da tekrar düşer. Vücudun kendini toparlayamamış ki daha.
Bu şekilde 6 kez düşük yapan hala ısrarla vücudunun toparlamasına izin vermeyip hamile kalmaya çalışan bir genç kadınla karşılaştım bir iki ay önce hastanede. Senin yaşlarındaydı o da. Yazık değil mi bedeninize?
Burda derdimi anlatıyorum, dalga geçmek kimsenin haddi değil,hassas bir durum bu biraz empati ?Teşekkür ederim canım sen daha komiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?