Bunun yalan olduğuna o kadar eminim ki kadından da böyle mal kaçırıp cimrilik yaptığı için boşamıştır kadın bunu aferin kadına devamını okumadım bileeski eşinden büyük darbeler yediği için kadınlara çok güvenmiyor,
Hayır kadının alacagi mallar var, sorunlar farklıBunun yalan olduğuna o kadar eminim ki kadından da böyle mal kaçırıp cimrilik yaptığı için boşamıştır kadın bunu aferin kadına devamını okumadım bile
Peki ben yanlış yorumlamış olayım boşandığı eşiyle bile hala sorunları olan bir insanı hiç garipsemediniz mi ? Normal değil ki boşanmak nedir karşılıklı birbirinden kopmak kurtulmak resmen koptukları halde bile hala didişme devam ediyorsa acaba sıkıntı bu adamda olabilir mi bende sıkıntı yaşar mıyım demediniz mi hiçHayır kadının alacagi mallar var, sorunlar farklı
Kirada oturup özel şirkette asgari ücretle nasıl birikim yapabilirim.Bu zamana kadar çalışıp çocuklarınızı büyütüp karnınızı doyurduysanız bir birikim vs vardır. Boşanmayı düşünmüyor musunuz? Ben belli yaştan sonra böyle bir adamla evliliğe devam edip kendimi huzursuzluğa mutsuzluğa mahkum etmek istemezdim.
Kanım dondu, nasıl bir ruh hastası bu adam. Ben korkarım böyle tiplerden, her an her şeyi yapabilir bunlar. Şu an sizi "bu"na bağlayan ne var ki ayrilmiyorsunuz?.Birara gizli bir telefonunu yakaladim sahte hesaplar hatta bu siteye bile kadin ismiyle üye olmus sanirsam.
Anlatamıyorum galiba ben yeni evliyim, evlilik sürecinde yavaş yavaş öğrendiğim şeyler, sorunun birini düşünürken, ve iyi yönlerine bakıp kafamda değerlendiririrken başka bir sorunla karşılaştım Bunlar hergün üst üste gelen şeyler olmadı zamana yayıldı. Evet sıkıntı var kendisinde farkındayım ve kendimi zorlamaya başladım şu aralar ve hayatımda o büyük depremden sonra ilk kez psikiyatriye gittim.Peki ben yanlış yorumlamış olayım boşandığı eşiyle bile hala sorunları olan bir insanı hiç garipsemediniz mi ? Normal değil ki boşanmak nedir karşılıklı birbirinden kopmak kurtulmak resmen koptukları halde bile hala didişme devam ediyorsa acaba sıkıntı bu adamda olabilir mi bende sıkıntı yaşar mıyım demediniz mi hiç
Kanınızın donmasına gerek yok, babası kızına tecavüz ediyor asıyor öldürüyor bence kanımızın donacağı daha kötüleri var. Ayrılmak kolay, zor olan hayata yeniden sıfırdan başlayabilmek, bende o güçte gitgide azalıyor.Kanım dondu, nasıl bir ruh hastası bu adam. Ben korkarım böyle tiplerden, her an her şeyi yapabilir bunlar. Şu an sizi "bu"na bağlayan ne var ki ayrilmiyorsunuz?
şu an yaşadığınız sorunlar şu an bile ağır geliyor.
bütün bir ömür yaşayabilecek misiniz bu şekilde? ki muhtemelen daha da kötüye gidecek.
yarın bir gün hasta olduğunda ona bakmak zorunda kalabilirsiniz bakabilecek misiniz sevecen şekilde?
ya da o siz hasta olduğunuzda size sahip çıkacak mı ?
düzeltirim gücünüz varsa devam ama yok yıldım derseniz anlık değil ömürlük düşünün.
ve evet insanlar neler çekiyor. hiçbir ilişki 4 4 lük değil. herkesin yaşadığı kendine ağır.
diğer standartlarla karşılaştırmayın kendinizi. ne yaşıyorsanız k
İnsan evladını tanıyamıyor, zamana yayıyorsun bekliyorsun bazen sonunuÇok zor çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Bilmiyorum ne denir ne akıl verilir. Evlenmeden önce fark etmediniz mi böyle narsist bir insan olduğunu
Yoo kanımın donmasına hatta sizin de kaninizin donmasına hem de çok gerek var. Kadın kılığında gezen bir erkekle kadın sitesine kadınmış gibi sızan adam arasında hiçbir fark yok. Hayata sıfırdan başlamiyorsunuz ki böyle sapkın eğilimleri olan adamdan ayrılıp ancak o zaman sıfırdan başlayabilirsiniz. Halihazırda hiçbir şeye başlamamissiniz.Kanınızın donmasına gerek yok, babası kızına tecavüz ediyor asıyor öldürüyor bence kanımızın donacağı daha kötüleri var. Ayrılmak kolay, zor olan hayata yeniden sıfırdan başlayabilmek, bende o güçte gitgide azalıyor.
Yoo kanımın donmasına hatta sizin de kaninizin donmasına hem de çok gerek var. Kadın kılığında gezen bir erkekle kadın sitesine kadınmış gibi sızan adam arasında hiçbir fark yok. Hayata sıfırdan başlamiyorsunuz ki böyle sapkın eğilimleri olan adamdan ayrılıp ancak o zaman sıfırdan başlayabilirsiniz. Halihazırda hiçbir şeye başlamamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?