Uzmandan destek alıp kullanıyorum zaten.Hanımefendi aldatılmışsınız.Bundan daha beter ne olabilir?Eşinizin diğer yaptıklarına değinmiyorum bile.İnanın bana kendi başınızayken yalnız olmak yanınızda biriyle yalnız olmaktan çok daha iyidir.Bir kere başarmışsınız,bir daha başarmışsınız.Kendi kendinize ilaç içmek yerine bir uzmandan destek alın ve bitirin bu evliliği.
Anlatamıyorum galiba ben yeni evliyim, evlilik sürecinde yavaş yavaş öğrendiğim şeyler, sorunun birini düşünürken, ve iyi yönlerine bakıp kafamda değerlendiririrken başka bir sorunla karşılaştım Bunlar hergün üst üste gelen şeyler olmadı zamana yayıldı. Evet sıkıntı var kendisinde farkındayım ve kendimi zorlamaya başladım şu aralar ve hayatımda o büyük depremden sonra ilk kez psikiyatriye gittim.
zaten yeni evliymişsiniz ki zaten daha önce boşanma sürecinden geçmiş tecrübeli bir hanımefendisiniz. Bazı şeylerin düzelebileceğine inanmak istemenizi anlıyorum ama siz de biliyorsunuz düzelmeyi bırakın çok daha kötüleri ile karşılaşacağınız neredeyse kesin. hayata sıfırdan başlamış olmayacaksınız yeni evlenmişsiniz zaten eski düzeninizi tamamen bozmadıysanız bence hiç düşünmeyin ve kendinize dönün tekrar. bu sağlıksız durumu kronikleştirip daha fazla hayal kırıklığı, üzerine oluşacak alışkanlıklar falan olacak bu şekilde ayrılmak çok daha zor olacak biliyorsunuz.Kanınızın donmasına gerek yok, babası kızına tecavüz ediyor asıyor öldürüyor bence kanımızın donacağı daha kötüleri var. Ayrılmak kolay, zor olan hayata yeniden sıfırdan başlayabilmek, bende o güçte gitgide azalıyor.
Aldatılmadım, benimle birlikteyken olan şeyler değil, evlendikten sonra gördüm, hangi konuda aldatılmışım anlamadım? Ayrıca kendi kendime içmiyorum Dr verdi.Hanımefendi aldatılmışsınız.Bundan daha beter ne olabilir?Eşinizin diğer yaptıklarına değinmiyorum bile.İnanın bana kendi başınızayken yalnız olmak yanınızda biriyle yalnız olmaktan çok daha iyidir.Bir kere başarmışsınız,bir daha başarmışsınız.Kendi kendinize ilaç içmek yerine bir uzmandan destek alın ve bitirin bu evliliği.
Valla kendiniz bilirsiniz. Yalnız şunu diyeyim bu herif sizi saglik açısından erken yıpratır. Ya duygusuz olun ya da bir gün çekip gidebilmek için kendinizi yavaştan hazırlayın.Kirada oturup özel şirkette asgari ücretle nasıl birikim yapabilirim.
Çok teşekkür ederim güzel naif yorumunuz içinMerhaba Sevgiligrands ,
Yazdıklarını ve tüm yorumları dikkatle okudum.
Kimseye kızma çünkü bu taraftan bakınca anlattıkların yenilir yutulur türden değil.
Aslında sende farkındasın ama şuan hem tekrar yalnız kalmak hem de toplumun neler düşüneceğinden çekindiğin için sağduyulu düşünemiyorsun.
Birinci evliliğini yapmakla ikinci evliliğini yapmak arasında dağlar kadar fark var.
En başta kişi kendine kızıyor. İlki hataydı bunu neden göremedim, neden acele ettim diyor.
Ama bak sende söylüyorsun herkes yeterince şeffaf değil zamanla gerçeklerle yüzleşmişsin.
Bende ikinci evliliğimiz yaptım 14 ay evvel çok şükür herşey yolunda.
Sana akıl veremem ama kendini üzmek yerine olay anında sorularına cevap almadan o günü kapatma.
Ne gördüysen, ne duyduysan hatta hissetiysen gerçektir. Biz kadınlar gerçekten farklıyız hissettiklerin doğrudur.
Tüm olaylarda al karşına kavga et, ağla ama ikna olana kadar sor, sorgula!
Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah istediğin gibi olur herşey
Dediğiniz gibi bazen kavgamız oluyor saygı çerçevesinde ama hemen çözüm kaçış kendisinde, yada ses yükseliyor salona geçiyor tripler tavırlar aramamalar sofraya yatağa küsmeler vs, bu huyunu bin kere sevmediğimi söylememe rağmen yine aynı, haklı veya haksız gelip özür dilemez. Asla bir konuyu tartışamam onunla hemen öfkelenir.Merhaba Sevgiligrands ,
Yazdıklarını ve tüm yorumları dikkatle okudum.
Kimseye kızma çünkü bu taraftan bakınca anlattıkların yenilir yutulur türden değil.
Aslında sende farkındasın ama şuan hem tekrar yalnız kalmak hem de toplumun neler düşüneceğinden çekindiğin için sağduyulu düşünemiyorsun.
Birinci evliliğini yapmakla ikinci evliliğini yapmak arasında dağlar kadar fark var.
En başta kişi kendine kızıyor. İlki hataydı bunu neden göremedim, neden acele ettim diyor.
Ama bak sende söylüyorsun herkes yeterince şeffaf değil zamanla gerçeklerle yüzleşmişsin.
Bende ikinci evliliğimiz yaptım 14 ay evvel çok şükür herşey yolunda.
Sana akıl veremem ama kendini üzmek yerine olay anında sorularına cevap almadan o günü kapatma.
Ne gördüysen, ne duyduysan hatta hissetiysen gerçektir. Biz kadınlar gerçekten farklıyız hissettiklerin doğrudur.
Tüm olaylarda al karşına kavga et, ağla ama ikna olana kadar sor, sorgula!
Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah istediğin gibi olur herşey
Tamam,siz hayatınıza girmeden önce yapmış.Peki ya diğer eylemleri?Aldatılmadım, benimle birlikteyken olan şeyler değil, evlendikten sonra gördüm, hangi konuda aldatılmışım anlamadım? Ayrıca kendi kendime içmiyorum Dr verdi.
Bu gibi durumlarda belli ki sen gitmişsin, aramışsın yada sırf uzamasın tadımız kaçmasın diye alttan almışsın. Ama rollerimizi unutmamak gerekli. Sen kadınsın ve eğer ona bu hakkı verirsen (trip, naz, küsme) bir sonraki aşamada hep senden bekleyecektir. Daha katı olmak gerekliymiş bende yeni öğrendim. Bazı konularda duygusallığa yer yok. Eğer bir konuda içim içimi yiyorsa, şüphem yada tereddütüm varsa o gece uyumam ama ona da konuyu kapatma hakkını vermem. Beni ikna etmek zorunda olduğunu düşünüyorum.Dediğiniz gibi bazen kavgamız oluyor saygı çerçevesinde ama hemen çözüm kaçış kendisinde, yada ses yükseliyor salona geçiyor tripler tavırlar aramamalar sofraya yatağa küsmeler vs, bu huyunu bin kere sevmediğimi söylememe rağmen yine aynı, haklı veya haksız gelip özür dilemez. Asla bir konuyu tartışamam onunla hemen öfkelenir.
Ne duymak istiyorsunuz???Tamam,siz hayatınıza girmeden önce yapmış.Peki ya diğer eylemleri?
Bana neden sinirlendiğinizi anlamıyorum.Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.Evet,siz birlikte olmadan önce yaptıysa sizi aldatmış olmaz.Ama konunuzda ve yorumlarınızda eşinizin başka bir sürü olumsuz davranışından bahsettiniz.Bu şekilde ömür geçmez bence.Ama tabii ki karar sizin,biz istediğimiz kadar yazalım.Ne duymak istiyorsunuz???
Ben burada birşeyi anlayamıyorum. İkinci evliliği yapma kararı almışsınız neden mal ayrılığı sözleşmesi var bu istek ne?
Evi başkasının üzerinde ama sizinle evli. Her türlü siz varsiniz maddi manevi cinsel psikolojik fiziksel... Neden mal ayrılığı ve başka insan üzerine ev? Garantiniz yok. İkinci evliliğin sağladığı bir avantaj mı var benim bilmediğim? Herşeyimi verdiğim adam benden ev saklayacak ha... Rabbim göstermesin ama o adamla sevgimden gebersemendi eşiyle mal davasi devam ediyor üzerine almak istemiyor, zaten eski eşi onun evinde oturuyor, henüz mal paylaşımı olmadığı için üzerine birşey almıyor ama onada veriyor, fakat eski eş hepsini istiyor
Şöyle eski eş elindeki bütün mal varlığını istiyor oda vermek istemiyor, eski eş bunu aldatmış haketmiyor diyor. Belki benden de korkuyor belki diyeceksiniz ki neden evlendi o zaman, gidişat öyle gelişti maalesefBen burada birşeyi anlayamıyorum. İkinci evliliği yapma kararı almışsınız neden mal ayrılığı sözleşmesi var bu istek ne?
Evi başkasının üzerinde ama sizinle evli. Her türlü siz varsiniz maddi manevi cinsel psikolojik fiziksel... Neden mal ayrılığı ve başka insan üzerine ev? Garantiniz yok. İkinci evliliğin sağladığı bir avantaj mı var benim bilmediğim? Herşeyimi verdiğim adam benden ev saklayacak ha... Rabbim göstermesin ama o adamla sevgimden gebersem dahi aynı eve girmem.
Şöyle eski eş elindeki bütün mal varlığını istiyor oda vermek istemiyor, eski eş bunu aldatmış haketmiyor diyor. Belki benden de korkuyor belki diyeceksiniz ki neden evlendi o zaman, gidişat öyle gelişti maalesef
linç yemeyeyim herkesin ihtiyacı farklıdır amaYaşım 50 ye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?