İçinden çıkamadığım sorun

Uzmandan destek alıp kullanıyorum zaten.

zaten yeni evliymişsiniz ki zaten daha önce boşanma sürecinden geçmiş tecrübeli bir hanımefendisiniz. Bazı şeylerin düzelebileceğine inanmak istemenizi anlıyorum ama siz de biliyorsunuz düzelmeyi bırakın çok daha kötüleri ile karşılaşacağınız neredeyse kesin. hayata sıfırdan başlamış olmayacaksınız yeni evlenmişsiniz zaten eski düzeninizi tamamen bozmadıysanız bence hiç düşünmeyin ve kendinize dönün tekrar. bu sağlıksız durumu kronikleştirip daha fazla hayal kırıklığı, üzerine oluşacak alışkanlıklar falan olacak bu şekilde ayrılmak çok daha zor olacak biliyorsunuz.
Evet ayrılmış ve çocuklarının sorumluluğu ile mücadele içerisinde yaşanan bir hayat gerçekten zor ki bende bu örneklerden biriyim ama zaten zor olan yaşantıma neden bir zorluk daha ekleyeyim ki? Umarım sizin için en hayırlı olacak kararı verirsiniz.

Aldatılmadım, benimle birlikteyken olan şeyler değil, evlendikten sonra gördüm, hangi konuda aldatılmışım anlamadım? Ayrıca kendi kendime içmiyorum Dr verdi.

Adamın kafasında kırk tilki geziyor, kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. Belki sizin yeni fark ettikleriniz yüzünden boşadı eski karısı. Kadın kimliğiyle yaptığı sapıklığı, gizli telefonu, devamlı mal kaçırması, sosyal medyada kadınları takip etmesini falan kabul etmemiştir boşamıştır bunu. Evlenmeden önce davanın içeriğini görseydiniz keşke. Bu adamla size huzur yok salın gitsin. Daha beterlerini yaşayanlar var derken daha beteri ne mesela? Aldatılmadım diyorsunuz ama bu profilde biri asla rahat durmaz. İkinci telefonunu da görene kadar asla yoktur derdiniz. Ya da internette kadın kimliğiyle de dolaşmaz derdiniz değil mi?

Merhaba Sevgili grands ,
Yazdıklarını ve tüm yorumları dikkatle okudum.
Kimseye kızma çünkü bu taraftan bakınca anlattıkların yenilir yutulur türden değil.
Aslında sende farkındasın ama şuan hem tekrar yalnız kalmak hem de toplumun neler düşüneceğinden çekindiğin için sağduyulu düşünemiyorsun.
Birinci evliliğini yapmakla ikinci evliliğini yapmak arasında dağlar kadar fark var.
En başta kişi kendine kızıyor. İlki hataydı bunu neden göremedim, neden acele ettim diyor.
Ama bak sende söylüyorsun herkes yeterince şeffaf değil zamanla gerçeklerle yüzleşmişsin.
Bende ikinci evliliğimiz yaptım 14 ay evvel çok şükür herşey yolunda.
Sana akıl veremem ama kendini üzmek yerine olay anında sorularına cevap almadan o günü kapatma.
Ne gördüysen, ne duyduysan hatta hissetiysen gerçektir. Biz kadınlar gerçekten farklıyız hissettiklerin doğrudur.
Tüm olaylarda al karşına kavga et, ağla ama ikna olana kadar sor, sorgula!
Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah istediğin gibi olur herşey

Çok teşekkür ederim güzel naif yorumunuz için

Dediğiniz gibi bazen kavgamız oluyor saygı çerçevesinde ama hemen çözüm kaçış kendisinde, yada ses yükseliyor salona geçiyor tripler tavırlar aramamalar sofraya yatağa küsmeler vs, bu huyunu bin kere sevmediğimi söylememe rağmen yine aynı, haklı veya haksız gelip özür dilemez. Asla bir konuyu tartışamam onunla hemen öfkelenir.

Bu gibi durumlarda belli ki sen gitmişsin, aramışsın yada sırf uzamasın tadımız kaçmasın diye alttan almışsın. Ama rollerimizi unutmamak gerekli. Sen kadınsın ve eğer ona bu hakkı verirsen (trip, naz, küsme) bir sonraki aşamada hep senden bekleyecektir. Daha katı olmak gerekliymiş bende yeni öğrendim. Bazı konularda duygusallığa yer yok. Eğer bir konuda içim içimi yiyorsa, şüphem yada tereddütüm varsa o gece uyumam ama ona da konuyu kapatma hakkını vermem. Beni ikna etmek zorunda olduğunu düşünüyorum.
Lütfen kendine haksızlık etme. İlaç kullanmak, huzursuz uykusuz geceler geçirmek, güvenmediği yada şüphede olduğun bir ilişki içinde olmak büyük zaman kaybı. Hayat o kadar uzun değil. Sonra neden bu kadar verici olmuşum dememek için vazgeçilmez olmadığını beyfendiye hissettir ve sadece kendine odaklan

Ne duymak istiyorsunuz???
Bana neden sinirlendiğinizi anlamıyorum.Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.Evet,siz birlikte olmadan önce yaptıysa sizi aldatmış olmaz.Ama konunuzda ve yorumlarınızda eşinizin başka bir sürü olumsuz davranışından bahsettiniz.Bu şekilde ömür geçmez bence.Ama tabii ki karar sizin,biz istediğimiz kadar yazalım.

Ben burada birşeyi anlayamıyorum. İkinci evliliği yapma kararı almışsınız neden mal ayrılığı sözleşmesi var bu istek ne?

Evi başkasının üzerinde ama sizinle evli. Her türlü siz varsiniz maddi manevi cinsel psikolojik fiziksel... Neden mal ayrılığı ve başka insan üzerine ev? Garantiniz yok. İkinci evliliğin sağladığı bir avantaj mı var benim bilmediğim? Herşeyimi verdiğim adam benden ev saklayacak ha... Rabbim göstermesin ama o adamla sevgimden gebersem dahi aynı eve girmem.

Gizli telefon, sahte hesaplar aldatmadır. Adını koymaya hazır değilsiniz henüz.
Bu kulüpteki hesabını neye yormak lazım bilemedim. Özel mesajla üyeleri mi taciz ediyordu? Yoksa kadın başlıklarını mı okuyordu? Ne işi olabilir ki kulüpte?

Sizden mal kaçırıyor, hayat planında siz dahil değilsiniz, küsüyor, hatasını konuşma becerisi yok, aldatıyor. Bilmiyorum birtek şiddet, hakaret kaldı.

Hayat sizin hayatınız ama devam edecekseniz başınızı kuma gömmeyin. Adamı bilin ve nasıl beraber yaşayabileceğinizin yolunu bulmaya çalışın. Göz göre göre inkarda insanı içten çürütür, hasta eder. Biliyorsunuz çünkü sorun olduğunu.

Şöyle eski eş elindeki bütün mal varlığını istiyor oda vermek istemiyor, eski eş bunu aldatmış haketmiyor diyor. Belki benden de korkuyor belki diyeceksiniz ki neden evlendi o zaman, gidişat öyle gelişti maalesef

Belli ki tam tanımadan evlenmişsin. Kadın adıyla hesaplar açması falan da ayrı bir level yani.
Kadın hesabı açıp kadın gibi takılan birinin de karısına güvenmemesi ayrıca bir düşündürücü.
Çocuklarla arası nasıl iyi davranıyor mu bari
Küsmek naz vb kadına has kadına yakışan bir davranış. Haklı haksız küsüyor diyorsun. Bu da çekilecek çile değil. Belli ki olgunlaşmamış ergenlikten çıkamamış bir kocan var. Değişmesini de asla bekleme. Ya böyle kabul edeceksin ya da yolunu ayıracaksın

Çok zor şeyler yaşamışsın arkadaşım :/
Ama hislerin oldukça fazla anlaşılır durumda . Kendini suçlama, önce kendi ruh sağlığını ve huzurunu düşün ve gerekirse de destek almaktan katiyen çekinme.

Ablacigim yil oldu 2025, bunlara inanan hala kaldi mi... o kadinin bir sucu gunahi yoktur muhtemelen, aldatan ve yvsak olan taraf kocan. Hem yalanci, ham namussuz, hem iftiraci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…