İçinden çıkamadığım sorun

Ortak çocuk yok bişey yok kendinizi idare edecek maddi durumunuz varsa bodanabilirsiniz ikinci evlilikler huzur saygı ve sevgi için yapılır gerçekten defosu az adam defosu az kadınla birliktelik kurabilirse denk gelirlerse mutlu olurlar .Eski eşi mal davası onun karakteri bilmemneyi sizi ilgilendiren konular değil yaşınız itibarıyla boşanıp boşanmama kararı sizi ilgilendirir .İkiniz içinde doğru birliktelik olmamış görünen o

Kaç çocuğunuz var? Yaşları kaç? Baba çocuklarla ilgili maddi destek /nafaka vb. veriyor mu? Siz boşansanız maddi olarak tek başınıza ayakta durabilecek güçte misiniz?

Kaç çocuğunuz var? Yaşları kaç? Baba çocuklarla ilgili maddi destek /nafaka vb. veriyor mu? Siz boşansanız maddi olarak tek başınıza ayakta durabilecek güçte misiniz?
Eski eşim çok sorumsuzdu, nafakayi bile taksit öder gibi veriyordu, Hayat şartlarını göz önünde bulundurursak geçinmek çok zor, ama birikim yapıyorum azda olsa. O gücümde gittikçe azalıyor

linç yemeyeyim herkesin ihtiyacı farklıdır ama
48 yaşındayım erkek son derdim bile değil
hele 50den sonra hiç çekemem kimseyi
boşanıp neden kafa dinlemiyorsunuz
Büyük konuşmayın, maddi imkansızlık sizi bazen muhtaç bırakabiliyor. Bir zamanlar öyleydim yıllarca bekar kaldım.

Eski eşim çok sorumsuzdu, nafakayi bile taksit öder gibi veriyordu, Hayat şartlarını göz önünde bulundurursak geçinmek çok zor, ama birikim yapıyorum azda olsa. O gücümde gittikçe azalıyor
Eski eşiniz evlenmeye kalksa ve eş adayı niye boşandın diye sorsa aynı şimdiki eşinizin verdiği cevabı verecektir. Aldattı eve bakmadı, sorumsuzdu... Çünkü erkeklerin genel klasik tavrı bu. Siz boşanma evraklarını gördünüz mü, dava ne sebeple açılmış kesin emin misiniz? Kadın hala davasının peşindeyse demek ki eşiniz kusurlu taraftı. Ona yaptıklarının aynısını şimdi size yapıyor. İster görmezden gelin evliliğe devam edin ister boşanın. Bu adam sizi rahat falan ettirmez. Onun kurallarına uyarsanız evde yaşar gidersiniz. Ama evimiz malımız mülkümüz var vs hayale kapılmayın. Onun var, sizin yok.

Evet biliyorum kadının aldattığını, farkındayım zaten ilişkilerde tek taraflı değildir hiçbir şey. Her kadın boşanacağı zaman tabiki mal derdine düşer kendini garantiye almak ister. Beni diğer kadın ilgilendirmiyor artık resmiyette bitmiş. Ben kendi hayatıma odaklandım. Evet benden korkuyor aynısı başına gelir diye ama ben onun malının peşine düşmedim, yaptığını hazmedemiyorum. Yoksa isterse gitsin bağışlasın herşeyini. Ben bana nasıl davrandığına odaklandım şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…