İçinden çıkamadım...

Haklısınız hiç acelem yok. Evden gitmek için annemin gelmesini beklediğini söylüyor çocuklardan dolayı. Üzerine gitmiyorum ben ki asla sevdiklerimle küs kalamam..

Amin inşallah güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Ayrılınca maddi gucu yerine mı gelecek yani bu bir çözüm mü.. yine size ve çocuklarına maddi anlamda yardım edecek belki de daha fazla masrafı olacak.
Boşanma istemesinin tek sebebi bu olmamalı diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı

Üstüne gitmeyin. Kocaman adam, psikolojisi bozuksa onarsın kendini.. Mutsuzluğunu iyice sizlere bulaştırmadan hayatınızdan gitmesi en hayırlısı olur. İnanın bu şekilde daha çok yıpranırsınız ama boşansanız en fazla 6 ay sonra kendinizi daha ferah ve mutlu hissedersiniz.

Büyük bir bunalım ve depresyonda gibi geldi. Boşanma olursa çok pişman olacağına eminim. Yazdıklarınızdan son derece anlayışlı ve fedakar bir kadın olduğunuz zaten belli. Hayat çok zor ve bazı insanlar sorumluklarını ve hayat mücadelesini sürdüremiyor. Sanırım bu ilişkide teraziyi dengede tutan , aileyi ayakta tutan her zaman siz oldunuz. Bence biraZ kendinizi geri çekin ve ondan hiçbir beklentide olmadığınızı sadece hemen boşanmak yerine biraz birbirinize zaman vermenizi istediğinizi belirtin. Bir süre hiç bu konuları açmayın onu rahat bırakın siz sadece çocuklarınıza kanalize olun. Bakalım siz bu şekilde onu kendi haline bıraktığınızda onun yaklaşımı nasıl olacak. En azından bu kışı bu şekilde atlatın biraz zaman kazanın eğer geçen süre zarfında hala boşanalım diyorsa yapacak bir şey yok. Ama bu depresyondan çıkarsa pişman olup sizden özürde dileyebilir. %50 şans var. Sadece hemen boşanmayın dediğim gibi.

Konunun üzerinden zaman geçmiş yaşananlar yaşanmış... ayrıldık...
Çocuklarım benimle. Güçlü kadın olmak şart tabii kendimi motive etmeye çabalıyorum
Ama öfke kontrolünü yapamıuorım ve yanımda olan insanları üzüyorum. Sonra kendim daha çok üzülüyorum. Bana öneriniz olur mu acaba?

Üzüldüm Reçetesiz sakinleştirici kullanın bence yada Dr gidin. Reçete yazsın. Hızlı ve kesin başka çözüm yok. Spor, kitap okumak vs vs birşeyler iyi gelebilir ama sabir lazım.

Ayrılmış da olsanız çocuklar sizde de olsa bu eski eşinizin sorumluluklarının bittiği anlamına gelmiyor. Herzaman güçlü ve yıkılmaz olmak zorunda değiliz, böyle bir çaba insanı daha çok yıpratır ve bir yerde patlak verir. O yüzden çocuklarla ilgili bütün sorumluluğu üstlenmeyin, eski eşinize de sorumluluklar verin. Kendinize molalar yaratmanız lazım, kısacası biraz kendinizle ilgilenip iyi hissetmeye ihtiyacınız var. İçinize dönüp ‘acaba sadece kendim için ne yapabilirim’ sorusunu sorup biraz kendinizi şımartın. Öfke kontrolünü yapamamanızın nedeni sürekli güçlü görünmeye çalışmak, her şeyi üstlenmek, sorumlulukların altında ezilmiş olmak olabilir, biraz rahatlayın ve yardım almaktan çekinmeyin..

Zaman... ne kadar hızlı geçiyor ve insanı nasıl da değiştiriyor. 8 ay geçmiş boşanmışız. Öfke kontrolünü eski halimi geri kazanmaya başlamışım. Ve o eski eş yeniden barışmak istiyor. Offf off şimdi ben ne yapacağım? Kafamda deli sorular ve sorunlar!!

Geçmiş olsun öncelikle.. konu hakkında çok akıl yürütemedim pek ayrıntı detay vermemişsimiz ama isterseniz siz de yeni konu açıp yaşananları etraflıca anlatın o şekilde daha doğru yaklaşabiliriz konuya bence.. boşandınız ne oldu şimdi neden barışmak istiyor?? Hem herkes de görmüş olur konunuzu

Boşanmışsınız, atlatmışsınız, dimdik ayakta durmuşsunuz, ne gerek var bitmiş bir ilişkiyi tekrar başlatmanın. Eski eşiniz ufacık bir zorlukta bırakıp gitmiş tekrar bırakmayacağının garantisi var mı?

bıkkınlık var mücadele yok. Beni artık sevmiyorsan mücadele etmeyeyim seni de kendimi de yormayayım dediğim de sana karşı nötr üm dedi... sanırım o da yok
Sevgisi kalmamis , bu yuzden de bosaniyor
Hakkinizda hayirlisi olsun ama sizi sevmeyen bir adamla da omur gecmezdi

Bu tipler, kadın ne zaman güçlenir, ne zaman yere sağlam basar, ne zaman güzelleşir ve özgürlüğün tadına varır işte o zaman yırtık dondan fırlar gibi çıkarlar aniden. Çomak sokturmayın derim ama siz offluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…