Haklısınız hiç acelem yok. Evden gitmek için annemin gelmesini beklediğini söylüyor çocuklardan dolayı. Üzerine gitmiyorum ben ki asla sevdiklerimle küs kalamam..İşin içinde başka birşey var gibi. Maddi sıkıntılar nedeniyle boşanmak istemesine aklım ermiyor, boşanınca çocukların bakımından masrafından kurtulacağı mantığında olduğunu varsayalım, boşansa da boşanmasada babalık görevi devam ettiğinin farkındadır sonuçta. Boşandığınızı varsayalım çocuklar için nafaka ödeyecek ayrıca kendine yeni bir hayat kurup ev açacak, ee o zamanda bu evin masrafları eklenecek. Yani demem o ki ya maddi sıkıntıyı bahane ediyor gerçek sebep farklı ya da maddi problemler nedeniyle psikolojisi bozulmuş, sağlıklı düşünemiyor.
Önerim boşanmak için acele etmeyin, ama barışalım diye üzerine de gitmeyin. Üzerine giderseniz kesinlikle ters tepecektir. Eğer eşiniz boşanma için çok aceleci ve ısrarcı davranırsa ben evimde çocuklarımlayım, dilersen sen evden gidebilirsin ve boşanma davası açabilirsin deyin. Zamanla düzelir inşallah.
Amin inşallah güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederimInsallah bir cikis yolu bulursunuz.Ama erkek vazgecmisse mucadeleyi bitirmisse sarsintidan sağ cikamiyorsunuz.Keske mucadelesini kaybeden siz olsaydiniz da o tutsaydi elinizden.Siz o kadar vicdansiz olamazdiniz cünkü herseyden önce annesiniz.
Cinsiyetcilik yapmayi sevmiyorum ama erkekler kadinlara göre daha rahat,daha düsüncesiz.Hani adı vardir erkek dedigin güc,kuvvet timsalleridir öyle derler ya!
Sen daha erkeksin arkadaşım..Herseye rağmen yikilmadigin,mücadele verdigin icin yürekten kutluyorum,tebrik ediyorum seni..
O gücü toplarsin o kuzularina cok da güzel anne de olursun baba da..
Rabbim yar ve yardimcin olsun..
Bence yok. Ama tabi insanoğlu bilemem ki emin olanam...valla banada başkası var gibi geldi böyle bi ihtimal var mı?
ÜzüldümKonunun üzerinden zaman geçmiş yaşananlar yaşanmış... ayrıldık...
Çocuklarım benimle. Güçlü kadın olmak şart tabii kendimi motive etmeye çabalıyorum
Ama öfke kontrolünü yapamıuorım ve yanımda olan insanları üzüyorum. Sonra kendim daha çok üzülüyorum. Bana öneriniz olur mu acaba?
Teşekkürler..ÜzüldümReçetesiz sakinleştirici kullanın bence yada Dr gidin. Reçete yazsın. Hızlı ve kesin başka çözüm yok. Spor, kitap okumak vs vs birşeyler iyi gelebilir ama sabir lazım.
Konunun üzerinden zaman geçmiş yaşananlar yaşanmış... ayrıldık...
Çocuklarım benimle. Güçlü kadın olmak şart tabii kendimi motive etmeye çabalıyorum
Ama öfke kontrolünü yapamıuorım ve yanımda olan insanları üzüyorum. Sonra kendim daha çok üzülüyorum. Bana öneriniz olur mu acaba?
Geçmiş olsun öncelikle.. konu hakkında çok akıl yürütemedim pek ayrıntı detay vermemişsimiz ama isterseniz siz de yeni konu açıp yaşananları etraflıca anlatın o şekilde daha doğru yaklaşabiliriz konuya bence.. boşandınız ne oldu şimdi neden barışmak istiyor?? Hem herkes de görmüş olur konunuzuZaman... ne kadar hızlı geçiyor ve insanı nasıl da değiştiriyor. 8 ay geçmiş boşanmışız. Öfke kontrolünü eski halimi geri kazanmaya başlamışım. Ve o eski eş yeniden barışmak istiyor. Offf off şimdi ben ne yapacağım? Kafamda deli sorular ve sorunlar!!
Boşanmışsınız, atlatmışsınız, dimdik ayakta durmuşsunuz, ne gerek var bitmiş bir ilişkiyi tekrar başlatmanın. Eski eşiniz ufacık bir zorlukta bırakıp gitmiş tekrar bırakmayacağının garantisi var mı?Zaman... ne kadar hızlı geçiyor ve insanı nasıl da değiştiriyor. 8 ay geçmiş boşanmışız. Öfke kontrolünü eski halimi geri kazanmaya başlamışım. Ve o eski eş yeniden barışmak istiyor. Offf off şimdi ben ne yapacağım? Kafamda deli sorular ve sorunlar!!
Sevgisi kalmamis , bu yuzden de bosaniyorbıkkınlık var mücadele yok. Beni artık sevmiyorsan mücadele etmeyeyim seni de kendimi de yormayayım dediğim de sana karşı nötr üm dedi... sanırım o da yok
Bu tipler, kadın ne zaman güçlenir, ne zaman yere sağlam basar, ne zaman güzelleşir ve özgürlüğün tadına varır işte o zaman yırtık dondan fırlar gibi çıkarlar aniden. Çomak sokturmayın derim ama siz offluyorsunuz?Zaman... ne kadar hızlı geçiyor ve insanı nasıl da değiştiriyor. 8 ay geçmiş boşanmışız. Öfke kontrolünü eski halimi geri kazanmaya başlamışım. Ve o eski eş yeniden barışmak istiyor. Offf off şimdi ben ne yapacağım? Kafamda deli sorular ve sorunlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?