Bunu fazlasıyla dert edip bunaldı sanırım. Hiçbirşeye yetemiyorum psikolojisinde.Sadece maddiyat yüzünden mi boşanmak istiyor..
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Mücadele etmeye çalıştım ama dinlenmiyorum. Nasıl davranacağımı kestiremedim. Şimdilik sessizce bekleyişteyim. Ya da ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.15 yıllık evlilik bir çırpıda nasıl silinir anlamıyorum. Ki ortada dogru düzgün bir sebepte yokken. Erkekleri anlamıyorum nerde ne atak yapacakları hiç belli olmuyor. Empati yaparsam böyle bu durumda olsaydım uzlaşma yoluna gitmeye biraz daha mücadele ederdim sanırım. Biraz kafasını boşaltmasına izin verin bence, sizde uzaklaşın sonra tekrar bir konuşma yapabilirsiniz. Sizin ve çocukların yoklugunu hissettirmelisiniz.
altında baska bırsey var sankıBunu fazlasıyla dert edip bunaldı sanırım. Hiçbirşeye yetemiyorum psikolojisinde.
Sevgi de bitmiş gibi eşinizde yoksa sadece maddiyat yetemediğini düşündüğü için boşanmayı göze alamaz kaldı ki siz desteksiniz maddi olarak.
Amin herkesin hakkında hayırlısı olur inşallahaltında baska bırsey var sankı
maddı olarak yetemıyorum dıye bır erkek bosanmaz
herkesın ıslerı sıkıntılı
hakkınızda hayırlısı olsun
Bunu fazlasıyla dert edip bunaldı sanırım. Hiçbirşeye yetemiyorum psikolojisinde.
Ortak konuştuğumuz kişiler onun bu tavrına anlam veremiyor. Yaşama ümidi de yok gibi. Bir planı da yok sanki hiçbirşey istemiyor. Çocuklar bende kalacak. Anlam veremiyorum bu tavrına bu boşvermişliğineAdam boşanmak istiyor
Bu evlilik bitmiş onun için
Ortak konuştuğumuz kişiler onun bu tavrına anlam veremiyor. Yaşama ümidi de yok gibi. Bir planı da yok sanki hiçbirşey istemiyor. Çocuklar bende kalacak. Anlam veremiyorum bu tavrına bu boşvermişliğine
Evinden işine işinden evine giden bir adam çocuklarına çok düşkün bir baba... bana evde yardımcı. Ama iletişim de sorunlar oluyordu. Sürekli yanlış anlıyorduk birbirimizi.Maddi sebeple boşanmak istemesi çok saçma. Boşandığınız zaman daha çok yetiremeyecek. Ayrı ev, ayrı kira, ayrı faturalar, nafaka. Şu an bir evde iki maaşlı kişi yaşıyorsunuz en azından. Boşanmak isteyince bunları düşünüp, stres olup boşanma fikrinden vazgeçmesi gerekirdi. Ufak bir şeyden tartışma çıkarıp boşanmak istemesi de hayra alamet değil. Günahını almak istemem ama hayatında biri olabilir. Umarım öyle değildir.
Evet sanırım öyle. Ama anlamadığım bu psikolojiyi düzeltmek için herşeye kapalı. Asla mücadele etmek istemyorPsikolojik de yıpranmıştır
Ama bu kesin bir karardır onun için
Herşeyden vazgeçmişEvet sanırım öyle. Ama anlamadığım bu psikolojiyi düzeltmek için herşeye kapalı. Asla mücadele etmek istemyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?