içinden çıkamadım...

gözünü seveyim uzaklaş o adamdan. ne derse desin sonun benimkinin aynı. daha da kötüsü olabliir. asla inanma çünkü sözlerinde durmuyorlar evlendikten sonra. yapma etme. psikolojin bozulur ben sana söyleyeyim. daha gençsin muhtemelen, ne insanlar çıkar karşına. boşver, uzaklaş o adamdan...

teşekkür ederim beni düşündüğün için arkadaşım. sizin gibi insanların mutsuzlugunu görünce gerçekten üzülüyorum, inşallah bi çaresini en yakın sürede bulursun. ailesi bi alem, bari eşin seni onlara ezdirmeseydi, neden böyle yapıyor bu nasıl bir karakter?? erkek dediğin kadının sahiplenip koruyacak yani, seni ve onları karşı karşıya getirmeyecek zaten buna gerek olmamalı. yazık yani.

ben beraber yaşamayı düşünmedigimi her fırsatta söylüyorum bunun çözümünü de bulucam, ama iş o noktaya kadar gelirse kabul etmeyi düşünmüyorum büyük konuşmayayım ama burda okudugum bir sürü hikayeden de gördüğüm üzere, ayrıca gerçek hayatta da konuştugum kişilerden sonra, kend mantıklı düşüncemi de harmanlayarak aynı ev olmayacagına kesin karar verdim bu iş olsa da yürümez malesef

yaa sanki ben yazmışım gibi geldi. yaşadıkalrımız çooook benziyor tatlım. daraltan allah bunaltmaz,
mutlaka bi çıkış yolu verecektir sana. nolur gönlünü ferah tut.

aynı şeyleri yaşadım bende aynı sorunlar...eşin değişmez, çünki benimki de aynısı değişmezz biliyorum. ama biziim şartlarımz değişti çoook şükür. onlar farklı bi şehire taşındılar. memleketlerine gittiler. haaa 3-4 sene sonra bizde tayin olcaz oraya yüksek ihtimal gene aynı sorunlar olcak üstelik aynı apartmanda. ama dur bakalım diyorum 3-4 seneye kim bilir neler olur. rabbim bi çıkar yol verir.

bende senin gibi düşünürken çoook karamsarken birden onların tayini çıktı gittiler. ve rahatladık. belki rabbim sana da bi çıkış yol verir tatlım. eşinle ilgili çok problemin yoksa mevlam bu konuda yardımcın olur inşş

Back