- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Ya bende ona takildim ama bu konuyu acip millete hakaret edip saydiran kisiden nasil bir saglikli dusunce beklenebilir ki?Önceki konunuza yorum yazmamıştım. Çünkü konu başlığında "evlenemeyen" kelimesini kullanıp feminist olduğunu iddia eden birine yazacak bir şey bulamamıştım.
O konudan ne umdunuz da bulamadınız? Millet oturup akrabanızın dedikodusunu yapsın istediniz sanırım.
Neyse selametle
Yanlış anladıysam pardon bacilar. Herkes saldırınca coştum fjdjfjf
Ay buna çok güldüm ya, çok yaşayın e miHadi burdan böyle çıktınız gittiniz .. hayatta başınıza böyle şeyler geldiğinde de fişinizi mi çektireceksiniz ?
Ya bende ona takildim ama bu konuyu acip millete hakaret edip saydiran kisiden nasil bir saglikli dusunce beklenebilir ki?
Kendisiyle fena celiski icerisinde hatun
yalnız umduğunu bulamayan cahil cühela diye saydırıyor.
moda oldu zaar
Amin hep birlikte ..Ay buna çok güldüm ya, çok yaşayın e mi
Ben cocugum kakasini yapmadi su kadar gundur diye konu acmistim:) bana yok niye doktora gitmedinde burda konu aciyon bla bla saydiran bile olmustu:) nerden biliyosa gitmedigimi:) sanki konu acandan para aliyo kazen, niye konu actin bunun icin deniyo bazen:) herkes bise diyo yani.. ama dogru yorum yapanlarda var.Herkese birden cahil cuhela demek sacmaBen bu hanımefendiye nedense katılıyorum. (Kısmen)
Burada kendisiyle,kocasıyla,kızıyla,sevgilisiyle ya da aile bireyleri ile ilgili konular açıldığında hemen konu sahibi/konuda geçen kişi çoğu zaman yerden yere vuruluyor.
İnsanlar bdvye dertlerini anlatmak,fikir almak içinden çıkamadığı problemleri için geliyor,insanların yerden yere vurmasını dinlemeye değil.
Hatta bazıları (daha dün kendi konumda karşılaştım) senin her konun ailen,kocan ve seninle ilgili bu konu çok gereksiz kibliyorumdedi :) minvalinde konuştu. Ya da eleştirenler oldu.
Abimle ilgili konumda bana haysiyetsiz terbiyesiz pis aile muamelesi yapıldı,şahsıma o kadar hakaretler edildi (ilişkiyi ben yaşamamış olmamama rağmen,suçum aynı anneden doğmak sanırım)
Konumda kadını göklere çıkaranlar abimi gömenler oldu ki daha sonradan hiç kimse devamını yazdığım konuya bakıp yazmadı falan. Çünkü kadının amacı belli olmuştu,ben aklanmıştım.
Neyse. Bu foruma alıştım. Ve sevdiğim 2-3 insan olduğu için gitmeyi düşünmüyorum. Bu bayana da hak veriyorum. Bazen çok yersiz ve kırıcı yorumlar yapılıyor,yapıcı aklı başında yorum yapan sayısı çok az.
Çünkü böyle yazarak sınıf atladığını sanıyor.
Çık cihillir o plitfirma girmim.
Randevular sizden mi alınıyor
Öyle zaten canım. Ama bazı insanlar resmen konu sahibi 2 dakika mutsuz/huzursuz olsun,huzursuzluğuna huzursuzluk katayım mantığıyla yorum yapıyor.Ben cocugum kakasini yapmadi su kadar gundur diye konu acmistim:) bana yok niye doktora gitmedinde burda konu aciyon bla bla saydiran bile olmustu:) nerden biliyosa gitmedigimi:) sanki konu acandan para aliyo kazen, niye konu actin bunun icin deniyo bazen:) herkes bise diyo yani.. ama dogru yorum yapanlarda var.Herkese birden cahil cuhela demek sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?