- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Beni bi banlayinca tam 7 gun banliyo mune sag olsun valla gikim cikmiyo : ( napsamki:)Ben kismende olsa konu acan arkadasa katiliyorum. Ozellikle ojess diye bir uye vardi onun konusundan sonra. Elestirenler elbette olacak bir uyenin bir konuya Allah askina senin gibiler uremesinler diyip banlanmayan uyeleri gordukce bu platformdada adalet terazisinin cok islemedigini dusunuyorum.
Adalet terazisinin çok işlemediğini düşünmeniz yanlış olmuş ..Ben kismende olsa konu acan arkadasa katiliyorum. Ozellikle ojess diye bir uye vardi onun konusundan sonra. Elestirenler elbette olacak bir uyenin bir konuya Allah askina senin gibiler uremesinler diyip banlanmayan uyeleri gordukce bu platformdada adalet terazisinin cok islemedigini dusunuyorum.
Birde burda birsuru kadin var erkeklerde olabilir hatta:)Öyle zaten canım. Ama bazı insanlar resmen konu sahibi 2 dakika mutsuz/huzursuz olsun,huzursuzluğuna huzursuzluk katayım mantığıyla yorum yapıyor.
Allah yardım etsin ne diyelim :)
Boşver sende cevabını ver geç,o da haddini bilsin.
Herkes cahil değil zaten mantıklı yorum yapan insanlarda var. Ben bazen saçma sapan yorum yapanları gözardı ediyorum,konu açarsam karşılaşıp fıttırmayayım diye
Kib butonunu biliyorum zaten. Onlarin is yukunude anlayabiliyorum fikrimi beyan ettim.Adalet terazisinin çok işlemediğini düşünmeniz yanlış olmuş ..
Site yöneticileri gün boyu atılan binlerce , onbinlerce her mesajı okuyamaz .. şikayet diye bir buton var , rahatsız olduğunuz şeyleri bu şekilde iletebilirsiniz .. kimseyi kayırdıklarını düşünmüyorum ..
Beni bi banlayinca tam 7 gun banliyo mune sag olsun valla gikim cikmiyo : ( napsamki:)
3 derken kazen?Mune 3 diyorum ?
3 ‘e kadar sayıp toplu ban mı yiyeceğiz acaba3 derken kazen?
3 uyeligi mi var konu sahibinin?
Hayir. Gercekten forum kurallarina aykiriysa yazilan. Gerci ben asla ole bisey yapmam sadece fazla acik secik yaziyorum :))) polemik vs. Ama su varki ceza puanlari cogaldikca ceza sureside uzuyor. Mesela beni biri polemige cekti.. bende seytana uydum diyelim daldim tartismaya:) o kisi yeni uyeyse muhtemelen benden daha az ceza alir, cunku benim ceza dosyam daha kabariktir.Aslinda bu sikayetlerin nasil islediginide anlamadim en cok sikayet alan mi banlaniyorki?
Herkesten aynı yorumu beklemek bariz delilik. Ama "sen şöylesin böylesin,haketmişsin geber,sen iyi biri değilsin,fesat kadın fitne" bilmem ne tarzında yorum yapıp konu sahibini yerlere sokmakta hiç etik değil. Keşke herkes fikrini saygılı bir şekilde belirtse.Birde burda birsuru kadin var erkeklerde olabilir hatta:)
Herkesin yasayisi inanisi farkli..kimi kocasindan cekiyo kimi evladindan.. kimi umutsuz ev kadinidir kimi mutludur:)) yani herkesin var bi ugrasi..herkes ayni yorumu yapsa anlami kalir mi? Yeterki seviyeli olsun
3 derken kazen?
3 uyeligi mi var konu sahibinin?
Dogru haklisin. Bazisi konu sahibini soklamak icin, yani kendine getirmek icin ole acimasiz oluyo:) ole okumustum bi kereHerkesten aynı yorumu beklemek bariz delilik. Ama "sen şöylesin böylesin,haketmişsin geber,sen iyi biri değilsin,fesat kadın fitne" bilmem ne tarzında yorum yapıp konu sahibini yerlere sokmakta hiç etik değil. Keşke herkes fikrini saygılı bir şekilde belirtse.
Aslinda bu sikayetlerin nasil islediginide anlamadim en cok sikayet alan mi banlaniyorki?
Yine de bunalımda olan insanı bu şekilde üzmek ne derece doğru ki :) insanı delirtirlerDogru haklisin. Bazisi konu sahibini soklamak icin, yani kendine getirmek icin ole acimasiz oluyo:) ole okumustum bi kere
Tarz meselesi diyelim :)Yine de bunalımda olan insanı bu şekilde üzmek ne derece doğru ki :) insanı delirtirler
Hayir. Gercekten forum kurallarina aykiriysa yazilan. Gerci ben asla ole bisey yapmam sadece fazla acik secik yaziyorum :))) polemik vs. Ama su varki ceza puanlari cogaldikca ceza sureside uzuyor. Mesela beni biri polemige cekti.. bende seytana uydum diyelim daldim tartismaya:) o kisi yeni uyeyse muhtemelen benden daha az ceza alir, cunku benim ceza dosyam daha kabariktir.
Yani ayni tartismayi yapan iki kisisinin suc dosyasina bakilarak ceza suresi belirleniyor.
Yanlisim varsa duzeltin bi zahmetKazen Mune
Şimdi o konuya baktım,kızın küfür yiyip darp edilmeye çalışılması önemli değil de, adamın işten ayrılması önemliymiş gibi davranılmış.Ben kismende olsa konu acan arkadasa katiliyorum. Ozellikle ojess diye bir uye vardi onun konusundan sonra. Elestirenler elbette olacak bir uyenin bir konuya Allah askina senin gibiler uremesinler diyip banlanmayan uyeleri gordukce bu platformdada adalet terazisinin cok islemedigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?