İçini katran bürüyen kadinlar(kötülük kazandi)

Sizin istediğiniz tarzda yorum gelmediği için mi insanları cahillikle suçluyorsunuz? Ardından ders vermek için böyle bir konu açma gereği duyuyorsunuz. Neden bu dram aşkı? Beğenmediniz mi göz ardı edin bitsin. Yok forumu terk etmeler filan..
Üzgünüm ama başlığınız bile dram bağımlılığı gibi. Kötülük kazandı.... Gören de yorumlayanlar dünyayı yok etti sanar.

Beni bi banlayinca tam 7 gun banliyo mune sag olsun valla gikim cikmiyo : ( napsamki:)

Adalet terazisinin çok işlemediğini düşünmeniz yanlış olmuş ..

Site yöneticileri gün boyu atılan binlerce , onbinlerce her mesajı okuyamaz .. şikayet diye bir buton var , rahatsız olduğunuz şeyleri bu şekilde iletebilirsiniz .. kimseyi kayırdıklarını düşünmüyorum ..

Birde burda birsuru kadin var erkeklerde olabilir hatta:)

Herkesin yasayisi inanisi farkli..kimi kocasindan cekiyo kimi evladindan.. kimi umutsuz ev kadinidir kimi mutludur:)) yani herkesin var bi ugrasi..herkes ayni yorumu yapsa anlami kalir mi? Yeterki seviyeli olsun

Kib butonunu biliyorum zaten. Onlarin is yukunude anlayabiliyorum fikrimi beyan ettim.

Aslinda bu sikayetlerin nasil islediginide anlamadim en cok sikayet alan mi banlaniyorki?
Hayir. Gercekten forum kurallarina aykiriysa yazilan. Gerci ben asla ole bisey yapmam sadece fazla acik secik yaziyorum :))) polemik vs. Ama su varki ceza puanlari cogaldikca ceza sureside uzuyor. Mesela beni biri polemige cekti.. bende seytana uydum diyelim daldim tartismaya:) o kisi yeni uyeyse muhtemelen benden daha az ceza alir, cunku benim ceza dosyam daha kabariktir.

Yani ayni tartismayi yapan iki kisisinin suc dosyasina bakilarak ceza suresi belirleniyor.

Yanlisim varsa duzeltin bi zahmet Kazen Mune

Herkesten aynı yorumu beklemek bariz delilik. Ama "sen şöylesin böylesin,haketmişsin geber,sen iyi biri değilsin,fesat kadın fitne" bilmem ne tarzında yorum yapıp konu sahibini yerlere sokmakta hiç etik değil. Keşke herkes fikrini saygılı bir şekilde belirtse.

Dogru haklisin. Bazisi konu sahibini soklamak icin, yani kendine getirmek icin ole acimasiz oluyo:) ole okumustum bi kere

Tesekkur ediyorum bilgi icin :)

Biride gitmeden kotulemeden gitsin yahu konu açıp iyi yorumlar yapınca güzel ama eleştiriye açık olmayanlar yazmasın bu kadar basitttt

Şimdi o konuya baktım,kızın küfür yiyip darp edilmeye çalışılması önemli değil de, adamın işten ayrılması önemliymiş gibi davranılmış.
Oha didim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…