kendimi bildim bileli babam icerdi, hala da icer
bu yuzden cok siddetli, cok kotu aile kawgalari da yasadik, hala da yasariz malesef
26 yasinda bekar bir bayanim ve babamin ickisinden oldum olasi cok guclu bir sekilde nefret ettim,igrendim,neden iciyor diye gozumde yas kalmadi aglamaktan...
ama gelin gorun ki kendim de icerim,az icerim ama icerim, aslinda agzima koymamam, nefret etmem gerekmez miydi...oyle cok tat da almam aslinda her ickiden,sadece bazi ickiler vardir tadini begendigim.
sadece icerim, o kafanin hafif guzel oldugu hissi yasamak,pembe hayallere dalmak icin ...
cok icmiyorum zaten,istesem de midem buna musade etmiyor, bozuluyor,icirtmiyor.
ewlenmeyi dusundugum eski erkek arkadasimin her yeri piercingliydi, dowmeleri vardi, yurtdisinda tek basina yasiyordu ama ne ickiyi ne sigarayi ne de baska bir maddeyi agzina surmemis, denememis bile ve asla da istemezdi. benim de icmemi istemezdi. zaten onlayken de asla icmedim, ama hep isterdim bazi gunler sewgilimle iki kadehcik icebilmek, keyiflenmek... ama yine de hic icmemesinden mutluydum, babam gibi bir koca asla istemedim cunku.iliskim 3.5 yil surdu,ewlenicektik ama olmadi, yapamadik, surmedi, bitti. benim icin buyuk yikimdi,mahvoldum, ama herneyse atlattim.
ondan uzun sure sonra tekrar biri cikti karsima,onun gibi olmasa da zamanla asik oldum ve simdi exten daha cok sewdigimi goruyorum simdiki erkek arkadasimi.
onla da bu ocakta 2.yilimiza girecegiz umarim.bu seferki ewet icki iciyor,benden once cok daha fazla icerdi.benle oldugundan beri cok azaltti,bazen arkadaslarimizla oldugumuz ortamlarda beraber de icki aldik ama hep duzeyli sekilde, asla kendini kaybettigini gormedim,aksine bana da hep o dikkat etti:)
son bir kac aydir da artik bensiz icki icmeyecegini soyluyor. zaten ben de kirk yilda bi ictigimden cok cok nadir iciyoruz,o da en fazla iki kadeh oluyor zaten.beraber neseleniyoruz, herseyi yapabiliriz, bu dunyayi fethedebiliriz hislerinde hayaller kurup gulusuyoruz.ama ben suanda artik hic icmicez, sen de asla icmiceksin desem hemen kabul eder ve asla da icmez.tamamen birakir.
ve ben bu adamla ewlenmeyi ciddi ciddi dusunuyorum mesela, sizce bile bile lades demek mi bu?
sizce alkolün hep cok kotü etkilerine maruz kalmis,babasiyla hep bu yuzden kavga eden benim icki icmem ya da icki icen bir adamla bile bile ewlenmem ne?
elbette burada bir cok arkadasin da dedigi gibi, kendini bilmek,sinirini bilmek onemli olan ama peki ilerde ben ya da ewlendigim adam abartir miyiz acaba?
ben cikamiyorum isin icinden...
sadece icimdeki his alkolden nefret etmem ve asla babam gibi bir es istememem...