- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
Evlenince de eşinin ailesini "idare etmek" zorunda olacaksın. bir de kendi ailenin uzaktan devam eden beklentileri olacak, dolayısıyla ben de çalışmanı öneririm...ailenin anlayışlı çocuğu olmaktan bıktım usandım yaaaa...
anneme babama isyan etmek istemiyorum ama artık beni öyle bir noktaya getiriyorlar ki evlensemde artık adım atmasam şu şehre diyorum.
ya kardeşim ergenliğinden beri kan kusturuyor bize sağolsun ve yıllardır evin asabi haylaz çocuğu rolünü kendi üstlendi.bana da yeri geldiği zaman kardeşimin azarlarını işitmek, annemin babamın her daim yanında olmak, kredi kartına ne kadar borcumuz olduğunu bilmek faturalar fazla gelince nedenini araştırmak düştü.ama bunu ben seçmedim!
aramızda sadece 1 yaş var ama yeri geldiğinde kız yeri geldiğinde erkek evlat oldum.kıyamıyorum anneme babamaaileme çok düşkünüm ama artık bazı şeyler çok gözüme batıyor kız evlat olmak bu kadar zor olmamalı yaaa...
arkadaşlarımla çıktım dışarı 2gün önce ve 1saat sonra babam aradı gel işimiz var diye.neymiş efendim 1saat gezmişim ben yetermiş okadar! adım atamıyorum dışarıya o kadar bunaldımki artık psikolojime maaşallah çekiyorum....
okul yeni bitti 2 banka için sınava girdim sonuç bekliyorumÇalışıyor musun yoksa okuyor musun?
Eğer mezunsan acilen iş bulman evden biraz uzaklaşman gerek diye düşünüyorum..
yok ben söyleyeyim yinede alınızda kalmasın yaşım 24 evet evlenmek için bencede henüz küçük ama ne yaşadığımı ben biliyorum bu evde!yaşını sormak istemiyorum..
evlenmek ıcın küçük gıbı geldin bana..bu denli hukmedıle bıldıgıne gore
isyanına ortağım canımSiradaki isyanim ben gibi kız olmaktan bıkan Yoldaşlarima gelsin
kız ve büyük olmak! demen gibi bunun sorumluluğu çok ağır geliyor artık bana!Kiz evlat olmanin boyle bi yonu var helede buyuk cocuksan... Ama seninde psikolojin goz ardi edilmemeli fakat aileler pek dikkat etmezler illa bigun patlicanda anlicaklar :)
Evlenince gecmiyor benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?