idare edemiyorum!

bunu yapabilirim aslında ki şu sıralar da onun için uğraşıyorum...

şöyleki..işim gücüm olunca beni rahat bıkakırlar...okul bitti boştayım diye tüm sorumluluk bende.

iş için de birkaç yerden haber bekliyorum maalesef elim kolum bağlı bir müddet daha ama olacak yani başka yolu yok zaten.he ben işte olunca da bu sefer kardeşime saracaklar ama dolunayın işi var sen yapacaksın diye ki oda paşa paşa yapacak...şuanda babam ona yalvararak iş yaptırdığı için gelip direkt benden istiyor herşeyi..

el mahkum yapıyorum bende..çünkü ailemin eline bakıyorum...bir de kıyamıyorum yaa...çok vicdan yaptırıyorlar bana...hemen annen hasta(ki bu doğru) ben yaşlıyım yetişemiyorum muhabbetine giriyor babam.bende sabır çekiyorum nasılsa işim gücüm olunca çekileceğim diye diye yapıyorum...

işte ozaman gerçekten rahat bırakırlar beni.

Yine anlaşamadık Ailenin eline bakıyorsun diye olmuyor kıyamıyorsun, yaranmaya çalışıyorsun diye oluyor. Sen bir iş bul bak sonra da aynı şeyler devam etmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Yine anlaşamadık Ailenin eline bakıyorsun diye olmuyor kıyamıyorsun, yaranmaya çalışıyorsun diye oluyor. Sen bir iş bul bak sonra da aynı şeyler devam etmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum.
yok gerçekten devam etmez iş bulunca eğer ısrar ederlerse de vaktim yok derim olay kapanır..şu anda boştayım diye oluyor bunlar.

babam kendide söylüyor iş güç sahibi olunda kurtarın kendinizi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…