Idari izin

Ben 10 yasindan kucuk çocugu olduğu için idari izin alıp evden de calismak istemeyen birine yazdım bunları. Bi de diğer yorum yapanlara sen daha öğretmen değilsin sen daha anne değilsin diyo. Benim annem saglik çalışanı açıkçası öğretmen simarikliklarini kaldıracak durumda değilim

Nasıl güzel bir yorum aklımı okudunuz resmen +100

Birde milyonlarca insan korkuyla yasarken onun guya okula ayak basinca ölecek yaygarasi cok tuhaf kaciyor bir gun dayanamadim yazdim cok biliyorsan gel calisa bagladi birde cirkef.
Yoksa sizlerin karmasasini hepimiz goruyoruz yegenim pamuk gibi cocuk aksam cok gulduk 1 dk durmuyor abla bunlar yeni yuklendi dedi niye kabul ettin ertele deseydin dedim 1.5 yasinda anne cocugu herkes zorda herkes sorunlu

1 seneyi geçti eve hapsolduk ağır kronik hastayız kendimizi korumamız lazım. Korumak benim görevim. Dışarda rahatça gezen dikkat etmeyenlere saldırmıyorum. Yaklaşırsa ben uzaklaşıyorum ben önlemimi alıyorum. Sınıfta 5 kişi okula gidiyor 23 çocuk mağdur onlar yüzünden demiyorum. Gönderen de haklı göndermeyen de. Sağlık personeli zaten yorgun bitmiş bunalmış. Ağır hastalıklarımızı tedavi ettiremiyoruz bile bile virüse yakalananlar yüzünden. Aşıları reddedip randevuya gitmeyip ziyan ettirenlerde var. Kronikler o aşı için neler feda ederiz bir bilseler oysa. Yani hesap sormaya haksızlığa girersek çokkk mesele var. Ben kimden soracağım hakkımı yiyenleri?sağlık personeli kimden soracak maskesiz gezenleri ev ev gezenleri?

Anlaşıldı okuduğunu anlayamayacak kadar hassas günler geçiriyorsun belli. Ancak pandeminin, sağlıkçıların durumunun ve okulların kapnmasının sorumlusu öğretmenler değil

Anlaşıldı okuduğunu anlayamayacak kadar hassas günler geçiriyorsun belli. Ancak pandeminin, sağlıkçıların durumunun ve okulların kapnmasının sorumlusu öğretmenler değil

Boşuna linç yiyorsun şu anda...
Tam olarak hangi mesajında hem idari izinli olayım hem evden ders anlatmayayım hem de maaşım tam yatsın dedin? Alıntılayıp bana gösterir misin lütfen?

Boşuna linç yiyorsun şu anda...
Tam olarak hangi mesajında hem idari izinli olayım hem evden ders anlatmayayım hem de maaşım tam yatsın dedin? Alıntılayıp bana gösterir misin lütfen?
Gösteremiyorum ki valla ben de anlamadım işte insanlar zordalar galiba bana sarıyorlar. Devamında açıkça söyledim zaten dersler sınıflar adımıza tanımlandı bu izin bize verilmez diye. Hiçbir mazeretim ve beklentim yok bu anlamda. İşte diyorum ya genç bekar bir hatun zaten öğretmenler evde niye istesinler dedi oradan aldı yürüdü...

Tamamda bu yazdiklarinizin öğretmenlerin simarikliklariyla bi alakası yok ki

Tamamda bu yazdiklarinizin öğretmenlerin simarikliklariyla bi alakası yok ki

konu zaten "ögretmen şımarıklığı" değil. boyle bir kavram bile abes öģretmenlerin hepsini zan altinda bırakmak. her meslekte özel sektorde bile isini tam yapmayan yakınan insan vardır bunu tüm ögretmenlere mal edemezsiniz.

Esim özel sektorde muhendis. sabah 7 aksam 7 calisir benim çalismamı uğraşimı bana gece mesaj atan velilere sabırla laf anlatmamı gordükçe "insan isi iyi yapmak istedikçe kolay meslek yoktur" der olay budur. is ten kacan sikayet eden insanlar her meslekte vardır.

yazmayayım dedim uzerine basa basa "ögretmen şımarıklığı" diye vurguladıkça dayanamadım.

Bu da bir meslek diğer meslekler gibi. Çok severek yapan da var lanet ede ede okula giden de var. Topluca tüm öğretmenler şımarık denmesine asla katılmıyorum. Kötü mühendiste var doktorda var düz memurda var esnafta var. Ha kendin öğretmenlik yaparken sınıfta tırnağını kesende gördüm öğrenciliğimde öğrencisine sarkıntılık yapan da. Ama bunlar istisna hasta insanlar çoğunluğu asla temsil etmiyorlar

Haklısın ceyceycim.

Yanlız şöyle bir durum var. Pandemi sürecinde herkes yaşıyor bahsedilen sorunları. Özel sektörde çalışan anne de yaşıyor, devlette çalışan da... Aslında sitem edilen kesim farklı. “Hem okula gitmeyeyim hem canlı ders yapmayayım çocuğum var “diyen kesime bu sitem...

Yanlis hatilamiyorsan ilk karantina zamanida bi ogretmen ark buraya benim ailem ben ben ben diye yazmisti sanki sadece o onemli baskasi onemli degil gibi simdide zaten hemen hemen butun ogretmenler online egitim verirken daha neyin fazlasi isteniliyo bu artik simariklik yani ise gitmeyim calismayim ama maasimi tam aliyim

O esnek calisma geldi benim esimde kamuda ve odada uc kisiler ve anlasmali olarak gittiler bir birlerini gormeden mecburen ama evde home ofis tarzi calisildi gidilmedi diye evde yatmadi

O esnek calisma geldi benim esimde kamuda ve odada uc kisiler ve anlasmali olarak gittiler bir birlerini gormeden mecburen ama evde home ofis tarzi calisildi gidilmedi diye evde yatmadi
İyi süper ben de evde yatıldı yazmadım zaten doğru okuduysanız, yarım mesai yazdım. Velhasıl çeşitli meslek grupları çalıştı mı evden, yaptılar mı yarım esai , evet.

Mrb yeni gelen yazıda 24-32 de amirin iznine baplandı. Ama 1 hafta önceki yazıda baplı diildi. İnş onu verirler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…