- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Arkadaslar resmi yazıda zaten idari izin icin parantez açılmış ve memurun tüm sosyal haklari devam ettiğinden sehirden ayrılamaz amirin verdigı gorevleri yerine getirir denmiş.
Yani öğretmenler icin yuzyuze egitim yapmayıp evden egitim yapabilir oluyor idari izinde. zaten evden egitim yapılıyorsa idari izine ayrılip evden eğitim de yapmamayım olmuyor.
Ya öğretmenler çok alıngan ya da gerçekten her konuda öğretmenleri eleştiren bir kısım var. alıştım artık benKonu neden öğretmenlere döndü ki?
Öğretmenlere kimse birşey demezken konuyu oraya getiren bir öğretmen, ona karşı çıkan başka bir öğretmen, sonra herkes neden bize öfkeliye geliyor konu.
Bende alıştım, öğretmen konularına hiç dahil olmam ama konu onlar değilken kendilerine getirip bize öfke duyuyorlar demekte ne derece dolmusluk, alınganliktir bilemedim.Ya öğretmenler çok alıngan ya da gerçekten her konuda öğretmenleri eleştiren bir kısım var. alıştım artık ben
ben burda sorun olan seyi anlamadim.24 .haftada idari izne cikmissiniz .idari izinde evden calisabilir siz de calismissiniz arada imzaya gitmissiniz problem ne kiiki tane 8. sınifim vardı ve 1 martta 8 ler acilinca 20 haftalik hamileydim. artı 5 ve 6 lara uzaktan egitimim vardı bi arada 4 gun okulda yüzyüze yapıp eve gelip uzaktan egitim yapiyordum. carsamba da full uzaktan egitim yapıyordum ayrica programın o kadar dağinikti ki saat 8 de yuzyuze ye başliyordum aynı gun aksam 19.00 da bile uzaktan egitimim oluyordu.
Bu arada bransimda baska ogretmenler vardı ve hicbir mazereti olmamasina rağmen ben 8 lere girmem diyip hic okula gelmeden evden ders yapan zümrelerim vardı.
Mudurle konustum 24. haftaya kadar yapacak bir sey yok geleceksin dedi. 24. haftada gebelik raporu goturdum idari izin icin mecbur benden 8 leri aldı ama 5 ve 6 lara evden yapacaksın baska care yok ilce milli egitimle konustum evden ders yapsın dediler dedi.
yani simdi 27. haftamdayım evden ders yapıyorum ayrıca imzaya bile anlayis gostermiyorlar en ufak bir imzada bile mudurum cagiriyor gelip imzalamak zorundasin diye. her hafta gunde 1 kez evrak ve defter imzalamaya gidiyorum. ayrica sınıf rehber ogretmenliğide mevcut veli toplantisi duyurular hepsine devam ediyorum.
Anlayacağıniz sadece evden ders yapmaya razı oldum. biraz direterek sadece yüzyuze derslerimi aldirdım o da elinin altında okula gelmeyen baska ogretmenleri oldugu halde yinede son ana kadar beni getirdi okula mudurum.
ben cevap vermedim vermem de bu konuda. Kabak tadı verdi artıkBende alıştım, öğretmen konularına hiç dahil olmam ama konu onlar değilken kendilerine getirip bize öfke duyuyorlar demekte ne derece dolmusluk, alınganliktir bilemedim.
Gene mi ogretmen kavgasi
Konu bir de ev hanimi olup cocugunu krese gonderenlere de baglasin,sonra İstiklal Marsi ve kapanis yapariz madem.
teşekkür ederimİdari izinde kapsam dışı var. Esnekte duymadım
Bende kamuda muhendisim mudurum ic isleri bakanliginin Yazisinda hamileler ibaresi geciyor hafta bilgisi yok dedi. Suan idari izindeyim. 10 haftalik hamileyim. Hos idari izinde sorun ciksa bile doktorum da 1 ay kurul raporu yazdi su donem hamileler cok riskli diye. Sizde idari izni deneyin olmazsa rapor alin minicik bebeginizin sagligini korumalarini beklemeyin.Bende 17 haftalık hamileyim. Bi devlet kurumunda mühendis olarak çalışıyorum. Projelerde gizlilik esas olduğu için malesef uzaktan çalışmada gelmiyor. Bugün insan kaynaklarını arayıp sorduğumda sadece 24-32 hafta arasını kapsıyor genelge denildi. Bu durumla karşılaşan var mı acaba başka?
Niye kiz pattis?Konuyu baştan sona okudum ve aslında cidden en mağdur sensin. Şaka ya da kinaye falan yapmıyorum cidden en zor durumdaki kişi sensin. İnşallah kolay ve hızlıca çözersin bu meseleyi.
Niye kiz pattis?
Ha dersen ki ise yeni baslamissin,yillardir eve cocuga yakin is ariyordun,tam buldun okullarin saati degismis falan. Evet bence de magdurum
Ben genelgeye baktım. 24 ve 32. Haftalar şeklinde belirtilmiş. İnsan kaynakları da bana bu şekilde söyledi. İdari izin hakkımı denedim malesef olmadı. Koronada daha önce bir kez geçirdim tekrar rapor verilebilir mi bilmiyorum. İkinci kez geçirmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Malesef beklemekten başka çarem yok şu an için.Bende kamuda muhendisim mudurum ic isleri bakanliginin Yazisinda hamileler ibaresi geciyor hafta bilgisi yok dedi. Suan idari izindeyim. 10 haftalik hamileyim. Hos idari izinde sorun ciksa bile doktorum da 1 ay kurul raporu yazdi su donem hamileler cok riskli diye. Sizde idari izni deneyin olmazsa rapor alin minicik bebeginizin sagligini korumalarini beklemeyin.
ben burda sorun olan seyi anlamadim.24 .haftada idari izne cikmissiniz .idari izinde evden calisabilir siz de calismissiniz arada imzaya gitmissiniz problem ne ki
Cabama saglik Allah beni bildigi gibi yapsa super olacakti ama olmadiEve çocuğa yakın iş bulma, çocuğu bu dönemde okula gönderiyor olma gibi süreci kolaylaştıracak her şeyi denediğin için kuşum
Yani yeterince çaban var ortada.
Icisleri bakanligi yazisinda hamile demis, hafta ibaresi yok. Benim raporum var ama genelgeden sonra idari izinli sayilicakmisim.Ben genelgeye baktım. 24 ve 32. Haftalar şeklinde belirtilmiş. İnsan kaynakları da bana bu şekilde söyledi. İdari izin hakkımı denedim malesef olmadı. Koronada daha önce bir kez geçirdim tekrar rapor verilebilir mi bilmiyorum. İkinci kez geçirmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Malesef beklemekten başka çarem yok şu an için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?