Idari izin

özel sektörüz, yönetim insiyatif ile geçen sene ilk kapanmada idari izin grubuna girenleri işe getirtmedi. fakat işini evden yürütebilenler devam ettiler.
zaten evden çalışanlar olarak firmaya gitmekten daha uzun saatler çalıştık diyebilirim. sadece mavi yaka ve idari izinli olanlar doküman işi yapamadıklarından evde çalışmadan kalmış oldular.

Konu neden öğretmenlere döndü ki?

Öğretmenlere kimse birşey demezken konuyu oraya getiren bir öğretmen, ona karşı çıkan başka bir öğretmen, sonra herkes neden bize öfkeliye geliyor konu.
Ya öğretmenler çok alıngan ya da gerçekten her konuda öğretmenleri eleştiren bir kısım var. alıştım artık ben

Kamu personeli ne şansı en azında 24.haftadan sonra izne ayrılma gibi bir ihtimaliniz var. Biz özel sektör çalışanları olarak kelle koltukta çalışıyoruz. Pandeminin başından beri büyük bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum yani bir sürü işçiyle muhattabım. Şimdi de hamileyim ve sabah 8:30 akşam 18:00 çalışıyorum. O kadar doluyum ki bu konuda

Ya öğretmenler çok alıngan ya da gerçekten her konuda öğretmenleri eleştiren bir kısım var. alıştım artık ben
Bende alıştım, öğretmen konularına hiç dahil olmam ama konu onlar değilken kendilerine getirip bize öfke duyuyorlar demekte ne derece dolmusluk, alınganliktir bilemedim.

ben burda sorun olan seyi anlamadim.24 .haftada idari izne cikmissiniz .idari izinde evden calisabilir siz de calismissiniz arada imzaya gitmissiniz problem ne ki

Bende alıştım, öğretmen konularına hiç dahil olmam ama konu onlar değilken kendilerine getirip bize öfke duyuyorlar demekte ne derece dolmusluk, alınganliktir bilemedim.
ben cevap vermedim vermem de bu konuda. Kabak tadı verdi artık

İdari izin, amir/yöneticinin insiyatifini bırakılmış.
Bu mesele iki ucu keskin bıçak.
Bir yandan 10 yaşaltı çocuğu olanlar, çocukları okula gitmeyeceği için evde kalmak istemekte haklılar.
Ancak öte yandan 10 yaş altı çocuğu olan her memur idari izin kullanırsa, idari izin hakkı olmayan, aynı birimde çalışan memurların iş yükü 3-4 kat artacak.
Bir tarafı destekleyelim derken diğer tarafa yükleniliyor bu uygulama ile.

Son düzenleme:
Gene mi ogretmen kavgasi
Konu bir de ev hanimi olup cocugunu krese gonderenlere de baglasin,sonra İstiklal Marsi ve kapanis yapariz madem.

Konuyu baştan sona okudum ve aslında cidden en mağdur sensin. Şaka ya da kinaye falan yapmıyorum cidden en zor durumdaki kişi sensin. İnşallah kolay ve hızlıca çözersin bu meseleyi.

Bende kamuda muhendisim mudurum ic isleri bakanliginin Yazisinda hamileler ibaresi geciyor hafta bilgisi yok dedi. Suan idari izindeyim. 10 haftalik hamileyim. Hos idari izinde sorun ciksa bile doktorum da 1 ay kurul raporu yazdi su donem hamileler cok riskli diye. Sizde idari izni deneyin olmazsa rapor alin minicik bebeginizin sagligini korumalarini beklemeyin.

Karı-koca öğretmen olan aynı anda canlı dersleri olan bir çiftin küçücük çocukları balkondan düşüp vefat etmişti geçen sene =( Bu olay beni inanılmaz yaralamıştı. Pandeminin ilk zamanlarıydı, herkes bakıcı bulamıyordu. Evet küçük çocukla canlı ders çok çok zordur Allah kolaylık versin gerçekten. O zaman dersleri idare ayarlıyordu gerçi, çok şükür bu sorunu çözdüler, şimdi biz ayarlıyoruz.

Konuyu baştan sona okudum ve aslında cidden en mağdur sensin. Şaka ya da kinaye falan yapmıyorum cidden en zor durumdaki kişi sensin. İnşallah kolay ve hızlıca çözersin bu meseleyi.
Niye kiz pattis?
Ha dersen ki ise yeni baslamissin,yillardir eve cocuga yakin is ariyordun,tam buldun okullarin saati degismis falan. Evet bence de magdurum

Niye kiz pattis?
Ha dersen ki ise yeni baslamissin,yillardir eve cocuga yakin is ariyordun,tam buldun okullarin saati degismis falan. Evet bence de magdurum

Eve çocuğa yakın iş bulma, çocuğu bu dönemde okula gönderiyor olma gibi süreci kolaylaştıracak her şeyi denediğin için kuşum
Yani yeterince çaban var ortada.

Ben genelgeye baktım. 24 ve 32. Haftalar şeklinde belirtilmiş. İnsan kaynakları da bana bu şekilde söyledi. İdari izin hakkımı denedim malesef olmadı. Koronada daha önce bir kez geçirdim tekrar rapor verilebilir mi bilmiyorum. İkinci kez geçirmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Malesef beklemekten başka çarem yok şu an için.

ben burda sorun olan seyi anlamadim.24 .haftada idari izne cikmissiniz .idari izinde evden calisabilir siz de calismissiniz arada imzaya gitmissiniz problem ne ki

problem var demedim. evden ders yapanlar da idari izine çıkacakcak ve ders yapmayacak gibi anlasılmış. onun olmadiğıni anlattım.

Ayrica bizim kurumda problem suydu. zumrem olan hicbir sağlik problemi olmayan erkek öğretmen ben 8 leri almam diye tutturdu ve idare 8 leri bana verdi her 8 ler açılınca ben hamile halimle okulda ders yaparken zumrem evde ders yaptı idareler zorluk cikarabiliyor arkadasa onu anlattım.

hamile olmasaydım bile benim dusuncem her ögretmen 8. sınıf almalı biri gelip yuzyuze ders isleyip eve kosup uzaktan egitime girerken digeri sadece evden ders yapmamalı yonundeydı ama ben 24. haftaya gelip raporu onlerine koyana kadar 8. sınıflar sadece bendeydı. konu idarelerin tutumuydu kendi idaremin tutumunu anlattım.

Icisleri bakanliginin yazisinda hamile ibaresinde hafta bilgisi yok.

Eklentiler

• 88BDB11A-7369-4D47-92DC-E0BD51FAB1DD.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 32
Icisleri bakanligi yazisinda hamile demis, hafta ibaresi yok. Benim raporum var ama genelgeden sonra idari izinli sayilicakmisim.

Eklentiler

• 2F1E0A5C-C0DE-40E5-ABA1-160EE3315AD1.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…