Idari izin

ben zaten idari izine evde hic ders yapmayayim gözuyle bakamadım. benim idareyle sorunum hic bir problemi olmayan zumreme 8. sınıf vermeyerek ona evden ders yaptirıp tum 8 leri bana verip okula getirmesiydi. ki ben sesimi cikarmasaydım 24. haftada idari izin istiyorum diye diretmeseydım hazirana kadar bu boyle gidecekti.

Icisleri bakanliginin yazisinda hamile ibaresinde hafta bilgisi yok.
Resmi gazetede yayınlanan asıl genelge bu malesef. Sizin gönderdiğiniz maddede de idari izin kapsamındaki hamilelerden bahsediyor. Keşke bizleri de kapsasaydı ama genelge bu şekilde malesef

Eklentiler

• hamile_GENELGE.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 32
Sevgili vaveyla__ size mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum neden acaba

Bende kamudayim 1 gun bile ne esnek calismadan ne saatlerden faydalandim. Ustune dalga gecer gibi kiyafetlerimizi begenmediklerini soylediler alisveris yapmaliymisiz
Su anda da ifade net olmasina ragmen 10 16 uygulanmiyor. 1 saatlik mesafede oturuyorum isyerleri 18de kapaniyor. Evime giderken 1 igne alacak vaktim yok.
Ben evde kalayim derdini gectim, insanca yasamak istiyorum .
Konuya iliskin yorumumda birtek hamilelere hafta sinirlamasi olmadan idari izin gelmeli ve evden calisma saglanmali.
Onun disindakiler tartismaya acik
Ogretmenlerin cabasini goruyorum ama benim eski arkadasim aman hasta olacagiz diyip 5 ay avsa adasindan plajdan story foto paylasti, okullar acildiginda vay olucez paylasimlarini köyünden yapti yasadigi ilde bile degildi. Azda olsa 1 tanede olsa somuren var arkadaslar her meslekte oldugu gibi. Kardesim anaokulu ogretmeni ogrencileri ona bayiliyor, uzaktan egitimde bile oyle hayatlarina dokunuyorki.

Evet idari izin amirin insiyatifinde eğer zorda kalacak durum varsa çağırıyor bende kamudayım aslında benim gelmemi gerektirecek durumum yok ama başka bölüm sıkıntıya düşüyor o yüzden çağırıyor ve bir kısmını çağırıp bir kısmını evde tutna yapamayacağı için herkesi çağırdı çocuğu olan ama dönüşümlü gidilecek geç gidip erken çıkılacak

Çocuklulara izne
Peki o çocukluların işlerini kim yapacak
O kadar saçma ki
Gerçekten buldukları çözümler bomba etkisi yaratıyor
Annelerin işini siz yapın iki kat çalışın yorulun millet yattığı yerden para kazansın
Böyle bir ülke yoktur ya

evet o yapılan haksızlık. yani özel sektör bile idari izinli diyip eve gönderiyor ki özel sektöre uygunsa yapsın dendi en baştan beri. okullarda bunun yapılmaması haksızlık.

Let the linç begin

Bakicidan korona bulasinca
valla ona yapacak bir sey yok marketten de bulasabilir esin calistigi yerden de vs vs hepimiz risk aliyoruz bir yerlerden.bebekleri kucuk olanlar icin ucretsiz izin alincak ya da baska yolu yok .sonucta ogretmenler tatile cikmadi sadece evden calisiyorlar

evden çalışma ve idari izinler sadece hastalığı yaymamak için yapılıyor
çalışanların ev içi çocuk - bakıcı koordinasyonunu sağlamak için değil maalesef.
pek çok bankacı arkadaşım evden çalıştıkları için şükrederken -ki çoğu 2 çocuklu- öğretmenlerin bu inanılmaz istekleri karşısında şaşırıyorum gerçekten. özellikle işten korona kapıp 8 aylık bebeğime de bulaştırdığım için söylüyorum.

K kurabiye123 bir dakika ya ben öğretmenlere verilsin demedim ki. Zaten evden çalışılıyor cümlesine istinaden söyledim. Evden çalışmak göründüğü kadar kolay değil. E fabrikada çalışana kreş isteyen devletin kendi personelinin çocuklarını da düşünmesi gerekir de işte...

Ev
Evden çalışmak hiç kolay değil evet normal isini yapmaya devam ediyosun işte o yüzden ben evde yim nasılsa diye çocuklara bakılmaz kres kres bakıciysa bakici çocuğun bakitilmasi lazım yine evden calisilma olmadığı zamanki gibi. Çocuk anne babanin sorumluluğunda devletin değil. Bu arada sizi yanlış alintiladiysam pardon

Dogrudur tabiki vardır ama ben bu tatil yapan ogretmenleri duydukca inanın hayret ediyorum. zaten sehir degistirmek yasak evden ders yapsan bile imzaya defter doldurmaya cagiriyorlar her hafta ayrıca ben pandemide normal sartlarimdan daha fazla calistım. yukarida yazmistim sabah 8 de 8. sınıflara yuzyuze eğitim yapıp eba kasıyor diye günün her saatine yaydılar dersleri aksam 19.00 da 6 lara uzaktan egitim yaptim dusunun.

Ayrica gece 12 de yazan arayan veli ve ogrencileri saymıyorum bile ki hadi ilk bilemediler cok soru sordular amenna hala gece 12 de arayip acmayinca hocam bizim cocuk eba sifresini unutmus eba sifresi verirmisiniz diye mesaj atan velim var pazar günu saat 11.45 te.

Let the linç begin
Haklıyım
Kusura bakmasın kimse
2-3 kat fazla çalışsın biri yazık değil mi o insana?
O izni veren amir gelip çalışmıyor elamanına yüklüyor işi
Bare para verseler oda yok
Köle gibi çalış
Neden çocuğun yok
Devletin nüfus artışına teşviği heralde bir tür

Öğretmen olup da sadece diploman var sürecin içinde değilmişsin çocuğun yok... yani şu başlıklara sadece bilenlerin yazması sağlansa keşke
Siz ne kadar şımarık bi insanız hayret ediyorum gerçekten bi de utanmadan savunuyorsunuz burda iyi ki bi ogretmen olmuşsunuz yeteri kadar rahat calismiyomus gibi daha da izin istiyorsunuz. Diğer yorumlarda bahsettiğiniz problemleri herkes yaşıyo sizin kimseden ayricaliginiz yok. Özel sektör anneleri ölsün o zaman. Ayrıca bakamicagin çocuğu yapma bakıcı tut devlet napsın çocuğun var diye hayret bisey ya

Bizim öğretmenimiz okul açık zamanda da kapalı zamanda da 2 çocuğuna bakıcı tutuyor ve kreşe gönderiyor zaman zaman. Çocuk derse de katılıyor arada hiç bir veli de tepki göstermiyor gayet anlayışlı herkes. Öğretmenlere aşırı değer veririm ama işe gitmeden yol parasından tasarruf bakıcı parasından tasarruf düşünenlere de üzülmem kusura bakmasınlar. Zor zamanlardan geçiyoruz çalışanı çalışmayanı öğretmeni velisi öğrencisi herkes taşın altına elini koyacak. Okula gitmeyen çocuğuma resmen aylardır öğretmenlik yapıyorum. Online ders neredeyse yok çünkü. E öğretmende mi suç arayayım. Onla ne ilgisi var bu durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…