İddia bağımlısı nişanlı

İddia
100bin sadece bu sene, 15 senelik maaşı ortalamanın bayağı üstünde bir iş ve elinde hiçbir şey yok ne yapmışsa babası yapmış. Düzelme ihtimaline tutundum ama sanırım öyle bir ihtimal yok
Valla kumarbazlığı yeterli bir sebep değilse, salaklığı sebeptir benim için.

100 bin, 400 bin, ne biçim rakamlar...bile bile.

İnanın bıraktım demesine biraz da o yüzden güvendim. Başkasının hayatına dahil olıyor bunu düşünmüştür yaşı da küçük değil daha önce borç yüzünden ayrıldım adım atamazdım dediği bir kız da var böyle böyle kandırdım kendimi

Kendisi tedavi olacak bir şey görmüyor, oynamıyorum diyor ama bu para nereye gidiyor. Senelerce nereye gitti

tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bırakamaz, bırakmaz demiyorum dikkat edin içine işlemiş bağımlı olmuş olacagı söylüyüm evlendikten sonra zamanla altınlarında gidecek bu pislik lanet birşey benim tavsiyem uzaklaş hemde hemen...

İddia

Valla kumarbazlığı yeterli bir sebep değilse, salaklığı sebeptir benim için.

100 bin, 400 bin, ne biçim rakamlar...bile bile.
15 senelik bu iş hayatında şu an bambaşka bir hayatı olabilirdi, inanın ailesindeki diğer bireylerin kayıpları milyonları buluyor ne ev ne arsa kalmış satılmadık belki kendini idare eder bir şekilde ama bu şüphe bende ne sevgi bırakır ne saygı

Minicik bir ihtimal olabilir.
O minicik ihtimal için hayallerinizin içine etmeye değer mi? Iyi düşünün.
Sanalıymışsınız evlenmeden öğrenmişsiniz.
O kadar güzel hayallerim vardı ki bütün bir bina üstüme çöktü altında nefes alamıyorum. En yakın arkadaşımdı aynı zamanda ailemdi, nasıl yapar ya da bırakmaz mı yapamaz mı ihtimali bile mutlu ediyor öyle bir zayıflık.

Yakınımda biri var çok sevdiğimiz bir arkadaş, malesef milyarları yedi iddaa illetinde. 10 bin maaş alıyor ama hep ekside. Kartları patladı birsürü borç ve kara listelerde. Nekadar seversen sev evlendikten birkaç ay sonra bin pişman olursun, yakma başını. Hiç düzelenini görmedim malesef. Hem iddaa bağımlısı hem yalancı değermi sence?

Bir miktar borç aldı benden iş için demişti hemen gününde de ödedi sonra öğrendim ki kredi kapatmış tekrar kredi çekmiş çok yüksek miktarda ve bu oynamıyorum dediği dönem. Bencillik değil bu değil mi yaşayacaklarım bu kadar belliyken

Oynadığı rakam 2-3 lira değil kendinizi kandırmayın bence mümkün değil kumar oynayan biri olarak söylüyorum kimse için bırakmam birden hiç bırakmam kesin bilgidir

aklın varsa arkana bakmadan kaç bundan 5 yıl sonra çocuğuna alacağın ekmeğin 2 lirasını düşünürsün yoksa
Şimdiden etkiledi hayatımızı, sürekli idare et aşkım diye diye. O zamanları düşünmek
O kadar benzer ki durumu. Maaşı çok çok iyi ama elde var 0. İnsan hiç mi ben ne yapıyorum demez. Arkadaşları dünyayı geziyor o evden çıkarken benzin için para hesaplıyor şimdi düşününce oynamıyormuş diyemiyorum

Bu adamla evlenirseniz ömür boyu onun borçlarını kapatmak için çalışırsınız.

Oynadığı rakam 2-3 lira değil kendinizi kandırmayın bence mümkün değil kumar oynayan biri olarak söylüyorum kimse için bırakmam birden hiç bırakmam kesin bilgidir
Hiç ihtimal yok mu, yo bırakma gibi bir niyeti olsa şimdiye kadar gerekli adımları atardı diye düşünüyorum ne aile kurabilmiş ne güzel yaşayabilmiş. Fazla hayalperest davrandım birlikte toplarız sandım ben

Tedavi ile bir ihtimal olur diye inanmak istedim ben sanırım yanında olurum birlikte aşarız diye. 100bin sadece bu sene çekilmiş ve en az 5 sene borç ödenecek bunlar benim bildiklerim ama tedavi bile işe yaramıyorsa
Birlikte aşsanız ne olacak ki daha nereden ne borçlar çıkacak bence ayrılın adam keyfi 100000 tl borç yapmış evlenince birlikte ödeyeceksiniz farkında mısınız ? Emin olun ayrılmak daha kolay

Bu adamla evlenirseniz ömür boyu onun borçlarını kapatmak için çalışırsınız.
İnanın şimdi oturuyor her şey kafamda ailesinde böyle olmuş hep. Birileri kendini feda etmiş bu iddia uğruna borç ödeyeyim diye hayallerimden hayatımdan vazgeçmem gerekecek haklısınız

Sizin yapacağınız hiçbirsey yok ki.

Ancak sürekli arkasını toplayıp, birkaç yıla yalandan dolandan, umut edip sürekli hayal kırıklığına uğramaktan, ruh sağlığınızı bozarsiniz.

Birlikte aşsanız ne olacak ki daha nereden ne borçlar çıkacak bence ayrılın adam keyfi 100000 tl borç yapmış evlenince birlikte ödeyeceksiniz farkında mısınız ? Emin olun ayrılmak daha kolay
Bir hastalık gibi görmek istedim belki de kendimi kandırıyorum. Bu bankaya olan borç kişilere eminim vardır ama o daha çıkmadı ortaya. Haklısınız şimdi üzülmek çok daha az zarar verecek

Kaç yaşında nişanlınız? Ailesi ile konuşup şu an oynayıp oynamadığını netleştirme durumu yok mu? Mutlaka onlar da dahil olmuştur ödemelere yetişemediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…