Şu an hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor galiba ondan en olmayacak ihtimali bile zorluyorum mantıksız olduğunu bile bile daha şaşkınlığını atamadımBiteceğini bilseniz ödenir mi ? Hanımefendi lütfen kendinize gelin elin kumarbazının borcunu ödemeye niye bu kadar meraklısınız çöpe atacak paranız varsa gidin bir hayır kurumuna bağışlayın
Bir de keyfi bir borç ve her zaman hesap kitapBen senin yerinde olsam çıkarırım hayatımdan, ömür boyu bir insanın iddia borcunu ödemek çok kötü bir his,yol yakınken kaç kurtar kendini
Aynen katılıyorum..uğraşmayın bu adamla ...yola girmez.Tedaviler düşündüğünüz gibi sonuç vermiyor yalnız hiç onlara güvenmeyin.
Neden böyle bir riske atacaksınız hayatınızı?
Duygusal bakılacak bir konu değil bu destek olurum aşarız hayalleri kurmayın hiç.
Hanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Ve asıl mesele hanımlar öğrendiklerim korkunç 100bine yakın sadece bu sene borcu borçla kapatmak için kredi çekilmiş geçen sene başında 2 defa icralık olmuş bu adam 15 yıllık çalışan babası olmasa evi bile olmazmış arabası babasının. Ailesinin hiçbir şeyden haberi yok ailede bağımlılık varmış ama onu da söylememişler bana. Eski borçlar birikti artık iddia oynamıyorum diyor ama böyle bir şey mümkün mü? En başından anlattım sana o borçlar işte birikti üstesinden gelemedim böyle oldu diyor ama 12 13 sene oynayan adam birden bırakır mı? İşe ilk başladığı zaman defalarca yüklü kredi çekmiş aileme yolladım demişti ama o dönem bu sefer arkadaşlardan alınan borçlar çıktı. Birkaç gün önce yine banka hesabından arkadaşı adına para yolladığını gördüm artık her şeyden şüpheleniyorum, iddiayı bırakmak mümkün mü? Hayatım boyunca acabarla yaşayacak kadar güçlü bir insan değilim bunu kesin olarak öğrenmenin bir yolu var mı
Senin nişanlın bırakır mı bilmiyorum ama bırakmayanını gördüm. Akrabamızın oğlu at yarışı bağımlısıymış. Onunda ciddi kayıpları var. Neyse tövbe etti namaza başladı falan dediler diğer akrabam olan kızla nişanladılar. İzinlerinde gelip gidiyodu namaz kılıyodu. Oysa hepsi gösterişmiş oynamaya gizli gizili devam ediyormuş bu ortaya çıktı. Sonuç nişan atıldı.Hanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Ve asıl mesele hanımlar öğrendiklerim korkunç 100bine yakın sadece bu sene borcu borçla kapatmak için kredi çekilmiş geçen sene başında 2 defa icralık olmuş bu adam 15 yıllık çalışan babası olmasa evi bile olmazmış arabası babasının. Ailesinin hiçbir şeyden haberi yok ailede bağımlılık varmış ama onu da söylememişler bana. Eski borçlar birikti artık iddia oynamıyorum diyor ama böyle bir şey mümkün mü? En başından anlattım sana o borçlar işte birikti üstesinden gelemedim böyle oldu diyor ama 12 13 sene oynayan adam birden bırakır mı? İşe ilk başladığı zaman defalarca yüklü kredi çekmiş aileme yolladım demişti ama o dönem bu sefer arkadaşlardan alınan borçlar çıktı. Birkaç gün önce yine banka hesabından arkadaşı adına para yolladığını gördüm artık her şeyden şüpheleniyorum, iddiayı bırakmak mümkün mü? Hayatım boyunca acabarla yaşayacak kadar güçlü bir insan değilim bunu kesin olarak öğrenmenin bir yolu var mı
Tam aradığım gibi birini buldum diye düşünüyordum aslında, dışarıdan biri görse tertemiz efendi içi temiz ama bağımlı hem de anladığım kadarıyla en ağırından. Hayatım gidecek elimden anlayabiliyorum ve şimdi üzüleyim daha iyi diyorum artık. Kendisinden başka kimse yardım edemeyecek ona umarım hayırlısı olur.Evlendikten sonra yapsa mucadele et tedavi olsun derdim elin kumarbaz adamini duzeltmeye calisarak hayatinizi mahvetmeyin.bizim kizlarda boyle bi huy var gider kotu serseri birini bulur duzelticem diye hayatini mahveder.karar sizin ya onun icin hayatinizi bi kenara atip onunla perisan olursunuz yada birakirsiniz onu
Belki de hiç bırakmadı o da ya da parasızlıktan oynamadı. Hiç emin olamayacağım ve sürekli bir acaba olacak. Olumlu tek bir şey duymadım. Aklın yolu t galibaSenin nişanlın bırakır mı bilmiyorum ama bırakmayanını gördüm. Akrabamızın oğlu at yarışı bağımlısıymış. Onunda ciddi kayıpları var. Neyse tövbe etti namaza başladı falan dediler diğer akrabam olan kızla nişanladılar. İzinlerinde gelip gidiyodu namaz kılıyodu. Oysa hepsi gösterişmiş oynamaya gizli gizili devam ediyormuş bu ortaya çıktı. Sonuç nişan atıldı.
Daha duymak istersen daha cok örnek var bende. Kendini yakma kardeşim çok çekersinBelki de hiç bırakmadı o da ya da parasızlıktan oynamadı. Hiç emin olamayacağım ve sürekli bir acaba olacak. Olumlu tek bir şey duymadım. Aklın yolu t galiba
Aynen öyle, bide o kadar yüklü oyunu kupon ile yapmamıştır, sistem kurmuştur kendine, telefonunda maçkolik varmı?Bir de keyfi bir borç ve her zaman hesap kitap
Umarım atlatır daha güzel bir hayata başlarsınızŞu an hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor galiba ondan en olmayacak ihtimali bile zorluyorum mantıksız olduğunu bile bile daha şaşkınlığını atamadım
Bazi seyler vardir idare edilebilir ama bu oyle bisey degil.suan duygularini degil aklini dinle yoksa geri donusu olmayan yola girersin.insan olumu bile unutuyor bunu unutmayacaksinTam aradığım gibi birini buldum diye düşünüyordum aslında, dışarıdan biri görse tertemiz efendi içi temiz ama bağımlı hem de anladığım kadarıyla en ağırından. Hayatım gidecek elimden anlayabiliyorum ve şimdi üzüleyim daha iyi diyorum artık. Kendisinden başka kimse yardım edemeyecek ona umarım hayırlısı olur.
Cok şanslısın ki bunu nişanlıyken öğrendin.arkadasimin esi de iddia bağımlısı.cok iyi bi isi maaşı olmasına rağmen borç batağınin icinde.elde ne var ne yok gitti.ustune babasi hep arkasını topluyo kredi vs çekerek.adam da bitti yazik nereye kadar kredi cekecekse.arkadasimda her seferinde söz verdi bıraktı vs diyodu ama artık o da pes etti.bosanmak icin çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyo.Çevremde hiç yok, sevgiliyken öğrenince ciddi bir şey değildir diye düşündüm ama yazılanlar çok kötü. İnanın yaşadığım çok büyük bir hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?