İddia bağımlısı nişanlı

Biteceğini bilseniz ödenir mi ? Hanımefendi lütfen kendinize gelin elin kumarbazının borcunu ödemeye niye bu kadar meraklısınız çöpe atacak paranız varsa gidin bir hayır kurumuna bağışlayın
Şu an hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor galiba ondan en olmayacak ihtimali bile zorluyorum mantıksız olduğunu bile bile daha şaşkınlığını atamadım

Aynen katılıyorum..uğraşmayın bu adamla ...yola girmez.

iddia, kumar bırakılmaz ama evlenmeden nişanlı çok güzel bırakılır..
aklın varsa koşarak kaç..

Evlendikten sonra yapsa mucadele et tedavi olsun derdim elin kumarbaz adamini duzeltmeye calisarak hayatinizi mahvetmeyin.bizim kizlarda boyle bi huy var gider kotu serseri birini bulur duzelticem diye hayatini mahveder.karar sizin ya onun icin hayatinizi bi kenara atip onunla perisan olursunuz yada birakirsiniz onu

Senin nişanlın bırakır mı bilmiyorum ama bırakmayanını gördüm. Akrabamızın oğlu at yarışı bağımlısıymış. Onunda ciddi kayıpları var. Neyse tövbe etti namaza başladı falan dediler diğer akrabam olan kızla nişanladılar. İzinlerinde gelip gidiyodu namaz kılıyodu. Oysa hepsi gösterişmiş oynamaya gizli gizili devam ediyormuş bu ortaya çıktı. Sonuç nişan atıldı.

Tam aradığım gibi birini buldum diye düşünüyordum aslında, dışarıdan biri görse tertemiz efendi içi temiz ama bağımlı hem de anladığım kadarıyla en ağırından. Hayatım gidecek elimden anlayabiliyorum ve şimdi üzüleyim daha iyi diyorum artık. Kendisinden başka kimse yardım edemeyecek ona umarım hayırlısı olur.

Belki de hiç bırakmadı o da ya da parasızlıktan oynamadı. Hiç emin olamayacağım ve sürekli bir acaba olacak. Olumlu tek bir şey duymadım. Aklın yolu t galiba

Belki de hiç bırakmadı o da ya da parasızlıktan oynamadı. Hiç emin olamayacağım ve sürekli bir acaba olacak. Olumlu tek bir şey duymadım. Aklın yolu t galiba
Daha duymak istersen daha cok örnek var bende. Kendini yakma kardeşim çok çekersin

Çok şanslısınız. Nisanliyken farketmissiniz. Tercih sizin ama şu saatten sonra devam etmeniz sonunu bildiğiniz bir işe kalkışmak olur sonuç hüsran. Birakani görmedim. Çoluk çocuğa oluyor olan evin tüm rızkı kumara gidiyor onlar perişan oluyor. Aslında yasaklanmalı bu tür oyunlar kaç aile yıkıldı bu yüzden. Gençler bilerek özendiriliyor.

Bazi seyler vardir idare edilebilir ama bu oyle bisey degil.suan duygularini degil aklini dinle yoksa geri donusu olmayan yola girersin.insan olumu bile unutuyor bunu unutmayacaksin

Mümkün değil bırakmaz. Bı-ra-ka-maz!
Bir tanıdığım dört tane ilaç alıyor günde, terapilere gidiyor bırakmak için. Psikiyatrın söylediği; hep bunlarla uğraşıyoruz, mümkün değil bırakamıyorlar ve çevrelerinin yapabileceği en büyük kötülük bu tip kişilerin borçlarını ödemek.

bak bu bağımlılığın altında çok fazla şey yatıyor. kişi hep kaybetse ben enayi miyim der bırakır. Bunlar mehter takımı gibi iki ileri bir geri. Kazandığı da oluyor. Ve iki dk da bir kalem oynatarak binlerce lira kazanan adam artık çalışamaz. İnsanlıktan çıkarcasına çalışıp asgari ücrete tamah edemez. 3 bine 5 bine tatmin olamaz.

Kazandığında kenara koyamaz. Eline geçen üç bine sevinmez. Hırslanır keşke büyük oynasaydım. Üç bin değil otuz bin kazansaydım diye hırslanır.

sürekli bıraktım der bırakmaz. Yalanlarını yakalarsınız. Ummadığınız borçlar kapıyı çalar. Sadece sizi değil ailenizi, ailesini de sömürür tüketir.

inançlıysanız haram kazanç ve zararları konusu da var.

ayrıca ortamlarda sen anlarsın iddadan akıl ver vs diye namı olan bir adama ben hayatta yaklaşmazdım. Eş dediğin seni namıyla gururlandırmalı ya.. dürüst, çalışkan, mert demeliler.

aradığınız cevap verdiğiniz detayların içinde saklı zaten. "bir daha öyle bir süreci yaşamak istemiyorum, bıraktım" derken bile yalan söylemiş. sizce bırakır mı ?
ha belki, gerçekten seneler ve büyük bir sabır vererek bırakmasını sağlayabilirsiniz ama olan sizin sağlığınıza ve hayatınıza olur.

Kosarak uzaklas arkana da bakma

Çevremde hiç yok, sevgiliyken öğrenince ciddi bir şey değildir diye düşündüm ama yazılanlar çok kötü. İnanın yaşadığım çok büyük bir hayal kırıklığı
Cok şanslısın ki bunu nişanlıyken öğrendin.arkadasimin esi de iddia bağımlısı.cok iyi bi isi maaşı olmasına rağmen borç batağınin icinde.elde ne var ne yok gitti.ustune babasi hep arkasını topluyo kredi vs çekerek.adam da bitti yazik nereye kadar kredi cekecekse.arkadasimda her seferinde söz verdi bıraktı vs diyodu ama artık o da pes etti.bosanmak icin çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyo.

Yol yakınken kaçarak uzaklaş.yoksa seni cidden borç harç icinde rezil bi hayat bekliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…