• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iddia belası

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Esim gecen yil iddiaya basladi. Ogrencilik doneminde de oynardi ama kucuk meblalardi. Kazanci artinca oynadigi tutarlar da artti. Toplam kazancimiz 13 bin civari aylik. Ama tek kurus faydasi yok eve. Kazancin 3 te ikisi esimin ama tamami iddia borcuna gidiyor. Biraktim demisti ama iki uc gundur goruyorum yine oynuyor. Neden dedim. Tek mac acilmis da merak etmis. En asagi 100 tl oynuyor. Vaktinde tek maca 4 5 bin oynamisligi var. 30 bin borcu var ama aylardir kapatamadi. Arabaya yakiti bile ben aliyorum. Gecen gun esime ilac almaya eczaneye gittik. Ilaci istedi. Sonra yanda bulunanlarla sohbete daldi. Ee odesene dedim. Kredi kartimi istedi. Ciktik. Sok oldum gercekten dedim. Tum gun surat asti. Insan zor zamanda taniyormus diye. Sakaya vurup ara ara soyledi bunu. Iki evimiz var. Birinin tum giderleri bana ait. Digeri lojman. Digerinin sadece cüzi miktar kirasini ve aidatini oduyor. Tum mutfak masrafi yeme icme hersey bana ait. Disarda yemek yeriz ben oderim. Tatile gideriz ben oderim. Ama yetmiyor artik. Ben de coktum. Dis tedavim var. Onu erteleyip duruyorum. Cunku param kalmiyor. Ben cok yoruldum ama adam degismiyor. Varlik icinde yokluk cekiyoruz. Ben atanana kadar iki sene calismadim. Ben vakti zamaninda baktim sana diyor. Karsilik bekliyor yani. O zaman da sen calismasan da olur diyordu. Bu iddia bitirdi onu da bizi de. Ama yine basliyor. Bagimli ama hicbirsey yapmiyor. Hep depresif hic mutlu degil. Be sizinle paylasmak istedim. Sevdigim adam mutlu olmayi bilmiyor. Boyle heyecanla adrebalinle gununu kurtariyor. Ve bu onu daha beter bir strese sokuyor.

Boyle bir adami sevmeyin,yazik caniniza. Emin olun asla birakmayacak ve siz emekliliginizde de bu adamin iddaa borcunu odeyeceksiniz.
Ben ne zaman ise basladim. Gelir artti bana guvenip yeniden iddiaya basladi. O kadar yorgun ve cikmazdayim ki anlatamam

Eşiniz "zor zaman" kavramını yanlış anlamış. Kumar bağımlılığı var, sorumsuz davranıyor ve utanacağı yerde, şımarıkça size sataşıyor. Demek ki durumun ciddiyetinin farkında da değil. Bu işin sonu yaş. Yani ya aklını başına alacak, kendine hakim olacak, ya tedavi olacak ve bu illetten öyle kurtulacak. Ya da bu sorumsuzun yükünü daha fazla taşımayacaksınız. Yoksa böyle devam eder gider.

Eşiniz "zor zaman" kavramını yanlış anlamış. Kumar bağımlılığı var, sorumsuz davranıyor ve utanacağı yerde, şımarıkça size sataşıyor. Demek ki durumun ciddiyetinin farkında da değil. Bu işin sonu yaş. Yani ya aklını başına alacak, kendine hakim olacak, ya tedavi olacak ve bu illetten öyle kurtulacak. Ya da bu sorumsuzun yükünü daha fazla taşımayacaksınız. Yoksa böyle devam eder gider.
Her ay hesap kitap yapip nasil yeter onu dusunmekten yoruldum. Bir markete gidiyorum. Hicbirsey almasam 50 lira verip cikiyorum. Aylik 3000 kredi kartim geliyor. Bir de arada bana nasil yetiremiyorsun diyor. Maasim 4500. 3000 kredi kartina gidince geriye kira parasi ve ona aldigim telefonun taksitinden baska elimde birsey kalmiyor ki. Biz baska baska sehirlerde yasiyoruz ayin buyuk kismi. Yalnizken markete bile gitmiyor. Beni bekliyor gidiyim de alisverisini yapip yemegini yapiyim diye.

Her ay hesap kitap yapip nasil yeter onu dusunmekten yoruldum. Bir markete gidiyorum. Hicbirsey almasam 50 lira verip cikiyorum. Aylik 3000 kredi kartim geliyor. Bir de arada bana nasil yetiremiyorsun diyor. Maasim 4500. 3000 kredi kartina gidince geriye kira parasi ve ona aldigim telefonun taksitinden baska elimde birsey kalmiyor ki. Biz baska baska sehirlerde yasiyoruz ayin buyuk kismi. Yalnizken markete bile gitmiyor. Beni bekliyor gidiyim de alisverisini yapip yemegini yapiyim diye.
Oyy ne kadar sabırlısınız ya. Sabrın bu kadarı sizi mahveder, gerek var mı? Adam hem salmış, hem yüzsüz. Nasıl yetiremiyorsun diye nasıl sorabiliyor, kendinden ve dünyadan haberi yok herhalde. Niye bu cefayı çekiyorsunuz? Bir de işinde gücünde, aklı başında insansınız. Böyle bir kadının kendine bunları yaptırması bana acayip geliyor.

dükkanı iyi yere açmış o

eşinin sırtından geçinen ve bu durumdan hiç mahcubiyet duymayan adamlar çok itici gelmiştir hep

hastalık,kaza bela olaylarını tenzih ediyorum

öyle durumda elbette destek olcaksınız ama bu durum çok sevimsiz gerçekten

dükkanı iyi yere açmış o

eşinin sırtından geçinen ve bu durumdan hiç mahcubiyet duymayan adamlar çok itici gelmiştir hep

hastalık,kaza bela olaylarını tenzih ediyorum

öyle durumda elbette destek olcaksınız ama bu durum çok sevimsiz gerçekten
Gecen gun baska sehre gittik gezmeye. Nakit vardi esimde. 20 30 tl harcadi. Sonra soylendi. Benim hic para harcamamam gerek diye. Cocuk dusunuyoruz güya. Dogum paketi alacagiz olursa ozel hastaneden. Acaba onu da mi bana odetmeyi planliyor.

Esim gecen yil iddiaya basladi. Ogrencilik doneminde de oynardi ama kucuk meblalardi. Kazanci artinca oynadigi tutarlar da artti. Toplam kazancimiz 13 bin civari aylik. Ama tek kurus faydasi yok eve. Kazancin 3 te ikisi esimin ama tamami iddia borcuna gidiyor. Biraktim demisti ama iki uc gundur goruyorum yine oynuyor. Neden dedim. Tek mac acilmis da merak etmis. En asagi 100 tl oynuyor. Vaktinde tek maca 4 5 bin oynamisligi var. 30 bin borcu var ama aylardir kapatamadi. Arabaya yakiti bile ben aliyorum. Gecen gun esime ilac almaya eczaneye gittik. Ilaci istedi. Sonra yanda bulunanlarla sohbete daldi. Ee odesene dedim. Kredi kartimi istedi. Ciktik. Sok oldum gercekten dedim. Tum gun surat asti. Insan zor zamanda taniyormus diye. Sakaya vurup ara ara soyledi bunu. Iki evimiz var. Birinin tum giderleri bana ait. Digeri lojman. Digerinin sadece cüzi miktar kirasini ve aidatini oduyor. Tum mutfak masrafi yeme icme hersey bana ait. Disarda yemek yeriz ben oderim. Tatile gideriz ben oderim. Ama yetmiyor artik. Ben de coktum. Dis tedavim var. Onu erteleyip duruyorum. Cunku param kalmiyor. Ben cok yoruldum ama adam degismiyor. Varlik icinde yokluk cekiyoruz. Ben atanana kadar iki sene calismadim. Ben vakti zamaninda baktim sana diyor. Karsilik bekliyor yani. O zaman da sen calismasan da olur diyordu. Bu iddia bitirdi onu da bizi de. Ama yine basliyor. Bagimli ama hicbirsey yapmiyor. Hep depresif hic mutlu degil. Be sizinle paylasmak istedim. Sevdigim adam mutlu olmayi bilmiyor. Boyle heyecanla adrebalinle gununu kurtariyor. Ve bu onu daha beter bir strese sokuyor.
sanırım farklı yerlerde yasıyorsunuz kendı evınızınkını kendınız karsılayın esınızın oturduguna karısmayın, tatılede ya herkes ortak koysun yada tek gıdın, ayrıca esınız resmen kumar bagımlısı olmus ben olsam bu adama bır sanıye tahammul etmem çocukta yoksa ayrılırdım ya da maasına el koyar ılk iş borcunu kapar, sonrası ıcınde ona sorumluluk yıkar gıderler konusunda ne ahlı varsa gorsun derdım..
ayrılmayı dusunmuyorsanız maddı anlamda elınızı cekın herseyden esınızde tedavı olsun

Gecen gun baska sehre gittik gezmeye. Nakit vardi esimde. 20 30 tl harcadi. Sonra soylendi. Benim hic para harcamamam gerek diye. Cocuk dusunuyoruz güya. Dogum paketi alacagiz olursa ozel hastaneden. Acaba onu da mi bana odetmeyi planliyor.
Çocuk yerine adamı tedavi ettirmek için para biriktirseniz daha iyi olur bence.

Ben ne zaman ise basladim. Gelir artti bana guvenip yeniden iddiaya basladi. O kadar yorgun ve cikmazdayim ki anlatamam
Yok o öyle olmamıştır inan bana.Zaten hep oynuyordur ama oynama miktarı sizin farketmeyeceginiz rakamlardadir.Birde erkeklerde ondan alıp arkadaşına borcu ödeyip bir yılın sonunda yeniden aynı kişiden isteme çok oluyor.Tabi kumar borcu demiyorlar da biliyorsun tek maaş,yigenimi ben okutuyorum filan yalan,dolanla çarkı bir süre çeviriyorlar

tabiki de siz ödeyeceksiniz

adam hesap ödemekten aciz üstüne tatilinden de geri kalmıyor

ekmek elden su gölden alışmış bir kere

daha çok yüzünün astarı sıyrılmış

yok arkadaş erkekte gurur olcak

boşan.

Bosanin. Bu gececek bir durum degil. Hayatinizi heba etmeyin.

Tanıyorum boyle insanlar. Maddi olark bittiler. Cevreden borc almaya basladilar sonra. Coluk cocuk derken hic iyi bitmedi sonlari.

Siz basinda vazgecin. Mucadele etmeyon. Yazik emeginize. Ayda 13 bin lira kazanan pek aile geleceği icin guzel yatirimlar yapiyor. Kendinizi bir an once kurtarin.

Siz bir de bu adamdan halen çocuk istiyorsunuz...

Yazık .5 tl bile harcamayin .Bu ay ben oynadim iddia deyin .
Yok param deyin .Bu ne yüzsuzluk .
Anasini babasini cağırin eve bosanmakla tehdit edin .
O zivanadan cikana kadar para harcamayin .

Bu yazdiklarinin her satirinda kendi yasadikalrimi hatirladim ayni siz gibi eve dokuz bin para gekiyrodu nerdeyse ama benim maasim bana yetmuyordu ev derdi cocuk kira faturalar markete ortada ben harcaniyordum. Oglum 45 gunlukken ogrendim kocamın iddia oynadığını kaybettiginu ve battigini yaklaşık 200 bin borc var butun takilarim ben den habersiz gitmis kupeme kadar affettim bir daha yapmam dedi çocuk xok kucuk sans verecegin dedim uc bucuk yıla yaydik borcu çalıştık ikimizde gerekirse mesai yaptik odedik bitti sandim iki ay dayanamadi gidio bu sefer bana ait kart ile oynamis odememis kartin numarasini kendi cep numarasi yapmis banka bana ulasamiyot avukat is yerimi bulup icra baslatirken bana ulasiyot ben sok oldum nedir derken kocam olacak cani aykarva odememis kendi yaptigi borcu ve maasima haciz geldi. Yine iki ay bekledim oderse diye hem bircu odemiyir hem de bes bin maasi var her hangi kesintisi yok para da vermiyor oyle mi dedim sen yoluna ben yoluma. Hatam cok sabretmek en guzek yillarimi ona guvenio onun borcunu odemek oldu keske o zaman biraksaydim. Ve anlasmali boşandım isi uzatmasin yuzunu gormeyim diye nerdeyse bir ayda bosandik hic israr etmedi tmm hadi bisanalim dedi megerse o yaptigi borcu bana odetmekmis amaci sekiz ay oldu hala o borcu oduyorum bsandigima degil de onu surum surum surundurmedigime pismanim. Hastalar farkinda degiller benim ki de sizin hesao doktor ilac yazardi ben alirsam icerdi almazsam ilaclari gidio almazdi bile. Gözlerini hirs mi buruyor ne beni ve yavrumu kumar belasina satti. Asla afgetmem giden geri gelneyecek guzel dusun senin onun kanatlarin altina siginman gerekirken adam bildigin omzunda yuk hastaboldugunu kabuk edio tedavi olursa afft yoksa birak gitsin

Siz bir de bu adamdan halen çocuk istiyorsunuz...
Dakin cocuk yapma arkadasim sana da birsey olmuyor o kumarbazlara da olan cocuga oluyor. Benim oglum su an dort yasinda herseye sahit olmuş oysa ki ben onu hep diger odada saniuordum. Aykarca oynadigi oyunlarda fatura kredi karti taksi temali oyunlar oynadi yavrun unutturacagun diye canin cikuyor hala da ara ara ayni donemlere giriyor sakin ola cocuk yapma tedavi olsun oyle cocuk yap. Terapilere sende katil ise yaradigini anla öyle. Aslinda xoxuk degil seni bile haketmiyir bu insan acele etme

Back
X