iddia günlüğüm

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Geçen haftada evdeydim çünkü annem memlekete gitti ve kızıma bakacak kimse yoktu. Tabi evde olunca dikkat etmek mümkün olmuyor en azından benim açımdan. Fakat şuna başladım son üç gündür elma sirkesi, bal ve ılık su karışımını içmeye çalışıyorum. Sabah akşam bazen yatmadan önce. Kendimi daha hafif hissediyorum. Birde sitenin spor salonunda iki kere spor yaptım, bir saat ve kırk dakki şeklinde.
bu foruma başlarken kilo vermeyi hedeflemiştim ama iki ileri bir geri yapıyorum sanırım. Dün sabah tartıldığımda 69,1'dim ama pes etmiyorum, etmeyeceğim.
Sabah evden çıkmadan önce limonlu su içtim ancak buna fırsatım oldu. kahvaltıda klasik peynir domates salatalık zeytin yedim. bir filim kadar kepekli ekmek yedim ve yeşil çay içtim.
ara öğünde de elma yedim.
ha gayretttt

merhaba tasu, kızın hastalanmış geçmiş olsun. ben bi süredir koptum canım sıkkındı. bu arada tabi 3 kilo aldım ama en azından yarısının yerleşmediğini umarak tekrar belki 265. kez yeniden başladım:) yemek yemeyi seviyorsan bu başlangıçlara da alışacaksın işte yapacak bi şey yok.

yeniyıl akşamı yemeye iznim var ertesi gün hiç gevşetmeden devam edeceğim tabi. 31 ocak sabahı 75 olma iddiasındayım yalnız iddia bu sefer kendimle o yüzden işim biraz zor

sabah bir yumurta, bir kk peynir 3 tane eti form yedim. inş öğlen sebze filan çıkar da ilk günümde iradem zorlanmaz. gerçi ben ne zaman böyle desem ya şahane börek ya da tatlı çıkıyor.

Teşekkürler Zuhalin, biraz dah düzeldik çok şükür. Evet bende de ipin ucu kaçtı ama neyseki 1 kilo kadar sanırım cumartesi tartıltım 69 idim. Ben bu arada ballı sirkeli su içmeye çalıştım fazla almama ona bağlıyorum ve kendimi daha hafifi hissediyorum nedense... Yinede onun tek başına işe yaramayacağını bilecek kadar kilo ve rejim tecrübem var. Bilmiyorum daha önce yazdım mı ama ben 85 kilodan 62 ye kadar düştüm ama diyete karar verene kada (yani meseleyi beynimde bitirine kadar) ne 285 ne 400 saymak ne mümkün diyete başlayıp bitirdiğimi. Başaracağına, başaracağımıza inanıyorum.
1 şubat eşim ve benim doğum günümüz ve 9 gün sonra yani 10 şubatta tanışma yıl dönümüz. bu yüzden o zaman kadar 65 kilo olmak istiyorum o zamanlarda o kadardım çünkü.
Zaten bu ayda başaramazsam kendimi bir diyetisyenin eline teslim edeceğim belki verdiğim paralara açırımda yeme isteğimi engellerim
Veeee ben de bu gün itibari ile tekrar başladım, sabah klasik diyet kahvaltımı yaptım.

zuhalin tebrik ederim canım seni süpersin :) Sendeki azmin birazı da ben de olsa ne olurdu kii (

Merhabalar,
Final haftasındayız ve okul çok yoğun. Doğum izninden dönen bir arkadaşım kilolarımla boğuştuğumu görünce Karatay Diyeti kitabını önerdi. Bende iki gündür okuyorum ve bu sabah ona başladım. Birde bunu denemeye çalışacağım.
Sabah bir bardak limonlu suyumu içtim.
Kahvaltıda 1 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim.
Öğlen yakın yemekten 15-20 dakka önce ceviz ve kuru üzüm yedim.( Aslında ara öğün yok ama kazındım. Normalde kahvaltıda iki yumurta yenmesi gerekiyor ama ben bir tane yedim ve bir çay bardağı ceviz var onuda yemedim.)
Öğle yemeğinde 3 ızgara köfte, bol salata, iki tane mercimek köfte, iki üç parça yoğurtlu karnabahar yedim.
ve sabahtan beride içinde iki parça limon olan suyumu içmeye çalışıyorum.
Çok fazla spor yapamayacağım için abartmamaya çalışıyorum normalde porsiyonlarda sınır yok.
Umarım benim için güzel bir başlangıç olur.

Dün öğle yemeğinden sonra akşam yemeğine kadar hiçbir şey yemedim. Akşam yemeğinde yoğrtlu şehriye çorbası (sanırım şehriyeden dolayı bu çorba yasaklı) ve karnı yarık yedim abartmadan.
Tabii akşamın ilerleyen vakitlerinde acıktım ve bende biraz ceviz yedim. (Ara öğünler mümkün mertebe olmamalı)
Tabii limonlu su ve çay içtim.
Bu sabahta ılık limonlu suyumu içtim. Kahvaltıda bir yumurta, peynir ve 7-8 siyah zeytin yedim, limonlu açık çay içtim.
Sonra az biraz kuru üzüm yedim.
Biraz su içmem gerek...

Selam herkese,
Sınavlardan dolayı nete giremiyorum ama diyetim çok şükür iyi gidiyor. Öyle ki dün arkadaşım tiremisu yapmıştı yemedim. Kendimi kutluyorum. Karatay diyetine alıştım gibi
yarın tartılacağım bakalım neler olmuş.

masallah kizlar siz yine azimlisiniz vermissiniz azar azar iddia deyince dikkatimi cekti konu :)) gecen bende iddialastim esimlede hala ayni bi degisiklik yok kilolarda 2 aylik kizim var onu emziriyorum hamilelik vs 95 kiloyum bunun tersi olamazsin yaza kadar dedi bana yani 59 kilo bende inadina olurum dedim ama napacagim böyle bilmiyorum bu kilolari vermek almak kadar kolay olsa keske :-/ sizi takip edip bende motive olmak istiyorum kabul ederseniz :)

Son düzenleme:
ben çok fena sapıttım ya. yani yemesem gene yemem ama zayıflasam nolcak gibi bi psikolojiye girmiştim hayatım çok .oktan gidince afedersiniz.

82 oldum bu sabah. arkadaşla iddaya girdik bu sefer de. bu iddaa işi biraz daha motivasyon sağlıyor. bugünden itibaren bi ay sonraya kadar. hedefine ulaşana ayakkabı alınacak. ikimiz de ulaşırsak birbirimize alıcaz:)

neyse bir de hard line burner sipariş ettim netten bakabilirsiniz. az buçuk bi enerji versin iştah kessin diye. böyle bi destek kuvvet gibi olsun istedim aslında hiç gerek de yoktu ama hani onun hakkını vermek için bile daha çok ciddiye alırım gibi ne bileyim.

sabah 1 dlm etimek, bi hıyar bi domat bi parça kaşar 2 zeytin

ara: 10 kayısı çekirdeği

öğlen 4 kaşık yoğurt, iki kaşık pilav, ıspanak yemeği

ara: 1 portakal yicem birazdan

akşamda bilmiyom öğlenki gibi bi şeyler bakıcaz.

haa bol su içiyorum 28 olmanın mı yoksa hor kullanmamın mı bilmiyorum cilde olumsuzlukları canımı sıkmaya başladı solda 1 sağda 3 ince çizgim var gözaltlarımda:) bakalım dedikleri gibi etkisi oluyo mu cilde bol suyun. 3 lt olur herhalde bugün.

yaza kadar 36 kg veremezsin canım ya olsa da çok disiplinli kendini sadece diyete adayarak olur ve aşırı zorlanırsın. 20 kg verirsin ama hadi 24 diyelim.

arkadaşla ayakkabı işi yattı. ikimiz de batırdık. inadına silmiyorum bu topiği kendiem ibret olsun:) hem benim gibi bin defa tövbesini bozsa da yine başlayanlara umut olsun. bu kez başarıcam:) yine bi aylık periyoda girdim hedef 74. bugün 3. gün. ilk günler tabi yerleşmemiş kilolar gidiyor 82.3 le başladım.

yaz geliyor yaaa summer is cominngggg

yihhu nihayet oturmaya başladı diyet. en az bu kiloyu görmüştüm diyeti savsaklamadan önce, artık bundan sonra yokuş aşaa

dün meselaa neler yemişim,

sabah öğle filan yazmıcam sırasıyla gidiyorum.

1 muz, 3 tane eti form, 1 kaşık pilav, 8 kaşık karnıbahar yemeği, yarım tas yoğurt, 1 yeşil elma, 1 tane etiform, tavuk şişin etleri, yanındaki yağsız salatası, 1 kaşık pilavı.

hee sesim çıkmıyo diye sanıyonuz mu diyeti bozdum. ne münasebet. 17 günüm ve 4 kilom kaldı vericek. olmadı üç gitsin. zaten bu sıralar fazla zorlanmıyorum.

15 güne kadar bi de bisikletim olcak kondsiyon. o zaman iyice hızlancak. 73 75 demeden adam gibi 65 olsam da korumaya geçebilsem bari artık.

teyy teyyy diyetim hala iyi gidiyor. 20 gün önce 82.3 ü görmüştüm tabi bi buçuk kilosu falan bi gün öncesinde çok yemekten kaynaklanıyodu ama olsun:) 10 gün kaldı tabloda. 2 kilo daha gider umarım. sonra yeni bi tablo yapçam. bi gün buraya bakan olur belki yine bir örnek vereyim.

sabah: 1 yumurta 1 tk tereyağda. 1 kk peynir, 1 kk kaşar, 2 dlim etimek

ara: 1 elma

öğlen ıspanak bulgur yoğurt varmış. bulgurdan 2 kaşık yoğurttan 3-4 kaşık alırım ıspanağı da komple götürcem:)

arada yine bi dolanır kimde elma portakal var bakınırım bi tane yerim.

akşam da bakıcam karnımın kazınma durumuna göre. ama akşam genelde az yiyip 6 dan önce de yemiş oluyorum öyle diyim. bi de her fırsatta hareket ediyorum yarım saat yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…