İdeal Baba Yaşı Kaç Olmalı ?

Benim eşim 34 yaşında baba oldu, bende 30 yaşımda hamile kaldım 31'ime yakın doğum yaptım. Eşim çocuğuyla çocuk gibi oynar eğlenir. Kendisinin yaş konusunda bi takıntısı olmadı hiç. Bizde ilk 14 ay çocuk istememiştik ama sonradan sadece ben takıntı yaptım yaşı.
Hazır değilsen düşünme bence yaşında genç.
Gerekli kontrollerini istersen tedbiren yaptırabilirsin. Mantıken bakacak olursak 45 ile 50 yaş arasında öyle abartılı bi fark yok zaten ikisi de orta yaş nihayetinde...
Çocuk olunca hayat hep çocuğa göre şekilleniyor bi plan yapsan mesela o gün çocuğun hastalanıp planın suya düşebiliyor
Nasipte varsa istemesende olur zaten çokda hesap yapmamak lazım hayırlı zamanda gelir inşallah

İdeal baba yaşı diye bir şey yoktur. Kimşsi gençtir ama çocuk sevmez, seviyesine inemez. Ya da azospermi gibi sağlık sorunları yaşlı genç dinlemez. Herkesin ömrünün bir başlangıcı vardır ve o vakit geldiğinde dünyaya teşrif eder gerisi boş

dogum yapip birde cocuk bakinca enerjinizden 5 sene eksilmiş sayin cocugu ona gore yapin 31 yasimda anne oldum
doguma gitmeden 1 gun oncesine kadar evimin dip kose temizligini kendim yaptim hamileyken bir gun aman uzatayimda bacagimi yatayim demedim kipir kipir insandim cocugum 22 aylik cocuga biri bakarken bir ev temizliyorum 5 gun kendime gelemiyorum dogum ve cocuk bedeni aşırı yoruyor ruhende yoruluyorsunuz tabi bunlari hesaplayin dinçken çocugunuzu yapin derim ben babada biraz genc olsunki size yardim edebilsin derim insan hayatinda 1 sene bile cok sey degistiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…