İdeal erkek ! Kaçılası erkek !

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Selam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 🙄 .Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri ! 😊 konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?

Selam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 🙄 .Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri ! 😊 konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?
herkes bin tane şey yazsa yine de senin idealinle benim onun ideali farklıdır arkadaşım. Allah gönlüne göre versin diyelim.Kimsenin doğrusunu kendi doğrunla kıyaslama bence yoksa çok ararsın ve bu arada canın da yanar.

Bence eşim benim için ideal. Cana yakın, merhametli, sevecen, cok iyi bir baba. Benim triplerimi cekebilen😅, ailemi ailesi bilen. Kimseye herhangi bir şiddet uygulamaz. Şimdiye kadar şükür ne o nede ben birbirimize saygısızlık etmedik. Bir insan mutluluğuna mutluluk katıyorsa ve sevgin giderek artıyorsa, o zaman ideal erkektir bana göre.

evlenmeden önce bu soruyu görseydim biraz düşünürdüm ama şimdi direkt eşim benim için ideal eşmiş diyorum. onu benim için ideal yapan özelliklerini sıralayayım o zaman;
-güler yüzlü,komik
-çalışkan,zeki
-namazlarını aksatmaz
-kimse hakkında iyi veya kötü yorum yapmaz dedikodu duyduğu zaman cevap bile vermez
-annesine babasına çok saygılı,aynı zamanda benim anneme babama da
-kardeşlerini çok sever,kendi ablasını hal hatır sormak için ararsa benimkini de arar
-ben çalışan bir kadın olduğum halde ev için yaptığım alışverişleri bile kendi karşılamak ister
-çocukları çok sever,şimdi kendi bebeğimizi bekliyoruz
-sabahları duş almadan işe gitmez,mis gibi kokar

daha da aklıma gelmeyen bir sürü şey... her gün böyle biriyle evlendiğim için şükrediyorum.

Evlenmeden anlayamadık kardeşim bizde. Aldığımız romantik adamlar , mağara adamlarına döndü teker teker
Evlenmeden once" sana sunu yapacaz buraya gidecez sana sunu alacam demek istemiyorum bunlari zamani gelince yapmak istiyorum " dedi ve hiç bir beklentiye girmeden magara adami sanip evlendim sonradan ortaya çikti içindeki muhtesem insanlik... bana gore ideal kelimesinin karsiliği eşim ama unutmamak lazim herkesin idealleri farkli🤗😀

Bu devirde evlenilecek kişiyi bulmak çok zor. Ben kadın ve erkeğin eşit şartlara sahip olmasını savunan biriyim ama şimdiki erkekler cidden kadın parası yeme peşine düşmüş. En son görüştüğüm kişi bana "seni şuraya götüreceğim" dedi. Gittik ve bana orada "Üzerimde para yok. Senden yiyelim" diye teklif etti. Eğer ben davet etseydim tabii ki ödemek sorun olmazdı ama davet eden o ve hesabı bana ödetmeye çalışan yine o. Yine de bir şey demedim 40 tl civarı tuttu zaten ama artık sürekli olarak iş yerime sözde beni özleyip geldiğinde son sigarama kadar içmeye başladı. Böyle bir insanla normal arkadaş bile olamam. Bu yüzden merhametli olan, kendine yetebilen, insanları kullanmaya çalışmayan kişi benim için idealdir.

evlenmeden önce bu soruyu görseydim biraz düşünürdüm ama şimdi direkt eşim benim için ideal eşmiş diyorum. onu benim için ideal yapan özelliklerini sıralayayım o zaman;
-güler yüzlü,komik
-çalışkan,zeki
-namazlarını aksatmaz
-kimse hakkında iyi veya kötü yorum yapmaz dedikodu duyduğu zaman cevap bile vermez
-annesine babasına çok saygılı,aynı zamanda benim anneme babama da
-kardeşlerini çok sever,kendi ablasını hal hatır sormak için ararsa benimkini de arar
-ben çalışan bir kadın olduğum halde ev için yaptığım alışverişleri bile kendi karşılamak ister
-çocukları çok sever,şimdi kendi bebeğimizi bekliyoruz
-sabahları duş almadan işe gitmez,mis gibi kokar

daha da aklıma gelmeyen bir sürü şey... her gün böyle biriyle evlendiğim için şükrediyorum.
Yaaa ne kadar da şanslısınız.. allah muhabbetinizi arttırsın 🙏

Hemen işi cinselliğe vuran tip erkeklerden nefret ederim belliki derdi çapkınlık diye düşünürüm ,sorunlarımı anlattığımda ortak çözüm yolları bulup halletmeye çalışan ilgi gösteren centilmen erkekler her zaman ideal tiplerdir ,ailesiyle çok sorunlu bir erkekten uzaklaşırım ortak zaman geçirmekten hoşlanan eğlenmeyi gülmeyi seven pozitif enerji yayan erkekler idealdir .sinirli kaprisli olayları büyüten alıngan tipler çekilmez ,gelecek için planlar yapan kişiler ileriye dönük sağlıklı ilişki yaşayabileceğimiz tiplerdir ,bencil egoist insanlara tepeden bakan sonradan görme erkekler zaman kaybıdır bir çok genelleme yapabiliriz bu konuda

Bu devirde evlenilecek kişiyi bulmak çok zor. Ben kadın ve erkeğin eşit şartlara sahip olmasını savunan biriyim ama şimdiki erkekler cidden kadın parası yeme peşine düşmüş. En son görüştüğüm kişi bana "seni şuraya götüreceğim" dedi. Gittik ve bana orada "Üzerimde para yok. Senden yiyelim" diye teklif etti. Eğer ben davet etseydim tabii ki ödemek sorun olmazdı ama davet eden o ve hesabı bana ödetmeye çalışan yine o. Yine de bir şey demedim 40 tl civarı tuttu zaten ama artık sürekli olarak iş yerime sözde beni özleyip geldiğinde son sigarama kadar içmeye başladı. Böyle bir insanla normal arkadaş bile olamam. Bu yüzden merhametli olan, kendine yetebilen, insanları kullanmaya çalışmayan kişi benim için idealdir.
Kardeş maalesef günümüzde erkek milletinin ciddi mayası bozuldu.. eskiden bi ortamda kadın para ödediğinde yerin dibine geçermiş erkek!! Ortalık asalak tiplerle dolmuş.. maalesef ben de bu tiplerle karşılaştım.. yani ne bilim mesela adamla buluşalım diyoruz.. buluşcağımız yer diyelim benim eve 9-10 dk arabayla .. arabası olduğu halde gelip almayı teklif etmemesi beni çok irite ediyor.. buz gibi oluyorum.. bu bi centilmenlik meselesi.. yoksa çok şükür elim ayağım tutuyo kendim de giderim..!!

Merhametli saygılı
Ayağını yorganına göre uzatan
Ailesini seven ailemi seven
Sorun çözmeye çalışan
Kararlı
Birlikte vakit geçirmekten hoşlanan

Erkek arkadaşımın özellikleri ideal mi bana göre ideal

InsaAllah böyle dewam eder

Kızlarrr daha somut örnekler verir misiniz.. erkeğin hareketlerine dair ..
Mesela cimriyse arkana bakmadan uzaklas. Temizligine onem vermiyorsa, bakimli degilse, siddete egilimi varsa. Cunku sevgililikte bunlari yapan evlilikte daha ilerisini yapar.
Bide herkesin idealide farkli tabi. Benim esim bana gore ideal ama belki baskasina göre degil.
Cömert olmasi, dis görünüşünu begenmem, iyi bir insan olmasi, merhametli, sefkatli olmasi beni kendisine cekti, iyiki de cekmis :) cok şükür. Ama mesela sinirli bi yapisi var bunu ben idare ediyorum bana göre ideal ama baskasi hayir sinirli biriyle evlenmek istemem diyebilir

Back
X