İdeal erkek ! Kaçılası erkek !

Mesela ideal erkek , sadık, tertemiz( her türlü 😊), güzel kokan, düzgün giyinen, temiz ayakkabılı , kibar, centilmen- elimde poşet moşet bi şey varsa illa ağır olmasına da gerek yok,bi şey taşıtmayan erkek çok hoşuma gider.. sonra terbiyeli, küfretmeyen.. romantik yeri geldiğinde duygusal.. ufak tefek sürprizler yapan... sporcu, güçlü, boylu poslu endamlı, yatakta uyumlu, iyi olması 😏...beni sevmesi ve bunu hissettirmesi.. yapıcı özelliği olması, kavga gürültü etmeyen erkek ... benim düşüncelerimi değer vermesi önemsemesi laf dinlemesi falan çok önemli..tabi arayıp soracak.. ilgi alaka gösterecek ideal erkek

Mesela cimriyse arkana bakmadan uzaklas. Temizligine onem vermiyorsa, bakimli degilse, siddete egilimi varsa. Cunku sevgililikte bunlari yapan evlilikte daha ilerisini yapar.
Bide herkesin idealide farkli tabi. Benim esim bana gore ideal ama belki baskasina göre degil.
Cömert olmasi, dis görünüşünu begenmem, iyi bir insan olmasi, merhametli, sefkatli olmasi beni kendisine cekti, iyiki de cekmis :) cok şükür. Ama mesela sinirli bi yapisi var bunu ben idare ediyorum bana göre ideal ama baskasi hayir sinirli biriyle evlenmek istemem diyebilir
Evet banyosunu etmeyen, kokan, dişlerini fırçalamayan dişleri pis bi erkeğe tahammül edemem mesela.. el yıkama alışkanlığı vs çok önemli ..ıyyyykkk

bütün konularınız bu minvalde
çok tuhaf bir egonuz var, o kadar harika erkeği istiyorsunuz peki sizin o erkeğe sunacağınız ideal özellikleriniz nelerdir yani o adam sizi neden seçsin, boyunuz ortalamanın üstünde diye mi :KK53: yada iyi seviştiğiniz için falan?

önce kendi ideallik boyutunuza bakın sonra enn iyiyi arayın, konularınız beni güldürüyor

Selam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum 🙄 .Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri ! 😊 konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?
Idealini bilmem ama cocukken canhıraş oynadigin arkadasinla hissettigin duygu var ya onu hissedebilmelisin en iyi oyun arkadasin o olmali

bütün konularınız bu minvalde
çok tuhaf bir egonuz var, o kadar harika erkeği istiyorsunuz peki sizin o erkeğe sunacağınız ideal özellikleriniz nelerdir yani o adam sizi neden seçsin, boyunuz ortalamanın üstünde diye mi :KK53: yada iyi seviştiğiniz için falan?

önce kendi ideallik boyutunuza bakın sonra enn iyiyi arayın, konularınız beni güldürüyor
Napayım ben de böyleyim işte aşkı arıyorum.. aşk kadınıyım diyormuşum 😂😂

Napayım ben de böyleyim işte aşkı arıyorum.. aşk kadınıyım diyormuşum 😂😂
sizinki aşkı aramak değil yalnız
poşetimi taşısın,kapımdan alsın,hesabımı ödesin aşkı aramak değil
ya da poposu yuvarlak olsun aşkı aramak değil
siz hayatınızda yalnızlığınızı giderecek birini istiyorsunuz bunlar da sizin istekleriniz sadece, sevgiden aşktan bağımsız

Ayni kulture sahip oldugum , ayni seyleri yapmaktan zevk aldigim , kulturlu , kibar , dusunceli , guzel yemek yapan , iyi opusen , bakimli , kiskanc olmayan , turkceyi guzel konusan , dogayi ve hayvanlari seven erkek ideal erkektir benim icin

Cahil , yalanci , kaba , yuksek egolu erkek de kacilacak erkektir

Aşırı kıskançsa
Herşeyi ben bilirim diyorsa
Size söz hakki tanımıyorsa
Gözü dışardaysa
Cimriyse
En ufak şeye bile aşırı sinirli tepkiler gösteriyorsa.
Bir ortama girdiğinizde saçma muhabbetler ediyorsa.
Egoistse.
Aileciyse.
Başına buyruk tavırları varsa.
Sizi kısıtlıyorsa (giyim gibi konularda)
Güven duymuyorsanız yada size güven duymuyorsa.
Arkanıza bakmadan kaçın derim.

Ideal erkek kişiden kişiye göre değişir.
Bana göre;
Düşünceli olmalı.
Güven duyulası olmalı.
Çevresi tarafından saygı duyulan.
Eşine/sevgilisine yardım etmekten gocunmayan.
Ailesi ve sizin aranızda denge kuran.
Cimri olmayan.
Nerde ne konuşacağını bilen.
Kıskançlığı abartmayan.
Özel günleri sözle bile olsa kutlayan.

Yani bu liste uzar gider 😁

Tehlikeliler,

-Sinirini belli eden kırmaktan cekinmeyen
-Kirdiği zaman özur dilemesini bilmeyen
-Ben özür dilemem diyen
-Benim dedigım olacak üstüne söz söylemeyeceksin diyen
-Daha önceki kiz arkadaslarinin hepsinden sizofren,hasta,sorunlu diye bahseden
-"Kadın dediğin diye baslayan " cümleler kuran
-Ben şöyle dindarim, böyle dindarim diye Allaha göstermesi gereken inancini size kanitlamaya calisan
-Ilk başlarda fazla sevgi gösteren aşik olan ,karakterini görmeden şıpsevdi olan
-Sevgililik aşamasinda hadi foto atsana simdi diye foto foto diye diye darlayan(özellille açik secik foto isteyen)
-Hicbir erkek arkadasin olamaz diyen(herkesi kendi gibi sandiğı ıcin)
-Evlenmek icin ten uyumuna bakmam lazim diyen
-Baskalarinin yaninda "bu böyle bu şöyle "diye sizden bu diye bahseden
-Sizin özelinizi baska arkadaslariyla paylaşan,sikayet eden
-El kaldiran(kaldiran diyorum,indireni listeye bile almiyorum)
-Tartısma sirasinda mal, ökuz,salak,gerizekali diyen
-Cimri olan(cimriligini tutumluyum diye göstermeye çalısan)
-Seni begenmiyorum diyen,güzel bulmuyorum falan diyen(yani simdilik idare ediyorum seninle iste,güzel bulursam gidecem haberin olsun)
-Kitap okumayan
-İddia oynayan
-Tatile kendi arkadaslariyla gitmek isteyen
-Sosyal medya bağımlısi olan
-Cok yakın arkadasınin kadin olması
-Ben ev isinden anlamam diyen(kolaya kacan)
-Özel günleri hatirlamam ben hic kutlamam ki diyen( bu gözler eski sevgilisini kutlayip simdiki sevgilisini kutlamayani gördu)
-Her seye ağlayıp durma diyen (ayda bir ağlamışsınızdir halbuki)
-Kendi stresli oldugünda sizede bağırip cagiran (sinirini sizden cikaran)
Gelelim aldatma belirtileri olanlara,
-Telefonda şifresi olan ve size söylemeyen
-Telefonu ekrani aşagi bakacak sekilde koyan
-Wc ye telefonla giden
-Telefonda yakalanan herhangi bir süpheli durumda kuzenim yazmis,arkadasim yazmis diyen
-Toplqnti var,isim var diyip cikıp aksam telefonunu kapatan

Bunlari yapan benim ideal erkek vizyonum dısında kaliyor.henüz bekar oldugum icin belki atip tutuyorumdur evliler gerekli yerlerde düzeltme yapabilir :))

Adnan Ziyagil iyidir bence.
Ama sürekli “Çiftliğe gelin” diyen kardeşi, “taklım taklım” diye gezen kızı beyinsiz Nihal.. Bilemiyorum.

Firdevs’inki kimdi? Çetin bilmemkim.
Onun anası danası da ölmüştür o olabilir.
Gerçi onun da gözünü kısıp ağzını büzüp okuduğu şiirini şarkısını çek ömrün varsa bıy bıy da bıy.

Bilemiyorum.

Ağzından lağım akmasın en azından kadın, çocuk, büyüklerin yanında. sırf cinsiyeti yüzünden kendini eşinden üstün görmesin. Alişan gibi terlikleri ayağıma getirecek gibi söylemleri olmasın😆 vicdanlı, merhametli, yardımsever olsun. Görünüşce de İsmail hacıoğluna benzesin)

Ay bunu anlamak çok zor bazı erkekler harika rol yapıyor. Mesela eski sevgilim çok cömertti arkadaşlarımın hesabına kadar ödüyordu uyardım bak böyle yapma bırak herkes kendi ödesin diye dinlemezdi. Sonra ben böyle söyleye söyleye vazgeçirdim bu huyundan. Bir tane arkadaşı vardı çok sinsiydi dibimizden ayrılmazdı laf arasında belli ederdim istemediğimi o da bi şey yapmazdı iyi niyetinden sandım hep. Ayrıldıktan sonra herkes benimle param için takıldı paramı yediler demiş sevmediğim kız arkadaşı hakkında da biz onunla aynı yatakta bile uyuduk çok rahat geniş falan demiş. İçi dışı bir olsun aklından kırk tane tilki geçmesin yeter valla.

Mesela ideal erkek , sadık, tertemiz( her türlü 😊), güzel kokan, düzgün giyinen, temiz ayakkabılı , kibar, centilmen- elimde poşet moşet bi şey varsa illa ağır olmasına da gerek yok,bi şey taşıtmayan erkek çok hoşuma gider.. sonra terbiyeli, küfretmeyen.. romantik yeri geldiğinde duygusal.. ufak tefek sürprizler yapan... sporcu, güçlü, boylu poslu endamlı, yatakta uyumlu, iyi olması 😏...beni sevmesi ve bunu hissettirmesi.. yapıcı özelliği olması, kavga gürültü etmeyen erkek ... benim düşüncelerimi değer vermesi önemsemesi laf dinlemesi falan çok önemli..tabi arayıp soracak.. ilgi alaka gösterecek ideal erkek

o kadar şey sıralamışsın bir erkekte olması gereken ilk şeyi yazmamışsın:))
merhamet.

İdeal erkek tipim yoktu ama uzak duracağım erkek tipi bellidir mesela; kendi kendine yetemeyen, küfreden, maço, kıskanç, ben erkeğim bir adım önden giderim, kadın bana uyacak kafasında, kendi kararlarını alamayan, tutarlı olmayan, merhametsiz ve bazı durumlarda fazla merhametli (denge iyidir), bencil, pinti, kolay kandırılabilen, kadını kısıtlayan, giyimine kuşamına, kimle görüşeceğine, nereye gideceğine karışma haddini kendinde var sanan, öfke kontrolü olmayan, insanlar hakkında özellikle kadınlar hakkında önyargılı ve kötü düşünen, eski sevgililerini kötüleyen, hayatındaki kadını başkalarıyla kıyaslayabilen, sevgisini gösteremeyen, saygısız, tembel, kendini salan erkek türüyle aynı atmosferi bile solumak istemem mümkünse.

İdeal erkek tipimse eşimi tanıdıkça oluştu. Tanıdıkça sevdiğim için sanırım, ahan da tam bana uygun parça, başkasını istemem moduna geçtim. İdealim o yani. Zekidir, komiktir, mantıklıdır ama aynı zamanda çocuksu bir tarafı vardır, dürüsttür, adildir, manasız bir erkeklik egosu yoktur, bana karşı çok sevecendir, yoldaştır, beni anlamayı, mutlu etmeyi önemser, idealleri vardır, kendini salmaz, çabalar, çalışır, kafasına koyduğunu yapar, birlikte zaman geçirmekten zevk alırım, ortak zevklerimiz vardır falan da filan. Uzattım. Aslında herkesin ideali farklıdır. Uzak durmanız gereken erkek tipi bana göre yukarıda yazdıklarım. Ama idealinizi de biz bilemeyiz, bazen insanın kendisi bile bilmiyor. Karşınızdakini tanıdıkça tanıyorsunuz kendinizi de...

evlenmeden önce bu soruyu görseydim biraz düşünürdüm ama şimdi direkt eşim benim için ideal eşmiş diyorum. onu benim için ideal yapan özelliklerini sıralayayım o zaman;
-güler yüzlü,komik
-çalışkan,zeki
-namazlarını aksatmaz
-kimse hakkında iyi veya kötü yorum yapmaz dedikodu duyduğu zaman cevap bile vermez
-annesine babasına çok saygılı,aynı zamanda benim anneme babama da
-kardeşlerini çok sever,kendi ablasını hal hatır sormak için ararsa benimkini de arar
-ben çalışan bir kadın olduğum halde ev için yaptığım alışverişleri bile kendi karşılamak ister
-çocukları çok sever,şimdi kendi bebeğimizi bekliyoruz
-sabahları duş almadan işe gitmez,mis gibi kokar

daha da aklıma gelmeyen bir sürü şey... her gün böyle biriyle evlendiğim için şükrediyorum.
Maşallah .😍Burcu neydi eşinizin

Back
X