- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Kimle evlenilir bilmem ama benim kocamla evlenilmemesi gerekiyormuş tek anladığım su hayattan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet banyosunu etmeyen, kokan, dişlerini fırçalamayan dişleri pis bi erkeğe tahammül edemem mesela.. el yıkama alışkanlığı vs çok önemli ..ıyyyykkkMesela cimriyse arkana bakmadan uzaklas. Temizligine onem vermiyorsa, bakimli degilse, siddete egilimi varsa. Cunku sevgililikte bunlari yapan evlilikte daha ilerisini yapar.
Bide herkesin idealide farkli tabi. Benim esim bana gore ideal ama belki baskasina göre degil.
Cömert olmasi, dis görünüşünu begenmem, iyi bir insan olmasi, merhametli, sefkatli olmasi beni kendisine cekti, iyiki de cekmis :) cok şükür. Ama mesela sinirli bi yapisi var bunu ben idare ediyorum bana göre ideal ama baskasi hayir sinirli biriyle evlenmek istemem diyebilir
Idealini bilmem ama cocukken canhıraş oynadigin arkadasinla hissettigin duygu var ya onu hissedebilmelisin en iyi oyun arkadasin o olmaliSelam kızlar.son bi kaç senedir gönül ilişkilerim asla yolunda gitmiyor ☹ Nerde bi abuk sabuk tip var.. çekiyorum resmen...eskiden çok güzel ilişkilerim olmuştu.. yani son bir kaç senedir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum.Neyse esas konuya gelecek olursak hayalinizdeki ideal erkeği merak ediyorum ve bunun tam zıttı olarak arkamıza bakmadan kaçılası tipler de var tabi.. hadi somut örneklerle bu beyzadeleri !
konuşalım... mesela adam neler yapsa ideal olduğunu düşünürsünüz veya ne yapsa arkanıza bakmadan kaçarsınız?
Napayım ben de böyleyim işte aşkı arıyorum.. aşk kadınıyım diyormuşumbütün konularınız bu minvalde
çok tuhaf bir egonuz var, o kadar harika erkeği istiyorsunuz peki sizin o erkeğe sunacağınız ideal özellikleriniz nelerdir yani o adam sizi neden seçsin, boyunuz ortalamanın üstünde diye miyada iyi seviştiğiniz için falan?
önce kendi ideallik boyutunuza bakın sonra enn iyiyi arayın, konularınız beni güldürüyor
Hangi oyunmuş o? Çıkaramadım hayatımmmIdealini bilmem ama cocukken canhıraş oynadigin arkadasinla hissettigin duygu var ya onu hissedebilmelisin en iyi oyun arkadasin o olmali
sizinki aşkı aramak değil yalnızNapayım ben de böyleyim işte aşkı arıyorum.. aşk kadınıyım diyormuşum![]()
Mesela ideal erkek , sadık, tertemiz( her türlü), güzel kokan, düzgün giyinen, temiz ayakkabılı , kibar, centilmen- elimde poşet moşet bi şey varsa illa ağır olmasına da gerek yok,bi şey taşıtmayan erkek çok hoşuma gider.. sonra terbiyeli, küfretmeyen.. romantik yeri geldiğinde duygusal.. ufak tefek sürprizler yapan... sporcu, güçlü, boylu poslu endamlı, yatakta uyumlu, iyi olması
...beni sevmesi ve bunu hissettirmesi.. yapıcı özelliği olması, kavga gürültü etmeyen erkek ... benim düşüncelerimi değer vermesi önemsemesi laf dinlemesi falan çok önemli..tabi arayıp soracak.. ilgi alaka gösterecek ideal erkek
Maşallah .evlenmeden önce bu soruyu görseydim biraz düşünürdüm ama şimdi direkt eşim benim için ideal eşmiş diyorum. onu benim için ideal yapan özelliklerini sıralayayım o zaman;
-güler yüzlü,komik
-çalışkan,zeki
-namazlarını aksatmaz
-kimse hakkında iyi veya kötü yorum yapmaz dedikodu duyduğu zaman cevap bile vermez
-annesine babasına çok saygılı,aynı zamanda benim anneme babama da
-kardeşlerini çok sever,kendi ablasını hal hatır sormak için ararsa benimkini de arar
-ben çalışan bir kadın olduğum halde ev için yaptığım alışverişleri bile kendi karşılamak ister
-çocukları çok sever,şimdi kendi bebeğimizi bekliyoruz
-sabahları duş almadan işe gitmez,mis gibi kokar
daha da aklıma gelmeyen bir sürü şey... her gün böyle biriyle evlendiğim için şükrediyorum.